- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kalp atışını da bekleriz dedim ama birkaç kişiyi öne aldm artık bilsinler dua etsinler bizim içinBizde herkes biliyor dayanamadık ya
Stresten gecikiyo olabilirsnz doktorunuza sormadan ilaç almayın bnceselam kızlar bende çok heycanlıyım adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bu ay olacağım transfer adet söktürücü mü içsem beklesem mi :)
olabilir canım en hayırlısı müdahale etmeden beklemekStresten gecikiyo olabilirsnz doktorunuza sormadan ilaç almayın bnce
Amin canım darısı bizlere olsun inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için de dua edinO kadar heyecanlı ki neler hissettiğini algılayamıyorsun bile rüya mı hayal mi gerçek mi sorguluyorum allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
Maalesef negatif isin daha da kotusu 7 tane dondurulmusum vardi onlarda imha olmus onlara guveniyordum yine basladigim yere dondum ustelik daha bozuk moral ve umitsizlikleSeni çok iyi anlıyorum canım hepimiz aynı sıkıntılardan geçiyoruz maalesef. Ama gerçekten pozitif düşünmek çok etkiliyor insanı. sen duanı et ilacını kullan oluruna bırak. Hayırlısıysa olacak zaten
Bende 5 deneme yaptım hepsindede 5 gün kullandım. Bence doktoruna güven o ne diyorsa onu yap.Kızlar merhaba ben 27 nisanda transfer olucam ama daha öncesinde 2 negatifim var aklıma takılan bir şey var prednol herkes kullandı mı ben bağışıklıkla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ama doktorum prednol vermedi bana istesem verir mi acaba
Gozun aydin canim harikaKızlar selam hepinize bugün keseyi gördük 4.5mm 1 tane kesemiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Darısı sizlerin başına bu arada bugün transferden sonra 16. Günüm.
Hayirli haberlerle gelMaşallah çok heycanlı yaaa benmde öğleden sonra kontrolüm inşallah bizde görürüz
Canim kendi gelsin gecikse de bisi olmazselam kızlar bende çok heycanlıyım adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bu ay olacağım transfer adet söktürücü mü içsem beklesem mi :)
doğru canım işte insan bekleyince gelmiyor bu adet .d beklemesen 5 gün önceden belirtileri başlıyorCanim kendi gelsin gecikse de bisi olmaz
Hic stres yapma gecikeblr cnm hayirlisiyla baslayacaksin sonra hersey guzel olsundoğru canım işte insan bekleyince gelmiyor bu adet .d beklemesen 5 gün önceden belirtileri başlıyor
Ben kullanmıştım transfere 6 gün kala verdi sadece 5 adet içmiştim.Kızlar merhaba ben 27 nisanda transfer olucam ama daha öncesinde 2 negatifim var aklıma takılan bir şey var prednol herkes kullandı mı ben bağışıklıkla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ama doktorum prednol vermedi bana istesem verir mi acaba
amin canım inşallahHic stres yapma gecikeblr cnm hayirlisiyla baslayacaksin sonra hersey guzel olsun
Kız maşallah ne çabuk gittin gördün allahımmm yarebbim biran önce bende bi görsem içim rahatlasaKızlar selam hepinize bugün keseyi gördük 4.5mm 1 tane kesemiz var. Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. Darısı sizlerin başına bu arada bugün transferden sonra 16. Günüm.
Yarin güzel haberlerle gelip bize de umut olursun inşallah canım dualarimiz seninle idrar testi yapmış miydin sen canım?Yarin 12 gunum kan verecegim dualarinizi eksik etmeyin bana da burda guzel haber verebilmek nasip olur insallah kizlar.
Dondurulmuslar neden imha olmuş canim?Maalesef negatif isin daha da kotusu 7 tane dondurulmusum vardi onlarda imha olmus onlara guveniyordum yine basladigim yere dondum ustelik daha bozuk moral ve umitsizlikle
Doktorum erken çağırdı canım çok şükür gördük darısı başına inşallahKız maşallah ne çabuk gittin gördün allahımmm yarebbim biran önce bende bi görsem içim rahatlasa
Insallah canim yapmstm tabi ama emin olamiyr yine insan kan onemli olan,)Yarin güzel haberlerle gelip bize de umut olursun inşallah canım dualarimiz seninle idrar testi yapmış miydin sen canım?