- 24 Aralık 2014
- 641
- 1.728
- 42
benim bildiğim hcg 1500-2000 civarı kese görünüyorHangisi gecerli oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bildiğim hcg 1500-2000 civarı kese görünüyorHangisi gecerli oluyor
Yok ben hep normal hesapladm dr lar da normal hesapliyordu uyumluydunuz
Hayır ne yeni normal hamile kalanlarda ayın ortasında kalıyor bizde ayın ortaların da transfer oluyoruz ne fark var böyle insanlar çıldırtıyor beni.Yok ben hep normal hesapladm dr lar da normal hesapliyordu uyumluydu
Bende öyle söyledim yok diyor farklıdır diyo saçını elime dolayasım geldi de sonra dedim bırak uğraşmaZaten dusununce normal gebeliklerde de embryo dollenme vs reglin 14 uncu gununden sonra oluyor yani ayni
Benimde hiç kaşık ağrısı göğüs ağrısı hiçbirşey yoktu. Dün gece birden ateş bastı bir iki kere. Ateşimde yükseldi 37.8leri gördüm. Başımda ağrıyodu. Aban uyandım hepsi geçti. Bugün bir iki kere çok hafif adet ağrısı oldu ama bir iki dakika yani en fazla. Bugün biraz ayaklandım belkide ondan oldu bilmiyorum. Ama bende genel olarak belirti yok diyebilirimBenim 4 gun biseyim yoktu bugün adet olacakmışım gibi agrim var ateş basmasi ateşim var gibi sizde varmi
Kkim ki o bilgissi olmayan seye karisiyor:)Bende öyle söyledim yok diyor farklıdır diyo saçını elime dolayasım geldi de sonra dedim bırak uğraşma
Vajinal bakar kesin kuzum benim doktorum hep oyle bakiyor yeterki sagsalim gorunsunde alt ust farketmezO zaman gorunur kesin canim karindan
Oo iyi o zaman persembeye kadar yukselir saglikla giderse inşallahbenim bildiğim hcg 1500-2000 civarı kese görünüyor
Aynen canim farketmez kiymetli bebislerVajinal bakar kesin kuzum benim doktorum hep oyle bakiyor yeterki sagsalim gorunsunde alt ust farketmez
Benimde adet ağrısı korkuttu çünkü önceki 2 transferde de adet agrim olmuştu tutmamisti ama hu sefer tuhaf bir şekilde tuttuğunu hissediyorum insallah tutmuşturBenimde hiç kaşık ağrısı göğüs ağrısı hiçbirşey yoktu. Dün gece birden ateş bastı bir iki kere. Ateşimde yükseldi 37.8leri gördüm. Başımda ağrıyodu. Aban uyandım hepsi geçti. Bugün bir iki kere çok hafif adet ağrısı oldu ama bir iki dakika yani en fazla. Bugün biraz ayaklandım belkide ondan oldu bilmiyorum. Ama bende genel olarak belirti yok diyebilirim
Benimde adet ağrısı korkuttu çünkü önceki 2 transferde de adet agrim olmuştu tutmamisti ama hu sefer tuhaf bir şekilde tuttuğunu hissediyorum insallah tutmuştur
İnşallah belkide adet agrim yüzümden öyle düşünmek istiyorum İnşallah sağlıkla gelsin kuzularrrAhh inşallah. Sağlıkla gelsin kuzular.
Kkim ki o bilgissi olmayan seye karisiyor:
Lüzumsuz çok. O halde benim 28 Şubat adet tarihimin ilk günü 4 hafta mı şuan o zaman ?Kkim ki o bilgissi olmayan seye karisiyor:)
4 haftadan fazla canim:)Lüzumsuz çok. O halde benim 28 Şubat adet tarihimin ilk günü 4 hafta mı şuan o zaman ?
Pardon 4 hafta4 haftadan fazla canim:)
Benim doktorum irenbede değil. Normalde muayenehanesi var işlemleri orada yapıyor.Bende irenbe de transfer oldum doktorum salim şehirali sizinde mi o merak ettim
Çok saol canım içim rahatladı ya Allah razı olsun yardımcı olduğun için. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin4 haftadan fazla canim:)
Amin insallah canimÇok saol canım içim rahatladı ya Allah razı olsun yardımcı olduğun için. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Yaaaa çikolata hastası ben görünce midem kalkıyor . Çok sevdiğim şey aslında. Demekki böyle oluyormuş.
ALLAH yardimcin olsun canim zor birsey ama degecek insallah