- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
Hadi hayırlısı canım güzel haberler ile başlayalım bugün inşallahGunaydin kizlar kan verdim sonuc 1 bucuk saate cikarmis artik sona geldik heyecanlym..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canım güzel haberler ile başlayalım bugün inşallahGunaydin kizlar kan verdim sonuc 1 bucuk saate cikarmis artik sona geldik heyecanlym..
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel bizeGunaydin kizlar kan verdim sonuc 1 bucuk saate cikarmis artik sona geldik heyecanlym..
Bence varHadi hayırlı olsun inşallah güzel olacakKizlar ben dayanamadım test yaptım 9. günde ilk idrar değildi ama su içmiştim sabah ondan 2 saat sonra yaptım bi bakar mısınız 3 dk içinde silik çıktı çizgi fotoğrafta tam çıkmıyor ama ben hayal görmüyorum dimi? Eki Görüntüle 2819200
Ayy elim ayağım titriyor canım bir de ilk idrarla yapmadım ona rağmen çıkması var olduğunu gösterir dimi ? Fotoğrafta belli olmuyor kac kere cektimBence varHadi hayırlı olsun inşallah güzel olacak
Var benceAyy elim ayağım titriyor canım bir de ilk idrarla yapmadım ona rağmen çıkması var olduğunu gösterir dimi ? Fotoğrafta belli olmuyor kac kere cektim
Tabi kiİnsan heyecanlanır. Hayırlı uğurlu olsun stres yapmamaya çalış artıkAyy elim ayağım titriyor canım bir de ilk idrarla yapmadım ona rağmen çıkması var olduğunu gösterir dimi ? Fotoğrafta belli olmuyor kac kere cektim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah en yakında sağlıkla olurKızlar benim negatif,3 gün önce idrardan belli etmişti zaten,silikte olsa çıkardı çünkü ama bi umut dedim.Hayırlısıysa olsun demiştim.Hayırlı değilmiş demek ki sağlık olsun
Pozitif alanların gebelikleri sağlıkla ilerler inşallah
Tesekkur ederim canım cuma günü kan vericem kanda çıkmadıkça rahat edemiyor insan ama silik de olsa 2.cizgiyi görmek çok güzelmiş Allahim herkese nasip etsin inşallahTabi kiİnsan heyecanlanır. Hayırlı uğurlu olsun stres yapmamaya çalış artık
Amin insallah guzel cikacak sonucun da canimTesekkur ederim canım cuma günü kan vericem kanda çıkmadıkça rahat edemiyor insan ama silik de olsa 2.cizgiyi görmek çok güzelmiş Allahim herkese nasip etsin inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGunaydin kizlar kan verdim sonuc 1 bucuk saate cikarmis artik sona geldik heyecanlym..
Insallah canim benimGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Gözün aydın canım, sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahKizlar 172 cikti
Hayirli uğurlu olsun canım gayet güzel bir değer katlanarak artsın inşallah 12. günündü dimi ?Kizlar 172 cikti
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağına almak nasip etsinKizlar 172 cikti
Amin canim insallahherkese nasip olsunHayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKizlar 172 cikti
Amin canim insallah hepinizin guzel haberlerini alalim insallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah