- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
İnşallah senin de mucize olur ve çıkarBurada idrar da çıkmayıp kanda cikan arkadaşlar var ama ben onlar kadar şanslı miyim bilemedim inşallah canım ama umudum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah senin de mucize olur ve çıkarBurada idrar da çıkmayıp kanda cikan arkadaşlar var ama ben onlar kadar şanslı miyim bilemedim inşallah canım ama umudum yok
Kızlar güzel haberler ile geldim. Son testim 463.8 çıktı. çok şükür yarabbim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ama
SüperKızlar güzel haberler ile geldim. Son testim 463.8 çıktı. çok şükür yarabbim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Benim var hatta dün regl oluyorumGünaydın kizçeler adet ağrıları gibi ağrısı olanlar var mı devamlı değil de arada yokluyor kerata
Canim gozun aydin ikisi de tutunsun insallah bebislerinin 9 gun de cabucak gecsin sonu guzel olsunhadi bakalim darisi basimaMerhabalar herkese, ben de 2 adet 5. Gün embriyo transferimi oldum an itibariyle 9. Gün test yapabilirsin dedi doktorum.
Rahim ağzımdaki bi anomalilik nedeniyle biraz zor oldu katater yerleştirme kısmı rahim filminde de aynısı olmuştu
Ama bitti gitti çok şükür. 2 saat ayağa kalkmak yok dediler yatıyorum bakalım
Sıra Whiterose89 da hayırlısıyla
İnşallah tutunur bebişin ooo daha yeni yeni cabaliyordur kendine yer arıyordur oBenim var hatta dün regl oluyorum
Sandim, olabilirim de bilemiyorum benim daha erken cünkü transfer gününü saymassak 3. Gün Hayirlisi Allah’tan
Ayyy çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğinKızlar güzel haberler ile geldim. Son testim 463.8 çıktı. çok şükür yarabbim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
15Hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah kaçıncı gün değerin canım?
Çok teşekkür ederim hepinize... O kadar mutluyum kişi ev şenlikli oldu bir anda. Ne güzel bir şeymiş. Ne çok hasretmisim. Tam bu son dediğim anda yavrum ben varım dedi....Ayyy çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğin
Masallah 8 ay sonra da kucaginda eviniz senlik olsun insallahBen 19 hcg i
Çok teşekkür ederim hepinize... O kadar mutluyum kişi ev şenlikli oldu bir anda. Ne güzel bir şeymiş. Ne çok hasretmisim. Tam bu son dediğim anda yavrum ben varım dedi....
Insalllaaahİnşallah tutunur bebişin ooo daha yeni yeni cabaliyordur kendine yer arıyordur o
Çok sevindim canım çok şükür valla sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar güzel haberler ile geldim. Son testim 463.8 çıktı. çok şükür yarabbim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Amin canım çok sağol senin de son dakikalar artıkCanim gozun aydin ikisi de tutunsun insallah bebislerinin 9 gun de cabucak gecsin sonu guzel olsunhadi bakalim darisi basima
Aynen canim sordum da yarim saat icinde alinabilirmisim odaya bakalm:)Çok sevindim canım çok şükür valla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım çok sağol senin de son dakikalar artık
Amin insallah ne guzel dua etmissiniz Alla
Canım ben transfer günü bir başladım yemeye 6. Güne kadar 3 bağ rahat yemişimdir. Bende sıkıntı olmadı üstelik evladım tutunmuş. Hiç aklıma da gelmemişti bişey olur mu DİE. Genelde yeşil yapraklı sebzeler tüketin yazıyordu nette. Maydonoz hariç.Kizlar tere yemek sikinti mi gebelikte
Allah razi olsun sagolasin canimAllahtan unut kesilmez canım test gününü bekle belki erken oldupu için geç tutunduğu için çıkmamış olabilir şimdiden kendini yıpratma olmadıysa da hayırlısı değilmiş demekki maddi manevi güç versin rabbim tekrar denersin inşallah
Maşallah. rabbim kat kat güzelce artsın inşallahKızlar güzel haberler ile geldim. Son testim 463.8 çıktı. çok şükür yarabbim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Bende çook severim iyi o zaman mahrum kalmicagima sevindiimCanım ben transfer günü bir başladım yemeye 6. Güne kadar 3 bağ rahat yemişimdir. Bende sıkıntı olmadı üstelik evladım tutunmuş. Hiç aklıma da gelmemişti bişey olur mu DİE. Genelde yeşil yapraklı sebzeler tüketin yazıyordu nette. Maydonoz hariç.
Maşallah. rabbim kat kat güzelce artsın inşallahKızlar güzel haberler ile geldim. Son testim 463.8 çıktı. çok şükür yarabbim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Bende çok seviyorum ya yemek olmasın evde tere olsun yeter derimBende çook severim iyi o zaman mahrum kalmicagima sevindiim
Benim yok umarım hiç olmazYa 5. Haftayı geçip hala benim gibi hiiiiç bulantısı olmayan var mıııı?
Insallah inşallahhh allahim inşallahİnşallah senin de mucize olur ve çıkar