- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 34
Insallah canim yolladım Bahceciye gidiyorum kan vericem bugun 10 günüm aysegul ben dualarınıza talibimGünaydın Kızlar
Güzel haberler alacağımız ve vereceğimiz gün olsun inşallah hayırlı cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim yolladım Bahceciye gidiyorum kan vericem bugun 10 günüm aysegul ben dualarınıza talibimGünaydın Kızlar
Güzel haberler alacağımız ve vereceğimiz gün olsun inşallah hayırlı cumalar
Dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz ki güzel haber vereceğine eminim ❤Insallah canim yolladım Bahceciye gidiyorum kan vericem bugun 10 günüm aysegul ben dualarınıza talibim
Insallah canim InsallahDualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz ki güzel haber vereceğine eminim ❤
Ben De seenin gibiydim islem masasina almadan sancidan wc ye goturunnbenindedim ama sansima wc doluydu hadi hadi bisi olmaz dedilerBu hastanelerde yatalak olduğun zaman erkeklerinkine ördek diyor lar hani ama ben fazla bekledim zor girdim kasık ağrısı işlem esnasında çok zorlandım biraz abartmışim suyu sanırım yetmedi kalanı tuttum bir saat sonra yaptım ben doğumda yaşamadım öyle daha işlem masasında koydular ameliyathanede sürgüyu bide ultrason la bastırıyor Dr benim açımdan çok iyi net di herşey çok güzel dedi
Canim hayirli guzel haberlerini bekliyoruz insallahInsallah canim Insallah
Insallah canim insallah suan yoldayız bakalim 9 buçukta klinikte oluruz insallahCanim hayirli guzel haberlerini bekliyoruz insallah
Kan verince 1 saatte mi cikiyordu:)Insallah canim insallah suan yoldayız bakalim 9 buçukta klinikte oluruz insallah
Evet hatırladığım kadar öyleydi. 10 gün geçti o bir saat 10 saat gibi olur.Kan verince 1 saatte mi cikiyordu:)
Evet canim 1 saate çıkıyor canimKan verince 1 saatte mi cikiyordu:)
Insallah guzel haber vereceksin canimEvet canim 1 saate çıkıyor canim
Insallah canim 1 saate yazarım insallah hamileyimmmm diye bagira cagira yazarımInsallah guzel haber vereceksin canim
Canım bana da nisan 9 dedi seninle herşeyimiz bir gidicekNisanın 9 unda gel dedi doktor kese mi görülecek kalp atışı ne zaman duyulur hiç bilmiyorum
Insallah canim yolladım Bahceciye gidiyorum kan vericem bugun 10 günüm aysegul ben dualarınıza talibim
Insallah kan verme sirasi bekliyorum insallah 1 saate belli olacakMerakla bekliyoruz hayırlı haberini
Heyecanli bekleyisInsallah kan verme sirasi bekliyorum insallah 1 saate belli olacak
ayşegülcüm 1 saate güzel haberlerini bekliyoruz :)Heyecanli bekleyis
Insallah canim bekliyorum kani verdim bakalim burdaki hemşireler bile heyecanli vallaayşegülcüm 1 saate güzel haberlerini bekliyoruz :)
Sorma valla ya bundan önceki bekleyişler hic biseymis vallaHeyecanli bekleyis
Rabbim inşallah Esma isminin yüzü suyu hürmetine pozitifleri göstersin inşallah . güzel haberlerini bekliyoruz canım.Kizlar cümleten günaydın hayırlı cumalar hayırlı günler mutlu haberler alacağımız bir gün olur inşallah ben yoldayım bahçeliye gidiyorum kan vermek için dualarınıza talibim bu arada Ayşegül ben