4+5 canım bugünCanim tam kac haftalikken gormus oldun keseyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4+5 canım bugünCanim tam kac haftalikken gormus oldun keseyi
Masallah erken gormussun aynen canim4+5 canım bugün
Canım gözünaydın seninle aynı gidiyor tarihler bugün ben 4+5im senin kaçıncı haftan?Çok şükür gördük keseyi 2 hafta sonra kalp için çağırdı inşallah onu duymak da nasip olur
Evet erken gördüm hatta doktor erken çağırınca da şaşırdım ama gördük varmış bir bildiğiMasallah erken gormussun aynen canim
Karindan dimi canimcok bekletmemis iyi olmus cnmmEvet erken gördüm hatta doktor erken çağırınca da şaşırdım ama gördük varmış bir bildiği
Ben hala adet sancısı ve bel ağrısı çekiyorum. Bugün doktoruma özellikle sordum tüp bebekte çok normalmiş adet ve bel sancısı sonuçta doğal birşey değil ve bir müdahale var kanama olmadığı sürece hiç problem yok dedi.Perşembe regl olmam gerekiyor normal şartlarda.Test tarihim de cuma.adet ağrısı cekerken bu kadar bel ağrısı cekmiyordum insallah normaldir hersey
Evet karından gördükKarindan dimi canimcok bekletmemis iyi olmus cnmm
İnşallah beni de haftaya kalp için çağırırHaftaya tekrar kontrole gidicem ama kalbi 2 hafta sonra duyarız dedi canım.
Doktorum istedi canım iki transfer negatif olunca belki transferlerden dolayı yapısıklık olmuş olabilir dediZaten çektirmişsin 2. Neden çektiriyorsun. ? Çok zor gerçekten.
Canım sen ne zaman öğrendin hamileliğini. ?4+5 canım bugün
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahDoktorum istedi canım iki transfer negatif olunca belki transferlerden dolayı yapısıklık olmuş olabilir dedi
İyi çok şükür yaa. Ben test yaptırmadım tedbiren oksapar iğne kullanıyorum 9 ay dedi çekilir gibi değil yaa ilk defa bugün prospektüs e baktm hamile iken kullanılmaz tedavi sırasında hamilelik öğrenirseniz bırakın yazıyor şok oldum ilaçı yapan bunu diyorsa doktorlar kesin teşhis bile yokken tedbiren nasıl bu iğneyi veriyor yaaaBoyle cikmis sonucum normal dedi hem genetik dr hem tuo bebek dr sadece coraspin igne yk cnm
Peki kizinda kullanmismiydin bir de dr un ayni mi kizin ve simdiki?coraspin kullaniyrmsn sadece ignemiİyi çok şükür yaa. Ben test yaptırmadım tedbiren oksapar iğne kullanıyorum 9 ay dedi çekilir gibi değil yaa ilk defa bugün prospektüs e baktm hamile iken kullanılmaz tedavi sırasında hamilelik öğrenirseniz bırakın yazıyor şok oldum ilaçı yapan bunu diyorsa doktorlar kesin teşhis bile yokken tedbiren nasıl bu iğneyi veriyor yaaa
Transfer sonrası 9. Gün canım. Senin kaçıncı günün bugün?Canım sen ne zaman öğrendin hamileliğini. ?
Evet kızımda da 9 ay kullandım aynı doktor sadece iğne veriyor coraspin hiç kullanmadım. Hiç test de yaptır demediPeki kizinda kullanmismiydin bir de dr un ayni mi kizin ve simdiki?coraspin kullaniyrmsn sadece ignemi
Ben de ilkinde 32 hafta sadece coraspin kullandim oyle verdiler.sadece karyotip kromozom analizi yaptirmistik tedavi öncesinde bir sorun cikmamisti. Ben pihtilasma testini daha yeni yaptrdm kendi doktorum istememsti yani.ilk gebeligin sukur saglikli dogum oldugu icin aynisini vermistir. Icin rahat olsun cnm bu da saglikla kucagna alcaksn inssEvet kızımda da 9 ay kullandım aynı doktor sadece iğne veriyor coraspin hiç kullanmadım. Hiç test de yaptır demedi
5+1 deymişim şimdi kanamam oldu korktum biraz ama doktorum adet gibi ağrın ve kanaman olabilir dedi bugün kan sulandırıcı iğneye başladım yine iğneden sonra oldu anlamadmCanım gözünaydın seninle aynı gidiyor tarihler bugün ben 4+5im senin kaçıncı haftan?
Ilk kez mi oldu kanama igne mi yapiyor acaba:s5+1 deymişim şimdi kanamam oldu korktum biraz ama doktorum adet gibi ağrın ve kanaman olabilir dedi bugün kan sulandırıcı iğneye başladım yine iğneden sonra oldu anlamadm
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımız a alalımBen de ilkinde 32 hafta sadece coraspin kullandim oyle verdiler.sadece karyotip kromozom analizi yaptirmistik tedavi öncesinde bir sorun cikmamisti. Ben pihtilasma testini daha yeni yaptrdm kendi doktorum istememsti yani.ilk gebeligin sukur saglikli dogum oldugu icin aynisini vermistir. Icin rahat olsun cnm bu da saglikla kucagna alcaksn inss
Lekelenmem olmuştu 7.günümde ama böyle kanama ilk kez oldu artık bilemiyorum dediğim gvi doktor olabilir dediIlk kez mi oldu kanama igne mi yapiyor acaba:s