- 18 Mart 2021
- 94
- 144
- 39
EvetEvet canim sende mi oyleydi
Doktorum 8. Gün ve 12. Gün istedi başka test yaptırmadım canım10.gun kac cikti canim
Anladim canim guzel yukselmsiDoktorum 8. Gün ve 12. Gün istedi başka test yaptırmadım canım
Kese icin ne zaman gidiceksin canimDoktorum 8. Gün ve 12. Gün istedi başka test yaptırmadım canım
Yarın merkezden randevu al dedi belli olunca yazarım inşKese icin ne zaman gidiceksin canim
İni canım emeklerimiz ziyan olmasınAyy valla insallah darısı başıma benim adet ağrısı oldu 5 günden itibaren suan iyiyim bakalim
İnsallah sagsalim goruruzYarın merkezden randevu al dedi belli olunca yazarım inş
Insallah canim hepimizin emekleri ziyan olmaz insallahİni canım emeklerimiz ziyan olmasın
Saglik ocagi yaziyorKızlar bişey sorucam progestan yumuşak kapsül fitil sağlık ocakları yazıyor mu ? İlla klinikten mi reçete almak lazım ???
Saol canımSaglik ocagi yaziyor
Coraspin de yaziyor canimSaol canımYarın neredeyse ilaçlarımın çoğu bitiyor. Klinikte uzakta bana. Bi an panik yaptım
Coraspini eczane direk vermiyor mu ?Coraspin de yaziyor canim
Verir direkCoraspini eczane direk vermiyor mu ?
Ben sadece nar yemistim suyunu almamistim ama dimes sanki dogal gibiydiRahim kalınlığı için nar suyu içenler narı kendimiz mi sıktınız yoksa hazır mı aldınız ? Migrosta organik nar suyu diyor ondan olur mu acaba
Nar suyu içmedim canım ben nar yedim üşendim meyve sıkacağıyla uğraşmaktanRahim kalınlığı için nar suyu içenler narı kendimiz mi sıktınız yoksa hazır mı aldınız ? Migrosta organik nar suyu diyor ondan olur mu acaba
Bana da etti mi bilmiyorum ama iyidi rahim kalinligiNar suyu içmedim canım ben nar yedim üşendim meyve sıkacağıyla uğraşmaktanYine de etki etti
Tamam canım çok saol.Verir direk
Climara fort bant kullanmistm hala da kullaniyorum bence o da cok etki ediyorBana da etti mi bilmiyorum ama iyidi rahim kalinligi