- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
O konuyu cok bilmiyirum ama ger ay degisiyir benm degismisti bir 10lu bisi bi 30lu cikti oyuzden dr ne derse dogrdrSadece merak ettiğim 94.7 az mi çokmu anlamadim yarın doktora sorcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O konuyu cok bilmiyirum ama ger ay degisiyir benm degismisti bir 10lu bisi bi 30lu cikti oyuzden dr ne derse dogrdrSadece merak ettiğim 94.7 az mi çokmu anlamadim yarın doktora sorcam
Hayirli olsun insallah transfer kardesligi:))Merhaba hanımlar benimde ilk tedavim yarın transferim var hayırlıyla inşallah Listeye benide yazın
Ben de 17 gün kullandım yavaş büyüttü doktor dozlarınız nasıldıBen 18 gun iğne kullandım neredeyse cok yavaş büyüdüler kesinlikle ilac dozu alimi cok onemli
Superr hayirli olsun caniimBugün kan testi verdim 8. Gün 157 çıkmış değer çok şükür
Vallahi cok farklıydı önce gonalf kullandım sonra merionel genotrapin hepsinin dozu farkliydiBen de 17 gün kullandım yavaş büyüttü doktor dozlarınız nasıldı
Darısı bizim başımıza insallah benimde bugün 3 günümBugün kan testi verdim 8. Gün 157 çıkmış değer çok şükür
Nasıl geçiyor? Dayanamayıp test yaptım bugün ve pozitive oldu inşallah sizinkide pozitive olurİnşallah sıkıntısız geçer senin de beraber pozitif e gün sayacağız
Masallah hayirli olsun kacinci gundu:)Nasıl geçiyor? Dayanamayıp test yaptım bugün ve pozitive oldu inşallah sizinkide pozitive olur
Masallah hayirli olsun sağlıkla ilerlesin insallahNasıl geçiyor? Dayanamayıp test yaptım bugün ve pozitive oldu inşallah sizinkide pozitive olur
Teşekkür ederim canım inş sağlıkla devam ederSuperr hayirli olsun caniim
İnşallah canım sen de pozitif sonuç alırsınDarısı bizim başımıza insallah benimde bugün 3 günüm
İnşallahhhTeşekkür ederim canım inş sağlıkla devam eder
Bence normal ama dediğin gibi doktor daha iyi yorum yapar bide kan verdiğin laboratuvarın değer aralıkları nasıl onu da görmek lazımSadece merak ettiğim 94.7 az mi çokmu anlamadim yarın doktora sorcam
Benim adetin 14. Günü 160 çıkmıştı bence gayet iyi değeriniz bugun 200 kusurleri gördüm ben ptesi transfer olacagim. Transfere kadar 200 e çıkması yeterli dedi doktorumSadece merak ettiğim 94.7 az mi çokmu anlamadim yarın doktora sorcam
Benim son konntrolumde 700 kusur cikmis iyi dedi sonuclarn valla bilmiyorum:sBenim adetin 14. Günü 160 çıkmıştı bence gayet iyi değeriniz bugun 200 kusurleri gördüm ben ptesi transfer olacagim. Transfere kadar 200 e çıkması yeterli dedi doktorum
İnşallah canım seninde isteyen herkezinde rabbim pozitif etsin ben dayanamadım erken yaptımAyni tarihte transfer olmusuz benimde bugun 7. Günüm insallah pozitifin darısı benim başıma ☺☺
Ben senden sabırsız çıktım canım dün önceki gün test yaptım bugün de yaptım pozitif çok şükür her seferinde biraz daha belirgin çıktı şükür pazar günü de kan testi inşallah onda da güzel değer çıkar. Seni de tebrik ederim rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza biziNasıl geçiyor? Dayanamayıp test yaptım bugün ve pozitive oldu inşallah sizinkide pozitive olur
Ne kadar yüksek olursa o kadar iyi mi bilmiyorum valla doktorun dediği 200 civarı olması yetermiş. Rahim kalinligina bakılıyor normalde ilk defa kanda bakalım dedi. Rahim kalınlığı da 9.6 çıkmıştı ama şuan 10u geçmiştir muhtemelen ptesi ye kadar daha da artar.Benim son konntrolumde 700 kusur cikmis iyi dedi sonuclarn valla bilmiyorum:s
Insanın kafası karışıyor iyice allah kolaylık sağlasın herkeseBence normal ama dediğin gibi doktor daha iyi yorum yapar bide kan verdiğin laboratuvarın değer aralıkları nasıl onu da görmek lazım