- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
ALLAH razi olsun canimmmDualarımız sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH razi olsun canimmmDualarımız sizinle
Güzel haberlerle bekliyoruz, hayirli transferler hersey yolunda gitsinKizlar yarin transferim var 12 30 gibi merkkezde olcam heyecanliyim @Obayram arkadasimizn da yarin. dualarinizi eksik etmeyin
Amin insallahen son bizimmi transfermz acaba gruba yeni eklenenler olir:))Güzel haberlerle bekliyoruz, hayirli transferler hersey yolunda gitsin
Bence artık sizler sonsunuz. Artık yeni açacağım gebelik sayfasında buluşacağız İnşallahAmin insallahen son bizimmi transfermz acaba gruba yeni eklenenler olir:))
Hepimizden moralini yüksek tut hepimiz geçtik o süreçten geçti gitti senin de öyle olacakALLAH razi olsun canimmm
Daha gecemeyenler var ben duralim daha grup guzel gidiyor eklenenler ile devam edelimHepimizden moralini yüksek tut hepimiz geçtik o süreçten geçti gitti senin de öyle olacak
Dualarımız sizinle İNŞALLAH sıkıntısız sorunsuz rahatça geçer Allah yardımcınız olsunnKizlar yarin transferim var 12 30 gibi merkkezde olcam heyecanliyim @Obayram arkadasimizn da yarin. dualarinizi eksik etmeyin
Masallah masallahh hayirli olsun gozunuz aydın:)oyle Rabbım dilemedikçe insan dileyemez.. bende bazen çok umitleniyorum hayal ediyorum pozitif olduğunu sonra birden aklıma olmadığı geliyor surecler bu sefer nasil yapılacağını.... bir suru şey Rabbım ya rahim ismi hürmetine bize rahmet etsin yüzümüz gülsün inşallahTransferi yeni olan arkadaslara kisaca sunu soylemek istiyorum ben transferin 6.gununden 8.gunune kadar cok agladim esimle kavga ettim ve gruptakilerden Allah razi olsun cok moral verdiler ama 9.gunde gidip kan vereyim ilaclarimi keseyim bu sinire strese tutmaz dedim ki test yaptik ve beta yerine gebelik kitinde incelme yapmislar ilk defa duyduk pozitif dedi ben de hayir degil diyince hemsire sok oldu benim tavrima yani Rabbim isterse akmayan su akar yagmayan yagmur yagar yeter ki Kunfeyekun ol desin ben hazirlamistim kendimi yeni surece cunku dondurulmus kalmamisti sizler benim gibi panik olmayin Rabbimin hazinesinden her sey selam ve dua ile
Herkesin pozitif devam edecek ben öyle olacağına inanıyorumDaha gecemeyenler var ben duralim daha grup guzel gidiyor eklenenler ile devam edelim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah siz de pozitifi görür evlatlarınızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınızMerhaba hanımlar ne zamandır okuyorum burayı ama şimdi yazabildim:) pozitif olanların hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Benim de 2. denemem olacak. 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edilecek pazartesi günü. Galiba grupta son transfer olacak olan benim :))
31 Mart transfer günü olup sonuçları alana kadar burdayım zatennnn maksadım pozitif olup gelmenizDaha gecemeyenler var ben duralim daha grup guzel gidiyor eklenenler ile devam edelim
Insallahhh hepimiz sizde bende herkes pozitifff31 Mart transfer günü olup sonuçları alana kadar burdayım zatennnn maksadım pozitif olup gelmeniz
Merhabalar adetin 3 gunu e2 değerim 94.7 çıktı iyi mi kötümü bu200 üzeri olunca başlıyorlar genelde ama bazı doktorlar 150 üzeri olunca başlıyorlarmış benim 181 çıkmıştı üç gün erteledi doktorum sonra estrofem kullandım 535 çıkınca gün verdi
Insallah pesinizden geliriz biz deBence artık sizler sonsunuz. Artık yeni açacağım gebelik sayfasında buluşacağız İnşallah
Harika gozunuz aydinBugün kan testi verdim 8. Gün 157 çıkmış değer çok şükür
Dr ne dedi pekiMerhabalar adetin 3 gunu e2 değerim 94.7 çıktı iyi mi kötümü bu
Evet canım benim de 2 gündür belim ağrıyor bugün 7. Günüm 5.günde ve dün idrar da pozitif gördüm çok şükür. Şu an belirti diyebileceğim bel ağrısı ve göğüslere dolgunluk başladıKızlar bisey soracağım pozitif olanlar bel ağrısı çekti mi benim 7.gunum bugun belim ağrıyor birkaç gündür normal adet tarihim 30 mart