- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 34
Sagol canimm düşünmüyorum sizceMasallahhhh canimmm hayirli olsun coook sevindimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimm düşünmüyorum sizceMasallahhhh canimmm hayirli olsun coook sevindimmm
Yaaaaaaa sana demistik guzel cikacak diye coook mutlu oldum canim benim sukurler olsunnnselen hocama cok selam cok118.30 ciktiiii Hamileyimmmmmm kizlar
Yanlis oldu herhalde cevabınızı anlayamadimSagol canimm düşünmüyorum sizce
Vallahi ağlayacağım şimdi çok sevindim kuzum Rabbim bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah118.30 ciktiiii Hamileyimmmmmm kizlar
Ayy cok sevindim canim deger düşünmüyorum dedim cok iyi dediYaaaaaaa sana demistik guzel cikacak diye coook mutlu oldum canim benim sukurler olsunnnselen hocama cok selam cok
Harika cnm degerin saglikla devam etsin insallah tam 12.gun dimiayyy nasil verdi haberi selen hocaAyy cok sevindim canim deger düşünmüyorum dedim cok iyi dedi
10 gun canim benim 12 degilHarika cnm degerin saglikla devam etsin insallah tam 12.gun dimiayyy nasil verdi haberi selen hoca
Allah hepinizden razı olsun canlarımVallahi ağlayacağım şimdi çok sevindim kuzum Rabbim bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah
Cok iyi canim katlanarak devam etsin insallah10 gun canim benim 12 degil
Insallah canim insallahhhCok iyi canim katlanarak devam etsin insallah
Hadi gözün aydın canım çok sevindim118.30 ciktiiii Hamileyimmmmmm kizlar
Çok teşekkür ederiiiimmÇok güzel değerin Maaşallah canım benim
Ya çok şükür Rabbime118.30 ciktiiii Hamileyimmmmmm kizlar
Masallah vallahi canim burada kendi negatif habarimi aldıktan sonra pozitifleri görüyorum ve bunların da bahceci de olduğunu görünce çok umutlaniyorum biran önce bende şu 2 ay bekleme surem geçsin. 3. Sünü bahcecide deneyeyim diyorum Allahim insallah bahceci bana da sifa olur . Poztif haber alan herkesi de canı gönülden hayirli olsun diyorum darısı bizim başımıza insallahAyy cok sevindim canim deger düşünmüyorum dedim cok iyi dedi
Insallah sana da nasip olacak bahceci gercekten tavsiye ederm,)Masallah vallahi canim burada kendi negatif habarimi aldıktan sonra pozitifleri görüyorum ve bunların da bahceci de olduğunu görünce çok umutlaniyorum biran önce bende şu 2 ay bekleme surem geçsin. 3. Sünü bahcecide deneyeyim diyorum Allahim insallah bahceci bana da sifa olur . Poztif haber alan herkesi de canı gönülden hayirli olsun diyorum darısı bizim başımıza insallah
İnsallah canim insallahInsallah sana da nasip olacak bahceci gercekten tavsiye ederm,)
Sagol canim Allah hepinizden razı olsunYa çok şükür Rabbime
Aaa gozunaydin caniim tebrik ederiimm118.30 ciktiiii Hamileyimmmmmm kizlar
118.30 ciktiiii Hamileyimmmmmm kizlar