- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 27
7. Günü canımTransferin kaçıncı günü canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Günü canımTransferin kaçıncı günü canım
Amin canım 7. Günüm.Cok sukur rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinkacinci gunu?
Cok guzel degeriniz saglikla devam etsin insallahAmin canım 7. Günüm.
Gozunaydinn caniim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin inşallahhhEki Görüntüle 2809192 Kızlar kan testim çıkı şükür. 73.91 Allah’ıma bin şükür rabbim olmayanlara nasip etsin aratmasın
Evettt gözün Aydın
Önce mi sonra mı kullandınızBende kullanıyorum pozitif ama ikisinde de kullandım hiç kullanmadan denemediğim için bilmiyorum ne kadar etkisinin olduğunu
Transferden yaniÖnce mi sonra mı kullandınız
Pazartesi akşamı başladım cuma günü de transferimi oldum devam ediyorum içmeyeÖnce mi sonra mı kullandınız
Yaaaa tebrikler canımmmmBenim gördüğümü siz de görüyor musunuz? 3. gün embriyosu bugün 10. gün dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım :) hamileyim diyebilir miyim?
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al İNŞALLAH darısı başımızaEki Görüntüle 2809192 Kızlar kan testim çıkı şükür. 73.91 Allah’ıma bin şükür rabbim olmayanlara nasip etsin aratmasın
Canım 6 marttı transferim bugün gördük. Kalp atışı haftaya dedi bakalım belirti en belirginini söyliyim kabızlık ve ara ara regl olacak gibi kasık ağrısı. Belirti hiç arama derim belli olmuyor.Canim hayirli olsun darisi basimakeseyi transferden kacinci gun gordunuz bi de kalp atisi icin ne zaman gideceksin?son belirtin var mi bende hic yok acaba belirtsizlik kotu mu korkuyorum
Maaşallah canım benim gözün AydınEki Görüntüle 2809192 Kızlar kan testim çıkı şükür. 73.91 Allah’ıma bin şükür rabbim olmayanlara nasip etsin aratmasın
Insallah hayirli haberlerinizi bekliyoruzMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum
Hikayem soyle ;
Adim Ayşegül 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim
4 defa aşılama 2 defa tup bebek yaptırdım tutmadı Aralık 26 Ankara bahcecide ilk muayenemi oldum ve 19 ocakta 17 tane yumurta toplandı 2 tanesi 5. Güne 4 tane 6 güne gitti ve 2 tane NGS islemi için yurtdisina gitti ve 2 side sağlıklı geldi ve sali günü öğlen 5bc kalitede 1 adet Ngs işleminden başarılı gelen embriyo transferim oldu ve suan 3 günüm Rabbım görüyor inşallah hayırlısı olur 2 Nisan da belli olacak inşallah evlilik yıl dönümü 11 nisan 6 yılımızı 3 kisi olarak gireriz inşallah
Dr nuz kimdi?Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
Hikayem soyle ;
4 defa aşılama 2 defa tup bebek yaptırdım tutmadı Aralık 26 Ankara bahcecide ilk muayenemi oldum ve 19 ocakta 17 tane yumurta toplandı 2 tanesi 5. Güne 4 tane 6 güne gitti ve 2 tane NGS islemi için yurtdisina gitti ve 2 side sağlıklı geldi ve sali günü öğlen 5bc kalitede 1 adet Ngs işleminden başarılı gelen embriyo transferim oldu ve suan 3 günüm Rabbım görüyor inşallah hayırlısı olur 2 Nisan da belli olacak inşallah evlilik yıl dönümü 11 nisan 6 yılımızı 3 kisi olarak gireriz inşallah
Selen ecemis sakarDr nuz kimdi?
Ilk bebegime selen hanim vesilesiyle kavustum ilk denemede insallah size de ugurlu gelsinSelen ecemis sakar
Insallah cok cok güzel haberler olsun benim de transferim sali günü olduMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum
Hikayem soyle ;
Ayyy aynı zamanmıyizzz inşallah ikimizin pozitif olur eee belirtin varmiiiiInsallah cok cok güzel haberler olsun benim de transferim sali günü oldu