- 6 Ekim 2020
- 35
- 68
- 38
Çok teşekkürlerOlamaz .14 gün sonra bu kadar etkisi olmaz. 20 ve ya 30 birim etkisi deniliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürlerOlamaz .14 gün sonra bu kadar etkisi olmaz. 20 ve ya 30 birim etkisi deniliyor.
Hayirli olsun cook sevindim kuzum insallah kan da guzel cikar9. Günümdü
%100 pozitif canim kalbini temiz tut inşallah bizede nasip olurİnşallah sende göreceksin devamı iyi olur inşallah silik çıktı ya biraz panik yapıyorum şu kan sonucumda çıksın da
Amin darisi basimiza cuma hayirli haberinizi bekliyoruzZ
%100 pozitif canim kalbini temiz tut inşallah bizede nasip olur
Amiin inşallah darısı başınızaHayirli olsun cook sevindim kuzum insallah kan da guzel cikar
Amin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin hep güzel haberler alalımZ
%100 pozitif canim kalbini temiz tut inşallah bizede nasip olur
Senin transfer tarihin ne zamandı? Evet 9 Mart’ta transfer oldum doktor 4 hafta 5 günlük olduğunu söyledi. Her şey normal görünüyor dediBenim de öyle oldu tam iki kat artmıyor çok şükür keseyi görmüşsünüz vardır mutlaka olmasaydı doktor söylerdi yolk sac boş gebelik olmadığını bebeğinizin orda olduğunu gösteren birşey bide haftan transferin ile uyumlu çıktı mı
Cok iyi koyulugu gozunaydin caniimKızlarrr müjdemi isteriimm bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı hemen kan verdim ama sonucu 2 gibi çıkacak
Sonucun cikti mi canim?Kızlarrr müjdemi isteriimm bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı hemen kan verdim ama sonucu 2 gibi çıkacak
Canim haftaya neye gore hesapliyormuşuz pekiSenin transfer tarihin ne zamandı? Evet 9 Mart’ta transfer oldum doktor 4 hafta 5 günlük olduğunu söyledi. Her şey normal görünüyor dedi
Normal hesaplamadan 15 gün geriye git dedi doktor. Mesela normalde sat a göre 6 haftalık ama doktor 4 haftalık olduğunu söyledi.Canim haftaya neye gore hesapliyormuşuz peki
Allah allah :s transfer adetin kacinci gunuydu onla ilgili olabilirNormal hesaplamadan 15 gün geriye git dedi doktor. Mesela normalde sat a göre 6 haftalık ama doktor 4 haftalık olduğunu söyledi.
E harika tebrikler canim saglikla devam etsinkucagina aldigin zamani da goruruz insalah126.53 kızlar kan tahlili sonucum 9. Güne göre nasıl
Herkese gore degisiyor sanirim ben denedim uymiyor cok cok kucuk cikiyor 3haftalk falanNormal hesaplamadan 15 gün geriye git dedi doktor. Mesela normalde sat a göre 6 haftalık ama doktor 4 haftalık olduğunu söyledi.
Amin canım inşallah darısı başınaE harika tebrikler canim saglikla devam etsinkucagina aldigin zamani da goruruz insalah
Benimde sat a gore 5haftalik blast transferine gore hesapladigimda 4+4 gunlukAllah allah :s transfer adetin kacinci gunuydu onla ilgili olabilir
Cook guzel maşallahhhh kat kat artsin inşallahhh126.53 kızlar kan tahlili sonucum 9. Güne göre nasıl
Amiiinnn sağlıkla alalım kucağımızaCook guzel maşallahhhh kat kat artsin inşallahhh
Amiin amiin inşallahhhhAmiiinnn sağlıkla alalım kucağımıza