- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
Persembe cagirdi canim doktorum cok heyecanliyimMaşallah canım çok güzel ilerlemiş keseyi görmeye az kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Persembe cagirdi canim doktorum cok heyecanliyimMaşallah canım çok güzel ilerlemiş keseyi görmeye az kalmış
Yaaaa çikolata hastası ben görünce midem kalkıyor . Çok sevdiğim şey aslında. Demekki böyle oluyormuş.Benim baya oluyor ya herşeyden bir tiksinti var
ALLAH yardimcin olsun canim zor birsey ama degecek insallahBaşladı canım doktor demişti ama bu kadar erken beklemiyordum . Sabr3decegim artık elden bisey gelmiyor
Kese vajinalden beta kac olunca gozukuyorMaşallah canım çok güzel ilerlemiş keseyi görmeye az kalmış
Suan 5 haftalikmi tam canim?Kese vajinalden beta kac olunca gozukuyor
Bilemiyorum illaki bi bildiği vardır. Hatta bana dedi ne yapcan ikizi nasıl bakıcaksın die Rabbim nasip etti ya artık hiç bişey gözümde yok ikiz yada tek kız yada erkek hayırlısıBenim de oyleydi ama yine de koydu umarim oyle bisey olmamiştir yani a b kalitesi demedi ama olabilcek en iyisi dedi belki seninki daha kalitelidir ondan oyle demiştir
Benimde dunden beri var mide yanmasi ve yemeklerdje sonra ozellikle surekli bulantiBugün de benim oldu canım çok hafif yoklayıp gidiyor.
Embriyo transfer tarihine gore 4+1gosteriyor kuzum internetteSuan 5 haftalikmi tam canim?
Tabikide caniim hayirlisiii teke de ciftede raziyizBilemiyorum illaki bi bildiği vardır. Hatta bana dedi ne yapcan ikizi nasıl bakıcaksın die Rabbim nasip etti ya artık hiç bişey gözümde yok ikiz yada tek kız yada erkek hayırlısı
Son regl ye gore kac cnm? 5 haftalikken gorunur karindan bile gorunebilirEmbriyo transfer tarihine gore 4+1gosteriyor kuzum internette
5+4 son adet tarihine goreSon regl ye gore kac cnm? 5 haftalikken gorunur karindan bile gorunebilir
Hangisi gecerli oluyorSon regl ye gore kac cnm? 5 haftalikken gorunur karindan bile gorunebilir
Gorunur ohalde bu hafta ici insallahne zaman gideceksn5+4 son adet tarihine gore
Ben ilk bebekte hep son regl tarihime gore hesapladm tutuyordu geneldeHangisi gecerli oluyor
Persembe cagirdi doktorum gidene kadar beta 3000ni gecer heraldeGorunur ohalde bu hafta ici insallahne zaman gideceksn
O zaman gorunur kesin canim karindanPersembe cagirdi doktorum gidene kadar beta 3000ni gecer heralde
Yok ben hep normal hesapladm dr lar da normal hesapliyordu uyumluyduKızlar bişey sormak istiyorum. Bizim gebelikte son adet tarihinin ilk gününden mi hesaplanıcak yoksa transfer gününün ilk gününden mi ? Birisi bana normal gebelik olmadığı için transfer gününden sayılıyordur dedi biraz sinirlendim . Neyimiz anormalse
Zaten dusununce normal gebeliklerde de embryo dollenme vs reglin 14 uncu gununden sonra oluyor yani ayniKızlar bişey sormak istiyorum. Bizim gebelikte son adet tarihinin ilk gününden mi hesaplanıcak yoksa transfer gününün ilk gününden mi ? Birisi bana normal gebelik olmadığı için transfer gününden sayılıyordur dedi biraz sinirlendim . Neyimiz anormalse