- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.940
Doktoruna danıştın mı çok geçmiş olsun inşallah bir süre sonra geçiyor ama değil mi? Rahmimiz büyüyormuş o ağrılar ondan korkmaBenim de son 5-6 gündür aynı şekilde ağrılarım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoruna danıştın mı çok geçmiş olsun inşallah bir süre sonra geçiyor ama değil mi? Rahmimiz büyüyormuş o ağrılar ondan korkmaBenim de son 5-6 gündür aynı şekilde ağrılarım var
Amin inşallah sağlıcakla hayırla kucağımiza alalım da biz ağrıya kabuluzAminnn... İnşaallah karnımızdaki yavrulara sağlıkla hayırla kavuşuruz
Hareketlerini hissedene kadar böyle olur bence.hareketlerini hissettikten sonra ordan iyi olduğunu anlarız . İnşaallah o günleri görürüz9 ay bize nasıl geçecek böyle hep bir endişe acaba bir şey mi oldu olacak
İnşallah sende de korku oluyor mu ya bir şey olacak diye bazen sevinemiyor bile şaka gibi geliyor.Hareketlerini hissedene kadar böyle olur bence.hareketlerini hissettikten sonra ordan iyi olduğunu anlarız . İnşaallah o günleri görürüz
Olmaz mı yaa. Daha keseyi de görmedik belirtilerde azalıyo yaa inan eşimle bile sevincimi paylaşamıyorum. Kendim kendime sevinecekken bile diyorum ki dur bakalım hala orda mı bilmiyorsun... Hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum tutunan bebeğimi kaybetmekten de... Sürekli kendimi yokluyorum. İnşaallah yarın çok güzel haberlerle gelirim yaaİnşallah sende de korku oluyor mu ya bir şey olacak diye bazen sevinemiyor bile şaka gibi geliyor.
Çok teşekkür ederim Danıştım ağrı kesici al dedi sadece Kullanmadım ben de. Arada geçiyor ama tekrar başlıyor ben de senin gibi kanama olup olmadığını kontrol ediyorum. İnşallah ondandırDoktoruna danıştın mı çok geçmiş olsun inşallah bir süre sonra geçiyor ama değil mi? Rahmimiz büyüyormuş o ağrılar ondan korkma
İnşallah içini ferah tut bebislerimiz bizimleÇok teşekkür ederim Danıştım ağrı kesici al dedi sadece Kullanmadım ben de. Arada geçiyor ama tekrar başlıyor ben de senin gibi kanama olup olmadığını kontrol ediyorum. İnşallah ondandır
İnşallah ben de keseyi görene kadar ara ara lh testleriyle kontrol ediyordum. Çok şükür keseyi gördüm şimdi de kalbi atiyor mu duruyor mu aynı senin gibiyim. Hepimiz aynıyız bebeğimiz gidecek diye korkuyoruz. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırızOlmaz mı yaa. Daha keseyi de görmedik belirtilerde azalıyo yaa inan eşimle bile sevincimi paylaşamıyorum. Kendim kendime sevinecekken bile diyorum ki dur bakalım hala orda mı bilmiyorsun... Hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum tutunan bebeğimi kaybetmekten de... Sürekli kendimi yokluyorum. İnşaallah yarın çok güzel haberlerle gelirim yaa
bennnnnnnnYa 5. Haftayı geçip hala benim gibi hiiiiç bulantısı olmayan var mıııı?
Benim de yokYa 5. Haftayı geçip hala benim gibi hiiiiç bulantısı olmayan var mıııı?
Insallah canim hayırlısı ile kucağına almak nasip olur benim 2. Denemem ilkinde embriyomuz gelişmedi 3. Gün 3 e bölündü oda tutmadı ne bileyim bu sefer iyi iki tane olunca heveslendim negatif çizgi görünce çok üzüldüm. Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin . Dondurulmus embriyom da yok benim taze transfer olduİlk denemeniz miydi inşallah erken olduğu için çıkmamıştır bazen herşey mükemmel olsa da tutmaya bilir tabi nasip kısmet sonuçta doktorlar en iyi embriyoyu seçiyor en iyi zamanı yeri ayarlıyor ama gerisi takdiri ilahi tabiki. İnşallah hayırlısı olsun sizin için bu benim 5. Denemem ilk iki denemem 1. Kalite embriyo olmasına rağmen olmadı 3. Denemem de 3günlük embriyo ile kızım oldu 4.denemem boş gebelik oldu kalan son embriyomuzu denedik şimdilik pozitif inşallah devamı da gelir. Çok zor süreç bunlar ama sabırla devam etmek gerekiyor
Burada idrar da çıkmayıp kanda cikan arkadaşlar var ama ben onlar kadar şanslı miyim bilemedim inşallah canım ama umudum yokInsallah erken diye cikmamistir hayirlisiyla gununde kan testi yaptir Rabbim yuzunuzu guldursun
Insallah oyle olur canim gec tutunma falan olabiliyor.Burada idrar da çıkmayıp kanda cikan arkadaşlar var ama ben onlar kadar şanslı miyim bilemedim inşallah canım ama umudum yok
Cok cok mutlu oldum sukurller olsun saglikla kucagina alirsin insallahKızlar güzel haberler ile geldim. Son testim 463.8 çıktı. çok şükür yarabbim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ama
Maşallahhhh canimm ya cok sevindim gozunaydinnKızlar güzel haberler ile geldim. Son testim 463.8 çıktı. çok şükür yarabbim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ama
Mesajini okuyunca bi rahatladim benimde ilk ogrendigim 2-3gun cok belirtim vardi simdi kasik agrim azaldi direk aklima kotu kotu seyler geldi bisey mi oldu acaba diye inşallah yarin haberini bekliyoruzzOlmaz mı yaa. Daha keseyi de görmedik belirtilerde azalıyo yaa inan eşimle bile sevincimi paylaşamıyorum. Kendim kendime sevinecekken bile diyorum ki dur bakalım hala orda mı bilmiyorsun... Hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum tutunan bebeğimi kaybetmekten de... Sürekli kendimi yokluyorum. İnşaallah yarın çok güzel haberlerle gelirim yaa