Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alacaksınAnladim canım belki embriyo kalitesi ile ilgiliydi seninkiler. Benim ilk deneme taze 1.kalite tek embiryo idi ama tutmadı 2.sinden önce histeroskopi oldum farklı şeyler denedi doktorum bu sefer 2 tane 1.kalite konuldu ama bakalım. Geride 4 tane daha var dondurulmuş
Ben hazırlık aşamasından itibaren kullanıyorum prednolüKızlar merhaba ben 27 nisanda transfer olucam ama daha öncesinde 2 negatifim var aklıma takılan bir şey var prednol herkes kullandı mı ben bağışıklıkla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ama doktorum prednol vermedi bana istesem verir mi acaba
Embriyo kaliteli ise rahimde sıkıntı yoksa en önemlisi nasibinde varsa oluyor. Benim de çok kaliteli embriyolarım negatif le boş gebelik le kalp durmadıyla sonuçlandı Bi tane de kızım oldu şimdi tekrar tuttu inşallah bunda da sıkıntı yaşamam. Ama rabbim nasip edecekse orta kalite hatta tutmaz dedikleri embriyo bile tutuyorBazı merkezler kullanıyor bazıları kullanmıyor ben de anlamadım ama diğer iki transferim hep kaliteli embriyolardı şimdi korkuyorum acaba o yüzden mi olmuyor diye
Maşallah çok heycanlı yaaa benmde öğleden sonra kontrolüm inşallah bizde görürüzKızlar selam hepinize bugün keseyi gördük 4.5mm 1 tane kesemiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Darısı sizlerin başına bu arada bugün transferden sonra 16. Günüm.
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlerin başına inşallahKızlar selam hepinize bugün keseyi gördük 4.5mm 1 tane kesemiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Darısı sizlerin başına bu arada bugün transferden sonra 16. Günüm.
Tabiii nasip her şeyden önce ama işte insan her şeyi düşünüyor hiç bir şey atlanmasın istiyorum bilinen rahimde bir problem yok zaten bizim erkek faktörü eşimin sperm sayısı az ama şimdiki doktorum tekrar rahim filmi çekip bakmak istedi bazen transfer sonrası yapışıldık olabiliyormuşEmbriyo kaliteli ise rahimde sıkıntı yoksa en önemlisi nasibinde varsa oluyor. Benim de çok kaliteli embriyolarım negatif le boş gebelik le kalp durmadıyla sonuçlandı Bi tane de kızım oldu şimdi tekrar tuttu inşallah bunda da sıkıntı yaşamam. Ama rabbim nasip edecekse orta kalite hatta tutmaz dedikleri embriyo bile tutuyor
İnşallah canım sende görürsün çok heyecanlı oluyorMaşallah çok heycanlı yaaa benmde öğleden sonra kontrolüm inşallah bizde görürüz
Eşime diyorum ki hadi gidelim orda bekleyelim bu günü bekleyene kadar zaten zaman nasıl geçti daha doğrusu geçmedi bir ben biliyomİnşallah canım sende görürsün çok heyecanlı oluyor
Gözünüz aydın. Sağlıcakla doğurmayı ve güzel bir ömür geçirdiğini görmeyi nasip etsin Rabbim size.Kızlar selam hepinize bugün keseyi gördük 4.5mm 1 tane kesemiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Darısı sizlerin başına bu arada bugün transferden sonra 16. Günüm.
Transfer öncesinden başlamıştım ikisinde de hala kullanıyorum sonuç belli olana kadar kullanıyorsun.Transfer öncesi mi kullanılıyor canım rahim filmi icin gittiğimde sorayım bi olmazsa doktoruma
Ayy en güzel heyecanlar. Bakalım, 5 gün sonra ben de yaşayacak mıyım aynı hissiEşime diyorum ki hadi gidelim orda bekleyelim bu günü bekleyene kadar zaten zaman nasıl geçti daha doğrusu geçmedi bir ben biliyom
Amin canım inşallah darısı bizlere olsun sizler ne güzel o pozitif durumunu gördünüzHayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alacaksın
Ohh maşallah canım ne güzel darısı bizlere olsun inşallah suan hayali bile güzel geliyor neler hissettiğini tahmin edebiliyorum sağlıkla büyüsünKızlar selam hepinize bugün keseyi gördük 4.5mm 1 tane kesemiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Darısı sizlerin başına bu arada bugün transferden sonra 16. Günüm.
İnşallah Rabbim yaşatsın bu güzel heycanları Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın evlatlarımıza kavuştursun inşallahAyy en güzel heyecanlar. Bakalım, 5 gün sonra ben de yaşayacak mıyım aynı hissi
Amin canım inşallah sıra sizlerdeÇok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlerin başına inşallah
Sabah 9 daydı benimde randevum hiç uyuyamadım erkenden gittik zaman geçmiyormuş gerçekten 3 ayı doldurmadan rahat edemicem sanırım benEşime diyorum ki hadi gidelim orda bekleyelim bu günü bekleyene kadar zaten zaman nasıl geçti daha doğrusu geçmedi bir ben biliyom
O kadar heyecanlı ki neler hissettiğini algılayamıyorsun bile rüya mı hayal mi gerçek mi sorguluyorum allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsınOhh maşallah canım ne güzel darısı bizlere olsun inşallah suan hayali bile güzel geliyor neler hissettiğini tahmin edebiliyorum sağlıkla büyüsün
Bide birçok kişiye söylemedik daha mesela babam bugün keseden sonra öğrenecek onlara söylemenin heycanı da ayrı sardı beniO kadar heyecanlı ki neler hissettiğini algılayamıyorsun bile rüya mı hayal mi gerçek mi sorguluyorum allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
Bizde herkes biliyor dayanamadık yaBide birçok kişiye söylemedik daha mesela babam bugün keseden sonra öğrenecek onlara söylemenin heycanı da ayrı sardı beni