- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 34
En son 1.47 çıktı canim 17 toplandı 2 tane 5. Gun 4 tane 6. Gun emriyosu doldurulduAmh kacti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son 1.47 çıktı canim 17 toplandı 2 tane 5. Gun 4 tane 6. Gun emriyosu doldurulduAmh kacti
Aynen vallahi yaaaAynen ucuz de sikintiikiz ıyide
Kalitesi iyimis demekkiEn son 1.47 çıktı canim 17 toplandı 2 tane 5. Gun 4 tane 6. Gun emriyosu dolduruldu
Insallah yaa 5bc dedi ama insallah sıkı sıkı tutulur bebeklerimizzKalitesi iyimis demekki
INsallahInsallah yaa 5bc dedi ama insallah sıkı sıkı tutulur bebeklerimizz
Senin neydi kalitesi 5 günü demiştin dimiINsallah
4bc di ilk bebegim. Ikinci negatifim de 4bc yarin transfer olcagm da 4bc 3bc nasipse:) insallah rabbim yuzumuzu guldursunSenin neydi kalitesi 5 günü demiştin dimi
Selen hocanin topladığı yumurtalar 4 yil once:)Senin neydi kalitesi 5 günü demiştin dimi
Hadii bu 2 bebeğim o zaman ayyy insallah bende 4 yıl sonra 2 ci için giderimmSelen hocanin topladığı yumurtalar 4 yil once:)
Insallah bunla bebegn olur belki sonra kendiliginden olur:)Hadii bu 2 bebeğim o zaman ayyy insallah bende 4 yıl sonra 2 ci için giderimm
Ayy insallah ben cok anlamıyorum transfer formu verdiler orada yazıyordu gördüm 5bc diye ,4bc di ilk bebegim. Ikinci negatifim de 4bc yarin transfer olcagm da 4bc 3bc nasipse:) insallah rabbim yuzumuzu guldursun
Cok iyi canim:)kalitesi kotu gorunup tutunan var o yuzden nasip insallah sonucu guzel olsunAyy insallah ben cok anlamıyorum transfer formu verdiler orada yazıyordu gördüm 5bc diye ,
Ayyy insallah suan ilk hedefim bu bi tutsun insallahInsallah bunla bebegn olur belki sonra kendiliginden olur:)
Aynen canım rabbim en iyisini bilir ben elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbımin taktiriCok iyi canim:)kalitesi kotu gorunup tutunan var o yuzden nasip insallah sonucu guzel olsun
Aynen biz elimizden geleni yapiyoruz gercekten insallah dualarimiz kabul olur.Aynen canım rabbim en iyisini bilir ben elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbımin taktiri
Insallah canim gerçekten evde yatıyorum dikkat ediyorum iğneyi bile evde vurduruyorum allahim büyük insallah nasip olurAynen biz elimizden geleni yapiyoruz gercekten insallah dualarimiz kabul olur
Olcak insallahInsallah canim gerçekten evde yatıyorum dikkat ediyorum iğneyi bile evde vurduruyorum allahim büyük insallah nasip olur
Insallah hepimizin nasip olurOlcak insallah
Bilmem ki ben 10. gün öğrendim kanda direkt 10 gün sonra gel dedi ikinci testi bile istemedi ben kendim yaptırdım her doktorun tarzı farklı demek ki.Canim benimde 8 martti haftaya gel dedi doktor neden ki acaba senin doktora gore cumartesi gitmeliyim .ben de kabizlik yok tam tersi transfer sonrasi kabizlik bitti kasik agrisi d ayok goguslerim de normal ya benim normal degil mi sizlerin hep bi belirtsii var