- 29 Mart 2021
- 37
- 35
- 37
Bence var gibi canim yarin tekrarla ilk idrarla
Benim de bugun var adet agrisi gibi diyeblrm 4.gunInsallah hepimizin pozitif olur canim benimde 5 gun başladı ağrılarım
Benim 5 gun başlamıştı hayıra yoralim canim bebeklerimiz yerlestigini haber veriyor insallahBenim de bugun var adet agrisi gibi diyeblrm 4.gun
Insallah hayirdir:)Beni
Benim 5 gun başlamıştı hayıra yoralim canim bebeklerimiz yerlestigini haber veriyor insallah
Evet sağlıklı olsunlar buna da çok şükürİnşallah caniim ama yeter ki saglikli olsunlar dedigin gibi herseye sukur
Tabikide canim benim en onemlisi o tek dua ettigim sey saglikli olmasi cok merak ediyorumEvet sağlıklı olsunlar buna da çok şükür
Insallah ben kotu düşünmüyorum artık valla bu olmazsa geri kalanlarimi transfer ederim o yuzdennn Rabbım ugrastirmasin hic birimizi insallahInsallah hayirdir:)
Benim dondurulmuş embriyom da yoktu o yüzden çok stres yapıyordum. İnşallah herkes için en güzeli olsun zor süreçlerden geçtik sağlıkla tamamlansınTabikide canim benim en onemlisi o tek dua ettigim sey saglikli olmasi cok merak ediyorum
Insallah ben kotu düşünmüyorum artık valla bu olmazsa geri kalanlarimi transfer ederim o yuzdennn Rabbım ugrastirmasin hic birimizi insallah
Ayyy cok sevindim canım belirtin varmiydi kaçıncı gün emriyosuydu12. Gün kan değerim 734 çıkmış şükürler olsun
Sen de 17 sinde transfer olmuştun dimi canım biz seninle aynı ilerliyoruz sankiTabikide canim benim en onemlisi o tek dua ettigim sey saglikli olmasi cok merak ediyorum
Neredeyse hiç belirtim yoktu hatta olmadı diye düşünmüştüm hafif bir karın ağrım vardı 5. Gün transferden sonra akşam çok hafif bir lekelenme olmuştu 8. Gün değerim de 157 idi inş daha çok pozitifi görürüzAyyy cok sevindim canım belirtin varmiydi kaçıncı gün emriyosuydu
5. Gün iki embriyoyduAyyy cok sevindim canım belirtin varmiydi kaçıncı gün emriyosuydu
Aynen benim de son insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldursun:)Benim dondurulmuş embriyom da yoktu o yüzden çok stres yapıyordum. İnşallah herkes için en güzeli olsun zor süreçlerden geçtik sağlıkla tamamlansın
Neredeyse hiç belirtim yoktu hatta olmadı diye düşünmüştüm hafif bir karın ağrım vardı 5. Gün transferden sonra akşam çok hafif bir lekelenme olmuştu 8. Gün değerim de 157 idi inş daha çok pozitifi görürüz
Evet canim sende mi oyleydiSen de 17 sinde transfer olmuştun dimi canım biz seninle aynı ilerliyoruz sanki
Ayy valla insallah darısı başıma benim adet ağrısı oldu 5 günden itibaren suan iyiyim bakalim5. Gün iki embriyoydu
10.gun kac cikti canimNeredeyse hiç belirtim yoktu hatta olmadı diye düşünmüştüm hafif bir karın ağrım vardı 5. Gün transferden sonra akşam çok hafif bir lekelenme olmuştu 8. Gün değerim de 157 idi inş daha çok pozitifi görürüz