- 17 Mart 2015
- 316
- 234
- 37
Çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrr müjdemi isteriimmbugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı hemen kan verdim ama sonucu 2 gibi çıkacak
Çok teşekkür ederim inşallah kan sonucumda iyi çıkarGözün aydın hayırlı olsun
Amin hepimize inşallahÇok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsunKızlarrr müjdemi isteriimmbugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı hemen kan verdim ama sonucu 2 gibi çıkacak
Amin inşallahHayırlısı olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz bakalım
Ay harikaaaaa. Sağlıkla gelsin annesiKızlarrr müjdemi isteriimmbugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı hemen kan verdim ama sonucu 2 gibi çıkacak
Ayy hayirli olsun canim benimde 8 günüm insallah benimde pozitiftir insallahhhhhKızlarrr müjdemi isteriimmbugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı hemen kan verdim ama sonucu 2 gibi çıkacak
Benim de öyle oldu tam iki kat artmıyor çok şükür keseyi görmüşsünüz vardır mutlaka olmasaydı doktor söylerdi yolk sac boş gebelik olmadığını bebeğinizin orda olduğunu gösteren birşey bide haftan transferin ile uyumlu çıktı mıKeseyi gördük dün canım yolk bilmiyorum öyle bir şeyden söz etmedi doktordeğerim şöyle mesela 700 sonra 1200 çıktı tam iki katı artmadı
AmiiinnnAy harikaaaaa. Sağlıkla gelsin annesidarısı başımıza inşallah. Demek 9. Gün çıkıyor testte. Beni artik kimse tutamaz 9ncu Gün ben de yapacağım
İnşallah inşallah sıra sende güzel haberlerini bekliyoruzAyy hayirli olsun canim benimde 8 günüm insallah benimde pozitiftir insallahhhhh
Insallah canim kaçıncı günü emriyosuydu ben direk cuma klinikte kan vericemİnşallah inşallah sıra sende güzel haberlerini bekliyoruz
2 tane 5.gün embriyosu canım. Benimde doktorum cuma günü demişti ama dayanamadım işteInsallah canim kaçıncı günü emriyosuydu ben direk cuma klinikte kan vericem
Merhaba nasıl ilerledi artışını benim bugün transferin 8. Günü 16.3 çıktı kanda. Doktorum kimyasal olabilir dediBu kimyasalda nasıl belirtiler var kanama falan oluyomu. Benim 8.gun 12, 10.gun 19, 12.gun 33. Internette bazı yerlerde %60 artis yeterli yaziyo benimkide o sinirda artiyo.
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Benimde 8. Gün 16.3 çıktı doktorum kimyasal olabileceğini söyledi8.gun 17 10. Gun 141 12.gun 504 seninki cok dusuk degilmi doktor nededi
Ayy inşallah benimde pozitif olur bana bi tane 5 gun 5bc NGS işleminden kaliteli dönen embriyo transfer edildi 3 transferim o yuzden evde test yapmaya korkuyorummm2 tane 5.gün embriyosu canım. Benimde doktorum cuma günü demişti ama dayanamadım işte
Çok haklısın benim ilk denemem olduğu halde daha önce o kadar çok negatif gördüm ki testte bende çok korkuyordum. Hatta bugün 2. Çizgi belirene kadar negatif sandım o korkuyu tekrar yaşadım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,kimsenin kucağını boş bırakmasınAyy inşallah benimde pozitif olur bana bi tane 5 gun 5bc NGS işleminden kaliteli dönen embriyo transfer edildi 3 transferim o yuzden evde test yapmaya korkuyorummm
Amin inşallah ne şanslısınız ilk denemede pozitif gordun allahim kimseye aratmasın cokk zor gerçekten 6 senedir ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirimÇok haklısın benim ilk denemem olduğu halde daha önce o kadar çok negatif gördüm ki testte bende çok korkuyordum. Hatta bugün 2. Çizgi belirene kadar negatif sandım o korkuyu tekrar yaşadım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah sende göreceksinAmin inşallah ne şanslısınız ilk denemede pozitif gordun allahim kimseye aratmasın cokk zor gerçekten 6 senedir ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim
Çok ta silik değil sonuçta gözüküyor bence çıkacakİnşallah sende göreceksindevamı iyi olur inşallah silik çıktı ya biraz panik yapıyorum şu kan sonucumda çıksın da
Ay inşallahÇok ta silik değil sonuçta gözüküyor bence çıkacak