- 6 Ekim 2018
- 310
- 611
- 40
Tebrik ederim hayirli evlat olsun saglikla kucaklayinKizlar 172 cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim hayirli evlat olsun saglikla kucaklayinKizlar 172 cikti
Hayirli olsun canım masallah devamı da sağlıkla gelir insallah gozun aydın olsun bizlere de dua etmeyi unutmaKizlar 172 cikti
sağlıkla kucağına al inşallahKizlar 172 cikti
Evet cnm 12.gun iyiki beklemsm erken versem baya dusuk cikardiHayirli uğurlu olsun canım gayet güzel bir değer katlanarak artsın inşallah 12. günündü dimi ?
Rabbim en kisa zamanda sana da saglikla sihhatle kolaylikla nasip etsin canimsağlıkla kucağına al inşallah
hayırlı olsun
Çok sevindim canım ya hayırlı olsun. Sağlıkla al kucağına inşallahKizlar 172 cikti
Insallah hepimiz Allah razi olsun canimÇok sevindim canım ya hayırlı olsun. Sağlıkla al kucağına inşallah
2 kere dış gebelik yaşayınca çok korkar oldum bu da öyle olur diye. Diğer gebeliklerimde de kese için çağırmışlardı inşallah görürüm. Dayanamadım yarına randevu aldım. Cumartesiyi bekleyemeyecegimHarika bence çok güzel katlanmış e zaten kese için de çağırmış inşallah güzelliği görceksinz
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallahKizlar 172 cikti
evet canım zamanında vermek en iyisi benim idrarda silik çıktı ama kanı cuma gününde vericem 2 gün daha bekleyeyim dedim. Saglikla buyur inşallah darısı keseye kalp atışına olsunEvet cnm 12.gun iyiki beklemsm erken versem baya dusuk cikardi
Aynen cnm iyice artar ozmna degerin insallahamin hepimize nasip etsin Rabbimevet canım zamanında vermek en iyisi benim idrarda silik çıktı ama kanı cuma gününde vericem 2 gün daha bekleyeyim dedim. Saglikla buyur inşallah darısı keseye kalp atışına olsun
AMIN canim en kisa zamanda sana da Rabbim nasip etcek inaniyrmTebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah
Ay çok mutlu oldum. Çok da heveslendim. 7 gün oldu benim transfer geçeli. Evde test yapasım gelmiyor tek çizgi görürüm diye. Ama olduysa da çift çizgiyi hayatımda bir kere olsun görsem diye yapasım da var. Neyse, kanda pozitif çıkarsa sırf görmek için yine idrarda bakarım artıkKizlar 172 cikti
Insallah göreceksin canimsonra evde hatira icin saklarsinAy çok mutlu oldum. Çok da heveslendim. 7 gün oldu benim transfer geçeli. Evde test yapasım gelmiyor tek çizgi görürüm diye. Ama olduysa da çift çizgiyi hayatımda bir kere olsun görsem diye yapasım da var. Neyse, kanda pozitif çıkarsa sırf görmek için yine idrarda bakarım artık
Var canimmm kaset test te yaparsin iki gun sonra falamKizlar hala inanamıyorum gölge gibi de olsa var dimi ? testin penceresi o kadar küçük ki bakarken kör olacam Eki Görüntüle 2819301
Hayirli olsun canım var resimde belli oluyor inslalah kanda da güzel bir değer çıkar ☺☺Kizlar hala inanamıyorum gölge gibi de olsa var dimi ? testin penceresi o kadar küçük ki bakarken kör olacam Eki Görüntüle 2819301
Var tabii yaa. Kaçıncı gün embriyosuydu? Kaç gün geçti üstünden?Kizlar hala inanamıyorum gölge gibi de olsa var dimi ? testin penceresi o kadar küçük ki bakarken kör olacam Eki Görüntüle 2819301
Tesekkur ederim canım hala inanamıyorum benim gördüğümü herkes görüyor mu acaba diyorum inşallah kanda da çıkar zaten orda çıkmadan rahat edemicem galibaHayirli olsun canım var resimde belli oluyor inslalah kanda da güzel bir değer çıkar ☺☺