- 26 Kasım 2018
- 239
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 1 denemeden sonra kabul ettim çizik olayınıInsallah da sağlıkla devam eder . Amin darısı herkesin başına.
Benimde 2 denemem oldu muhtemelen histereskopi der bana da ondan sordum. Sagolun
Yok canım iş çıkışı randevumCanim naptin oldunmu muayne
Ben 4.gunAslında çok merak ediyorum, erkenden yapıp pozitif gören oldu mu hiç diye var ise koşa koşa şu an gidip test alırım
Tamam caniim ya kendimmiş gibi heyecanlaniyorumYok canım iş çıkışı randevum
Olan var ama bence bekleyelm birazAslında çok merak ediyorum, erkenden yapıp pozitif gören oldu mu hiç diye var ise koşa koşa şu an gidip test alırım
Insallah tutunmustur hayirli sonuclarinizi alrzKızlar hepinize selam. Bugün benim 8. Günüm transfer gününü sayarsak ki sabah 8 de oldum 9. Günüm ayrıca da adet günüm. Kasıklarımda ağrı çoğaldı herhalde adet günü geldiği için. Onun dışında ara ara batmalar oluyor. Bugün yattığım yerden kalkmıyorum sanki dolaşırsam adet olucakmışım gibi çarşamba sabahı direk kan vereyim diyorum ama çok korkuyorum negatif görürüm diye. Çok tuhaf bir heyecan var içim içime sığmıyor ama korkuyorum da. Ara ara ağlıyorum durup dururken bende durumlar böyle. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Amin inşallah hepimizin sonuçları güzel olsun. Hayırlısıyla da kucağımıza alalımInsallah tutunmustur hayirli sonuclarinizi alrz
Amin insallah test gununuze birsey kalmamisAmin inşallah hepimizin sonuçları güzel olsun. Hayırlısıyla da kucağımıza alalım
Fulya da momart klinikte yaptırdım Erbil Yağmur doktorum inanılmaz pozitif ve iyi bir doktor. İşlemleri de fulya acıbademde yapıyorArkadaslar iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim . Hepinizde Allah razi olsun sorularıma da cevap verdiniz. Pozitif sonuc alan arkadaşların hepsi insallah saglikli bir hamilelik geçirir hayırlısı ile bebislerine kavuşurlar. Benim size zahmet olmazsa bir ricam olacak. Yukarılara da yazmıştım. Embriyonun genetik incelemesi yapanlar (bizimki sperm kaynaklı tüp bebek tedavisi yani doktor sperm den dolayı embriyonun genetiginde sorun olabilir dedi) yada yapmis sonuc bekleyenler,sonuc alanlar var mi cevap veren arkadaşlar oldu sagolsunlar .
Birde pozitif alan arkadaşlar sorun olmazsa hangi merkezlerde islem yaptiklarini yazabilirler mi .
Bahceci cok okudum hem ankara hemde istanbul.
3. Denememde insallah bende doktoruna denk gelirim de Pozitif sonuc alırım. Hepinizin eline yüreğine sağlık.
Doktorum 2 nisan dedi ama ben 31inde yapayım diyorum inşallah güzel haberlerle gelirimAmin insallah test gununuze birsey kalmamis
Ayy hiç belirti aramayın ben kendimi heba ettim hiç belirtim yok diye pozitif sonuç alcağımı düşünmüyodm benim Sadece 7.nci gün lekelenmem belirti sayılabilir. Her bünye o kadar farklı ki belirtisiz de oluyor muş onu anladım Allah nasip etsin inşallah ♥Kızlar hepinize selam. Bugün benim 8. Günüm transfer gününü sayarsak ki sabah 8 de oldum 9. Günüm ayrıca da adet günüm. Kasıklarımda ağrı çoğaldı herhalde adet günü geldiği için. Onun dışında ara ara batmalar oluyor. Bugün yattığım yerden kalkmıyorum sanki dolaşırsam adet olucakmışım gibi çarşamba sabahı direk kan vereyim diyorum ama çok korkuyorum negatif görürüm diye. Çok tuhaf bir heyecan var içim içime sığmıyor ama korkuyorum da. Ara ara ağlıyorum durup dururken bende durumlar böyle. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Belirti aramıyorum da gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum test yapmaktan korkuyorum amin inşallah sağolunAyy hiç belirti aramayın ben kendimi heba ettim hiç belirtim yok diye pozitif sonuç alcağımı düşünmüyodm benim Sadece 7.nci gün lekelenmem belirti sayılabilir. Her bünye o kadar farklı ki belirtisiz de oluyor muş onu anladım Allah nasip etsin inşallah ♥
Evet, beklemek en güzeli aslında karın ve bel ağrısı dışında şimdilik biseyim yok. Bekleyen herkese rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinOlan var ama bence bekleyelm biraz
Amin amin insallahEvet, beklemek en güzeli aslında karın ve bel ağrısı dışında şimdilik biseyim yok. Bekleyen herkese rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok şükür bende pozitif sonuç aldım umarım Rabbim tamamına erdirir
Canım herkesin bünyesi farklı tabi. Ben 6. Gün idrarda hassas teste öğrendim. Kiminin kana geç karışıyor.Aslında çok merak ediyorum, erkenden yapıp pozitif gören oldu mu hiç diye var ise koşa koşa şu an gidip test alırım