- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar canim :) inşallah güzel bir değerle çıkar ben idrar testine cesaret edemiyorumInsallah canim yapmstm tabi ama emin olamiyr yine insan kan onemli olan,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar canim :) inşallah güzel bir değerle çıkar ben idrar testine cesaret edemiyorumInsallah canim yapmstm tabi ama emin olamiyr yine insan kan onemli olan,)
Insallahh canim kacinci gununn?:)idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar canim :) inşallah güzel bir değerle çıkar ben idrar testine cesaret edemiyorum
8. günüm bugün 3.gun embriyosu olduğu için yapsam bile çıkmayabilir erken daha sanırım. Senin kaçıncı gün idrarda çıkmıştı canim?Insallahh canim kacinci gununn?:)
3.gun oldugu icin cikmayablr cnm kan testi 12 de mi verceksn.7 de denedm ilk silik gordm cnm8. günüm bugün 3.gun embriyosu olduğu için yapsam bile çıkmayabilir erken daha sanırım. Senin kaçıncı gün idrarda çıkmıştı canim?
Ay ne güzel ya benim doktorda 2 gün sonraya attı taa ufff bir an önce gelsin. kalp atışı için ne zaman gideceksin canım.Doktorum erken çağırdı canım çok şükür gördük darısı başına inşallah
Canim tam kac haftalikken gormus oldun keseyiDoktorum erken çağırdı canım çok şükür gördük darısı başına inşallah
Evet canım 12. gün vericem cumartesi gününe denk geliyor o gün de yasak var nasıl olacak bilmiyorum belki cuma öğleden sonra veririm varsa çıkar herhalde3.gun oldugu icin cikmayablr cnm kan testi 12 de mi verceksn.7 de denedm ilk silik gordm cnm
Aynen cuma da verebilirsin cnm ee birsey kalmamisson gunler hayirli sonuclarimizi paylasalm insEvet canım 12. gün vericem cumartesi gününe denk geliyor o gün de yasak var nasıl olacak bilmiyorum belki cuma öğleden sonra veririm varsa çıkar herhalde
Evet canım bugünü saymazsak 2 gün kaldı güzel haberleri sırayla paylaşırız inşallahAynen cuma da verebilirsin cnm ee birsey kalmamisson gunler hayirli sonuclarimizi paylasalm ins
Amin tatlimEvet canım bugünü saymazsak 2 gün kaldı güzel haberleri sırayla paylaşırız inşallah
Gozun aydin canimÇok şükür gördük keseyi 2 hafta sonra kalp için çağırdı inşallah onu duymak da nasip olur
Onunla alakası yok yanş sanırım dimi işte korkuyorum ya cok korkuyorum gerçekten yine negatifi görmekten doktoruma cok güveniyorum ama işte insan bir türlü rahat edemiyor :)Bende 5 deneme yaptım hepsindede 5 gün kullandım. Bence doktoruna güven o ne diyorsa onu yap.
Ben bunu bir doktoruma danışayım:) rahim filmi için görüşücez transfer öncesi bi sorayım :)Ben kullanmıştım transfere 6 gün kala verdi sadece 5 adet içmiştim.
Benim de transfer hariç 6. günüm. Ve 3. Gün embriyoları olduğu için çıkmaz diye hiç bakmayayım diyorum. Zaten çıksa bile cesaret edemiyorum, o ayrı mesele8. günüm bugün 3.gun embriyosu olduğu için yapsam bile çıkmayabilir erken daha sanırım. Senin kaçıncı gün idrarda çıkmıştı canim?
Aynen canım çıkmazsa ilaçları iğneleri kullanmak zulüm gibi olacak o yüzden bakmak istemiyorum ben de ilk transferimde 9. gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı ilaçları kullanmak çok zor gelmişti. suan gerçi istesem de elimde test yok netten sipariş vermistim belki yaparım diye hala gelmediBenim de transfer hariç 6. günüm. Ve 3. Gün embriyoları olduğu için çıkmaz diye hiç bakmayayım diyorum. Zaten çıksa bile cesaret edemiyorum, o ayrı mesele
Soylemediler haftaya ogrenicez anlamadım hic birsey peki ilk tedaviyle ikinci arasinda ne fark oluyor ne uyguluyorlar biliyormusunDondurulmuslar neden imha olmuş canim?
Teşekkür ederim heycandan kaç haftalık olduğunu sormayı unuttum neyse mesaj attm inşallah söylerGozun aydin canim
Yani bir açıklama yapmaları lazımdı çok ilginç. Benim ilkinden farklı olarak histeroskopi yapıldı rahime çizik atıldı bir de intralipid serum kullandım gebelik serumu da deniyormuş ona.Soylemediler haftaya ogrenicez anlamadım hic birsey peki ilk tedaviyle ikinci arasinda ne fark oluyor ne uyguluyorlar biliyormusun