- 2 Nisan 2021
- 1.582
- 3.182
Merhaba, ben de transferin 6. günündeyimMerhabalar yorumlarınızi okuyorum bende transferin 6. Gunundeyim
31 Mart'ta 3. gününde embiyolar transfer edildi. Sendeki durum nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben de transferin 6. günündeyimMerhabalar yorumlarınızi okuyorum bende transferin 6. Gunundeyim
Ben 6. gündeyim. İlk 3 gün yoğun bel-bacak-kasık ağrısı yaşamıştım. 4 ve 5'te hiçbiri kalmadı. Ama 6. günde yani bugün yeniden hafif kasık ve ağrısı başladı. Bir de meme hassasiyeti başladı kenarlardan. Adet günüme de daha 8 gün var. Hayırlısıdır inşallah.Konuları takip ediyorum ama her zaman cevap yazamıyorum. Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallahBenim de bugün transfer günü hariç 7.günüm. Bugün normalde adet günümdü. Yoğun kasık agrısı ve bacak agrısı yaşadım şu anda geçti ama hiçbirseyim yokGöğüs hassasiyeti olmadı çok fazla arada sızlama oluyor , gündüz çok sıcaklama hissi çok nadiren de üşüme geliyor. Sanırım sizde de böyle belirtiler vardı değil mi?
Kan tahlili mi kendin evde mi yapacaksın? 8.gunde çıkar mi ki ?Slm kızlar benimde bugün 7. Günüm 4. Gün embriyosu yarın test yapıcam lütfen benim için dua edin hamişler çok korkuyorum
Evde test canım okuduğum yorumlarda 6. Günde bile çıkan olmuşKan tahlili mi kendin evde mi yapacaksın? 8.gunde çıkar mi ki ?
Tatlım ne zaman öğrendin diye sormuşsun 9. Gün dedim. Transferden sonra 16. Günümdü bugün. 4 mart batım. 4+5 teyim 5 haftalığım yani..Transferden sonra 20 gün. 5 haftalığım deyince şaşırdım acaba ben mi yanlış hesaplıyorum die
Çıkan vardır ama herkeste idrara geçme süresi farklı olabiliyor canım benim de elimde erken gebelik testi var yarın 9. Gunum ama hala cesaret edemiyorum yapmayaEvde test canım okuduğum yorumlarda 6. Günde bile çıkan olmuş
Canımm teşekkür ederim ilk 9. Gün baktırdım 126.53tü 12. Gün 559.17 idi. 14.gün 1486.99 oldu. 16. Gün de keseyi gördük. Sanırım keseyi gösterme doktordan doktora değişiyor benim doktorum haftaya da çağırdı tekrar kese için kontrol amaçlı. 2 hafta sonra da kalp atışı dedi.canım hayırlı olsun,
beta değerlerini rica etsem yazar mısın, benimde yarın transfer sonrası 16. günüm ama henüz keseden söz edilmiyor
Çıkan vardır ama herkeste idrara geçme süresi farklı olabiliyor canım benim de elimde erken gebelik testi var yarın 9. Gunum ama hala cesaret edemiyorum yapmaya
[bende cesaret edemiyorum eşim sabırsız davranıyor
Tebrik ederim darısı biz bekleyenlere inşlh çok zor yarın ilk testimi yapıcam bakalım hayırlısıCanımm teşekkür ederim ilk 9. Gün baktırdım 126.53tü 12. Gün 559.17 idi. 14.gün 1486.99 oldu. 16. Gün de keseyi gördük. Sanırım keseyi gösterme doktordan doktora değişiyor benim doktorum haftaya da çağırdı tekrar kese için kontrol amaçlı. 2 hafta sonra da kalp atışı dedi.
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Darısı sizlerin başına. Hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizTebrik ederim darısı biz bekleyenlere inşlh çok zor yarın ilk testimi yapıcam bakalım hayırlısı
Sonucu heyecanla bekliyorum. Kaçıncı günündü?Gunaydin kizlar kan verdim sonuc 1 bucuk saate cikarmis artik sona geldik heyecanlym..
Sagol canim benim 12.gun bugunSonucu heyecanla bekliyorum. Kaçıncı günündü?
Çok güzel çıkacak sonucunGunaydin kizlar kan verdim sonuc 1 bucuk saate cikarmis artik sona geldik heyecanlym..
Insallah cnm yaÇok güzel çıkacak sonucun
Hadi insallah pozitifGunaydin kizlar kan verdim sonuc 1 bucuk saate cikarmis artik sona geldik heyecanlym..
Insallah oyle olur canimmmHadi insallah pozitif
Yaptın mı canım test bize haber ver mutlakaSlm kızlar benimde bugün 7. Günüm 4. Gün embriyosu yarın test yapıcam lütfen benim için dua edin hamişler çok korkuyorum