- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
ay hadi insallah pozitif gelsin cok heyecanliiSorma valla ya bundan önceki bekleyişler hic biseymis valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi insallah pozitif gelsin cok heyecanliiSorma valla ya bundan önceki bekleyişler hic biseymis valla
Topik sana kitlendi ,heyecanla bekliyoruzInsallah canim bekliyorum kani verdim bakalim burdaki hemşireler bile heyecanli valla
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin herşey inş Bahçeci de doktorunuz kimdi acaba?Arkadaşlar transfer olacak herkese dua ediyorum. İnşallah buradan güzel sonuçlar paylaşırsınız ben hamişim şimdi dualarım sizle, bahçeci Bursa'da tedavi görmüştüm o zaman dua istiyordum burdaki arkadaşlardan şimdi dualarım sizin için
Ayyy valla bende cok heyecanliyimmTopik sana kitlendi ,heyecanla bekliyoruz
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır
Sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin kaç gün kaldı. Bende heyecanlıyım sizler içinay hadi insallah pozitif gelsin cok heyecanlii
PZtsi verebilirm kan ben de heyecanlanyrm cnm olur mu olmaz mi diye merk la bekliozSen nasılsın nasıl geçiyor günlerin kaç gün kaldı. Bende heyecanlıyım sizler için
Hayırlısıyla pozitif alıcaksın inşallah kaçıncı gün bugünPZtsi verebilirm kan ben de heyecanlanyrm cnm olur mu olmaz mi diye merk la beklioz
Insallah canim tam 7gun oldu bugunHayırlısıyla pozitif alıcaksın inşallah kaçıncı gün bugün
Harika cikmis masallah cnm saglikla sihhatle kucagina alirsin insallahKızlar 12. Gün değerim 559.17
Canim benim nasilsin haber varmiRabbi Yessir Duasının Anlamı
Süper şimdi sırada kese var sağlıkla gelsin minik inşKızlar 12. Gün değerim 559.17
Amin canım çok teşekkür ederimHarika cikmis masallah cnm saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah
Evet salı günü kese var bakalım çok heyecanlı bekleyişler amin inşallahSüper şimdi sırada kese var sağlıkla gelsin minik inş
Hadi yaaa ben pazartesi gidip tekrar kan testinden değerime bakayım diyorumCanım bana da nisan 9 dedi seninle herşeyimiz bir gidicek
Masallahhhh canimmm hayirli olsun coook sevindimmm118.30 ciktiiii Hamileyimmmmmm kizlar
Çok güzel değerin Maaşallah canım benimKızlar 12. Gün değerim 559.17