- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hayırlısını versin inşallah daha güzel haberler alacağınız evlada kavuşacağınız günler yakın olsunKızlar benim negatif
Hayırlısı buymuş demek ki.
Canım ne ara test yaptım kaçırmışım merak ediyordum seni çok sevindim senin adına da inşallah kanda da değerin çok iyi çıkacak sağlıkla devam etsin kucağına alasın7. Gun ve 10.gun yaptm cnm bugun yani innsallah dogrudur kan da iyi cikarAllah razi olsn herkesin guzel haberlerini alalim insallah
Insallah canim kanda da gorursem insallahsenin nasil gidiyor ne zaman kontrol cnmCanım ne ara test yaptım kaçırmışım merak ediyordum seni çok sevindim senin adına da inşallah kanda da değerin çok iyi çıkacak sağlıkla devam etsin kucağına alasın
Amin canım inşallah ara vermeden tekrar deneyeceğizRabbim hayırlısını versin inşallah daha güzel haberler alacağınız evlada kavuşacağınız günler yakın olsun
Üzülme demekle olmuyor tabi ama böylesi hayırlı olanmış diye düşünüp yeniden denersiz her nasibin bir vakti vardır.insallah bundan sonrakinde kavuşursunuz evladınızaKızlar benim negatif
Hayırlısı buymuş demek ki
3 dondurulmuşum kaldı ara vermeden deneyelim dedi doktorum bakalım hayırlısı artıkÜzülme demekle olmuyor tabi ama böylesi hayırlı olanmış diye düşünüp yeniden denersiz her nasibin bir vakti vardır.insallah bundan sonrakinde kavuşursunuz evladınıza
İnsHayirli haberler insalllah
Bende perşembe günü kese kontrolü ne gideceğim. Şimdilik bel ağrım var onun dışında belirtim de yok. İnşallah herşey yolundadırInsallah canim kanda da gorursem insallahsenin nasil gidiyor ne zaman kontrol cnm
Insallah pers hayirli habeeleeini bekliyoruz canim ilk fotosunu alcaksin bebisin insallahBende perşembe günü kese kontrolü ne gideceğim. Şimdilik bel ağrım var onun dışında belirtim de yok. İnşallah herşey yolundadır
Evet hala regl ağrısı gibi devam ediyorPozitif sonuc alan arkadaşlara bir sorum var. Regl gününüz geldiğinde regl olacakmis gibi hissettiniz mi regl belirtileri yaşadınız mı ?
Hay maşallah ya bu haberlere ben de eklenirim inşallah 1 hafta sonraKızlar merhaba. Bugün test yaptım 12.gun 1634 çıktı. 2 gün sonra tekrar etmemi istedi
Amin canım inşallahHay maşallah ya bu haberlere ben de eklenirim inşallah 1 hafta sonra
Sebep belli miydi? Bir de nerede yaptırdınız?Kızlar merhaba. Bugün test yaptım 12.gun 1634 çıktı. 2 gün sonra tekrar etmemi istedi
Darısı bize inşallah maşallah değeriniz çok yüksek çıkmış iki tane embriyo mu transfer edildiKızlar merhaba. Bugün test yaptım 12.gun 1634 çıktı. 2 gün sonra tekrar etmemi istedi
İlaçlar yapıyor duphalac şurup veriyor icirebilirsinBu arada bugün transfer günü hariç 5. günümdeyim. He bir de kabızlık sorunu yaşadınız mı transferden sonra? Şu ilaçlar mı yapıyor acaba? Ben ki normalde de çok kabız olmam ama bu dönem özellikle kayısı kompostosu yapıp içtiğim halde her gün çıkamıyorum. Sizde de oluyor mu böyle şeyler?