- 13 Mart 2021
- 295
- 172
Evet insallah yarin arim cunki gecen gittim muane bile etmedi sadece kanimi aldi yolladiCanım sen bi doktorunla görüş bu durumu. Benim ilk transferimde 1 hafta sürmüştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet insallah yarin arim cunki gecen gittim muane bile etmedi sadece kanimi aldi yolladiCanım sen bi doktorunla görüş bu durumu. Benim ilk transferimde 1 hafta sürmüştü
Amiin amii inşallahhh dualarimda hep sizler de varsiniz zatenRabbim inşallah tüm isteyenlere nasip etsin kuzum dualarınızı eksik etmeyin sende sağlıcakla al kucağına canım inşallah
İnşallah canımİnşsllah canım bak çok şükür dondurulmuş da varmış. Tekrar baştan başlamak zorunda da değilmişsin. Hiçbirimiz bilemeyiz ne olacağını. O yüzden her şeyin hayırlısı. Bende hep dualarımda hayırlısı ise olsun derim hayırlı değilse hayra çevir derim. İnşsllah çok güzel sonuçlar alıcaksın.
Lekelenme dışında hiçbir belirtim olmadı pozitifi gördüm yarın kese muayenesine gideceğim ve hala dün anneme diyorum ki anne hamileyim diyemiyorum çünkü hiç belirtim yok Annem bana çekmişsin dedi bende sana hamileyken hiç belirtim olmadı dediBir de benim ilk 4 gün yani 31 Mart-4 Nisan arası ağrılarım falan oluyordu. Kasıkta, belde, bacakta. Bir de ateş basıyordu falan. Şimdi beşinci gün ve bende belirti kalmadı. Sanki hiç transfer olmamışım. O kadar hormon ilacı içmiyorum, fitil almıyorum falan. O yüzden en baştaki hevesim pek kalmadi gibi. Acaba içinizden benim gibi hiçbir belirtisi olmayıp sonuçta pozitifi gören oldu mu? Cidden çok merak ediyorum.
Kasik batmasi sanci gogus acimasi hicbiri olmadimi canim?:))hakkaten kisiye gore degsyr belirtiLekelenme dışında hiçbir belirtim olmadı pozitifi gördüm yarın kese muayenesine gideceğim ve hala dün anneme diyorum ki anne hamileyim diyemiyorum çünkü hiç belirtim yok Annem bana çekmişsin dedi bende sana hamileyken hiç belirtim olmadı dedi
Allah razı olsun canım benim inşallahAmiin amii inşallahhh dualarimda hep sizler de varsiniz zaten
Canim benim de 7. günüm 4 ve 5. gun kasik batması falan bende de kalmadı suan sadece ayaklarım ve bacaklarım ağrıyor üşüyor. Onun dışında sanki transfer olmamisim gibi hissediyorum ben de. Ama bunlara takılmamak lazım hiç belirti yaşamadan hamile olan çok kişi var. bizimkiler de inşallah öyledir moralimizi bozmaya gerek yok minnaklar bizimleyse üzmeyelim onları da :)Bir de benim ilk 4 gün yani 31 Mart-4 Nisan arası ağrılarım falan oluyordu. Kasıkta, belde, bacakta. Bir de ateş basıyordu falan. Şimdi beşinci gün ve bende belirti kalmadı. Sanki hiç transfer olmamışım. O kadar hormon ilacı içmiyorum, fitil almıyorum falan. O yüzden en baştaki hevesim pek kalmadi gibi. Acaba içinizden benim gibi hiçbir belirtisi olmayıp sonuçta pozitifi gören oldu mu? Cidden çok merak ediyorum.
Canım naber, naptın test günün yarınmış ne durumdasın idrarda baktın mı?Kasik batmasi sanci gogus acimasi hicbiri olmadimi canim?:))hakkaten kisiye gore degsyr belirti
Benimde 2.5 seneyi geçti 3 olmak üzere. Hep negatif testler gören ben seni çok iyi anlıyorum. Benim hiç aşılamam galan yok direk tüp bebek yaptırdık. Güzel düşün pozitif düşün. Herşey güzel olucak inşallahAyy sağlıcakla al kucağına kuzum inşallah bilmiyorum 2 yıldır hiç gebe kalamadım canım bi sebepte bulamadılar 2 aşılamam negatif inşallah nasip olur bukez hep negatif görünce şimdiye kadar bazen umudum kırılıyor inşallah yenebilirim o umutsuzluğu
Carsamba tatlim test gunum idrarda cikti insallah kanda da guzel bir sonuc alablrm dualarnzlaCanım naber, naptın test günün yarınmış ne durumdasın idrarda baktın mı?
Aaa ciddi mi kaçırmışım ne zaman yaptın idrarda? çok tebrikler çok sevindim içimden geçiyordu senin tutacağı zaten sağlıkla al kucağınaCarsamba tatlim test gunum idrarda cikti insallah kanda da guzel bir sonuc alablrm dualarnzla
Dayanamadın idrarda yaptın yanihadi hayırlısıCarsamba tatlim test gunum idrarda cikti insallah kanda da guzel bir sonuc alablrm dualarnzla
7. Gun ve 10.gun yaptm cnm bugun yani innsallah dogrudur kan da iyi cikarAllah razi olsn herkesin guzel haberlerini alalim insallahAaa ciddi mi kaçırmışım ne zaman yaptın idrarda? çok tebrikler çok sevindim içimden geçiyordu senin tutacağı zaten sağlıkla al kucağına
Çok sevindim canım Hiç belirti yaşadın mı bu süreçte?7. Gun ve 10.gun yaptm cnm bugun yani innsallah dogrudur kan da iyi cikarAllah razi olsn herkesin guzel haberlerini alalim insallah
Ben yasiyorm kasik sanci giriyor bir de gogusler sis ve acyr inslalah bebistendir:)Çok sevindim canım Hiç belirti yaşadın mı bu süreçte?
Bebişlerdendir belki deSağlıkla ilerlesin inşallah tüm sürecinDarısı bize olsunBen yasiyorm kasik sanci giriyor bir de gogusler sis ve acyr inslalah bebistendir:)
Kasık batması çokkk ara ara oluyor göğüslerimde hiç birşey yok bel ağrım hiç olmadı mesela he bide bu aralar gün içinde uyku basıyo ve yarım saat uyuyorum bu başladıKasik batmasi sanci gogus acimasi hicbiri olmadimi canim?:))hakkaten kisiye gore degsyr belirti
İnşallah canım benimBenimde 2.5 seneyi geçti 3 olmak üzere. Hep negatif testler gören ben seni çok iyi anlıyorum. Benim hiç aşılamam galan yok direk tüp bebek yaptırdık. Güzel düşün pozitif düşün. Herşey güzel olucak inşallah
Amin ben de daha kan sonucu olmadan bisi diyemiyorum hepimizin guzel haberlerini alalim insallahBebişlerdendir belki deSağlıkla ilerlesin inşallah tüm sürecinDarısı bize olsun
Amin ben de daha kan sonucu olmadan bisi diyemiyorum hepimizin guzel haberlerini alalim insallah