- 17 Mart 2015
- 316
- 234
- 37
Olmama sebebi mi? Izmirde doktor muayenesine gittim ama işlemler irenbede yapıldıSebep belli miydi? Bir de nerede yaptırdınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmama sebebi mi? Izmirde doktor muayenesine gittim ama işlemler irenbede yapıldıSebep belli miydi? Bir de nerede yaptırdınız?
Amin inşallah, Allah hepimize nasip etsin inşallah evet 2 embriyo transfer edildiDarısı bize inşallah maşallah değeriniz çok yüksek çıkmış iki tane embriyo mu transfer edildi
Evet olmama sebebiniz belli miydi? Daha öncekiler başarısız mı olmuştu? Baktım da en baştaki tabloya, 3. Denemenizmiş benimki gibiOlmama sebebi mi? Izmirde doktor muayenesine gittim ama işlemler irenbede yapıldı
Sperm ileri hareketli azdı. Ilk ikisini tepecik hastanesinde yaptırdım ve hiç memnun kalmadım. Direkt negatif aldım sonuçlarıEvet olmama sebebiniz belli miydi? Daha öncekiler başarısız mı olmuştu? Baktım da en baştaki tabloya, 3. Denemenizmiş benimki gibi
Sperm ileri hareketli azdı. Ilk ikisini tepecik hastanesinde yaptırdım ve hiç memnun kalmadım. Direkt negatif aldım sonuçları
Ayyy inşallah canım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşalım burdaInsallah pers hayirli habeeleeini bekliyoruz canim ilk fotosunu alcaksin bebisin insallah
Rutin adet gününüze yaklaşmadıysanız bu lekelenmeler tutunmamın belirtisi oluyor genelde. Siz bence bu kadar stresle bekleyeceğinize evde kendiniz bir test yapın. Sonra 14. gün tekrar kana baktırırsınız.Kizlar yuregime ver olun lutfen bugun 12. Gun transferin ama 14. Gun test dedi doktor 8. Gunden beri ara ara lekelenmem var aglamakdan Bi gal oldum elimde degil 7 yıllık caba yoruldum
Benimde iki embriyo transfer edildi Cumartesi test günüm çok heyecanlıyım bakalım bizim nasibimizde neler var inşallah ikiside tutunmuştur bebişlerinizinAmin inşallah, Allah hepimize nasip etsin inşallah evet 2 embriyo transfer edildi
Evet kabızlık oluyor bana da herhangi birşey vermediler. Zaten çokta muhatap olmuypr hemşireler :)) salak saçma insalar yahu. Bende kefir activia falan deniyorum zorlamıyorm kendimiBu arada bugün transfer günü hariç 5. günümdeyim. He bir de kabızlık sorunu yaşadınız mı transferden sonra? Şu ilaçlar mı yapıyor acaba? Ben ki normalde de çok kabız olmam ama bu dönem özellikle kayısı kompostosu yapıp içtiğim halde her gün çıkamıyorum. Sizde de oluyor mu böyle şeyler?
Adetten cok once basladi lekelenmeRutin adet gününüze yaklaşmadıysanız bu lekelenmeler tutunmamın belirtisi oluyor genelde. Siz bence bu kadar stresle bekleyeceğinize evde kendiniz bir test yapın. Sonra 14. gün tekrar kana baktırırsınız.
Benim de oluyor canım eskiye nazaran daha az çıkıyorum progesteron hormonu yan etkisi olarak kabızlık olabilirmiş bir de ben de mide bulantısı da oluir fitil ve iğne olarak kullanıyorum. Kuru kayısı yiyip su içiyorum sürekli ama çok sıkıntı yaşarsan duphalac da kullanabilirsinBu arada bugün transfer günü hariç 5. günümdeyim. He bir de kabızlık sorunu yaşadınız mı transferden sonra? Şu ilaçlar mı yapıyor acaba? Ben ki normalde de çok kabız olmam ama bu dönem özellikle kayısı kompostosu yapıp içtiğim halde her gün çıkamıyorum. Sizde de oluyor mu böyle şeyler?
Ikiz mi acaba ben de çok merak ediyorum Amin canım inşallahHmm tamam. Allah iki avazda doğurmayı nasip etsin. İkisini de ayrı ayrı
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallahBenimde iki embriyo transfer edildi Cumartesi test günüm çok heyecanlıyım bakalım bizim nasibimizde neler var inşallah ikiside tutunmuştur bebişlerinizin
Canım benimde 8.gun başlamıştı az. Doktoruna bilgi ver mutlaka. İlaç değiştirebilir ya da ekleyebilirAdetten cok once basladi lekelenme
Oo maşallah baya yüksek çıkmış değerin ikiz olması muhtemel darısı başımıza olsun inşallahKızlar merhaba. Bugün test yaptım 12.gun 1634 çıktı. 2 gün sonra tekrar etmemi istedi
Amin canım inşallah darısı hepimizin başınaOo maşallah baya yüksek çıkmış değerin ikiz olması muhtemel darısı başımıza olsun inşallah
Amin canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahAmin canım inşallah darısı hepimizin başına
Canim lekelenme icin birsey dedi mi dr ya da ekstra ilac verdimi cok az kalmis cars mi testKizlar yuregime ver olun lutfen bugun 12. Gun transferin ama 14. Gun test dedi doktor 8. Gunden beri ara ara lekelenmem var aglamakdan Bi gal oldum elimde degil 7 yıllık caba yoruldum