Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı hissi yaşayacak mıyım Allah'ım kaldı 3 günDeğerim 306,5 çıktı okadar güzel bir andı ki ilk duyduğum andan itibaren rüyada gibiyim.Allah isteyen herkese bu anı yaşamayı nasip etsin
Transfer gününü sayarsak 11. Günümdü bugün.5.gün embriyosuydu degerim 306.5 çıktıHayirli haberini bekliyoruz cok heyecamlikacinci gun
Aynen canım 3 gün kalmış zaten hemen geçer. pazar günü kan verebilecek misin ? Benim de ctesi 12. gün ama yarın vericem. Su silik çıkma olayı kafamı çok karıştırdı varsa yarın da çıkar diye düşünüyorumDi mi ya o zaman pazar gününe kadar sabırla bekleyeceğim. Kaldı 3 gün.
Oo maşallah çok güzel cikmis değerin devamı sağlıkla gelir umarımDeğerim 306,5 çıktı okadar güzel bir andı ki ilk duyduğum andan itibaren rüyada gibiyim.Allah isteyen herkese bu anı yaşamayı nasip etsin
Harika 10. Gun yani cnmgozun aydin cnmmm saglikla devam etsnTransfer gününü sayarsak 11. Günümdü bugün.5.gün embriyosuydu degerim 306.5 çıktı
İnsallah güzel devam eder.seni de takipteyim kac gündür ne kadar heyecanla yazdığının farkındayım.dualarım da sizin güzel haber almanız icinOo maşallah çok güzel cikmis değerin devamı sağlıkla gelir umarım
Amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin beklemek zor bakalım hayırlısı yarin inşallah ben de güzel haberi verebilirimİnsallah güzel devam eder.seni de takipteyim kac gündür ne kadar heyecanla yazdığının farkındayım.dualarım da sizin güzel haber almanız icin
Simdiden uzme canim benim kendiniCok belirsiz bir çizgi ama canim 10. Gün olunca daha belirgin olur diye beklemiştim o yüzden bi an umutsuzluğa kapıldım inşallah dediğin gibidir yarin kanda belli olacak
Elimdeki silik testlere bakıp üzülsem mi umut etsem mi bilemiyorum canım karmakarışık bir haldeyim. bugün çabuk geçsin diye dua ediyorum. Ben hiç hamile kalamayacak miyim korkusu kaplıyor içimi sonra 4. 5. Hatta daha fazla denemede olumlu sonuç alanları görünce biraz rahatlıyorum. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız demek ki Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahSimdiden uzme canim benim kendini
Kan verdin mi nasılsınYarın kan vericem canım çok az kanamam oldu akşam hala peçeteye silince pembe kanama geliyor doktor yarın kan ver dedi
Canim benim her sey nasip vakti zamani belli rabbimden tup bebek tedaviler vesile hepsi bizim icin.. rabbim inşallah yuzunu guldururElimdeki silik testlere bakıp üzülsem mi umut etsem mi bilemiyorum canım karmakarışık bir haldeyim. bugün çabuk geçsin diye dua ediyorum. Ben hiç hamile kalamayacak miyim korkusu kaplıyor içimi sonra 4. 5. Hatta daha fazla denemede olumlu sonuç alanları görünce biraz rahatlıyorum. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız demek ki Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Evet kan verdim sonucu bekliyorum canımKan verdin mi nasılsın
Seninle aynı gunuz ben pazar yapcam kan testini çıkabilirsem hava güzel olursa sağlık ocağına da gidebilirim yarın 5gunde bir kalçadan iğne varmı sende deArkadaşlar 1 hafta önce buraya kaydoldum ve 1 haftadır fark ettiğim bir şey var. Kim idrar testi yapsa herkeste en azından silik de olsa 2. çizgi çıkıyor. Maşallah herkes pozitif gibi duruyor. Acaba ikinci çizgi hiç görünmeyenler burada mı paylaşmıyor yoksa bu ay herkes hamile mi kaldı? Öyle ki ben de 3. gün embriyoları ve 8. Gündeyim ve eve test kiti alacağım neredeyse.
Cok guzel haber vereceksin insallah canimEvet kan verdim sonucu bekliyorum canım
Hayırlısı ile gel bekliyoruzEvet kan verdim sonucu bekliyorum canım
Prulutonn depot mu baska mi?igneSeninle aynı gunuz ben pazar yapcam kan testini çıkabilirsem hava güzel olursa sağlık ocağına da gidebilirim yarın 5gunde bir kalçadan iğne varmı sende de