- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlersin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bu zorlu yollardab musmutlu ayrılalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlersin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bu zorlu yollardab musmutlu ayrılalım
Kalp atisi icin haftaya mi?:)
YaNi iki hafta sonra kac haftalik olacaksin tam son regl ye gore cnm?İki hafta sonra dedi normal hesaplamaya göre farklı ama bizim gibi tedavi görenlerde normal hesaplamadan 15 gün geriye gidin dedi doktor
Caniim gordum bennn yarin sabah ilk idrarla tekarla
Bana var gibi geldi yaaaKızlar gebelik varmı sizce erken yaptım 5.günüm
Genelde taze transferde dediğiniz belirdiler olur ama sizde yaşamışınız. Umarım pozitif görürsünüz. Embriyo kaliteniz nasıldı acabaAnne adayı arkadaşlar, selam olsun herkese
23.03.2021'de Fulya Bahçeci'de dondurulmuş 5nci gün embriyosu transferi yapıldı. Dün gece sırt ağrısı ile hastaneye gittim, karnım inanılmaz şiş ve resmen karın ağrısı yaşıyorum. Cok heyecanlıyım, beklemek hem çok güzel hem de cok zor. İdrar testi ne zaman yapsam çıkar acaba
9 mart transfer tarihim iki hafta sonra 6 hafta 5 günlük olacağım inşallahYaNi iki hafta sonra kac haftalik olacaksin tam son regl ye gore cnm?
insallah duyulur ozaman cnm cok heyecanli ilk kalp atisi9 mart transfer tarihim iki hafta sonra 6 hafta 5 günlük olacağım inşallah
Hayirli olsun caniim cok sevindiiim darisi basimaGittim tek gebelik çift embriyo transferi olmuştu teki tutmuş hayırlısıyla inşallah devamı da gelir
Bence var gibi canim yarin tekrarla ilk idrarlaKızlar gebelik varmı sizce erken yaptım 5.günüm
Ben de çok heyecanlıyım çok merak ediyoruminsallah duyulur ozaman cnm cok heyecanli ilk kalp atisi
Canim benimde bugun 7 günüm benimde adetime 3 gun var yazıyor 1 nisan adet 2 nisan test tarihi ve benim 5 günden itibaren başladı adet olacakmışım gibi agri insallah bebeklerimiz yerleşmiştir onun ağrısıdırrrBenim de belirti yok derken tam adet öncesi ağrılarım basladi. 3 gün var adetime.
Kızlar kasiklariniz ağrıdığında adet öncesi ağrı gibi mi oluyor yoksa normalden farklı mı?
Hayirli olsun caniim cok sevindiiim darisi basima
Bugün 5.gun transferimin. Amin canım inşallahCanim benimde bugun 7 günüm benimde adetime 3 gun var yazıyor 1 nisan adet 2 nisan test tarihi ve benim 5 günden itibaren başladı adet olacakmışım gibi agri insallah bebeklerimiz yerleşmiştir onun ağrısıdırrr
Insallah hepimizin pozitif olur canim benimde 5 gun başladı ağrılarımBugün 5.gun transferimin. Amin canım inşallah
İnşallah caniim ama yeter ki saglikli olsunlar dedigin gibi herseye sukurİnşallah senin ikizlerin olur ben çok istiyordum olsun buna da çok şükür