Gözün aydın canım darısı sağ salim kalp atışlarına İNŞALLAHKızlar hellooo, keseyi bugün gördük çok şükür yerinde rahatmış miniş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım darısı sağ salim kalp atışlarına İNŞALLAHKızlar hellooo, keseyi bugün gördük çok şükür yerinde rahatmış miniş
Aayy orada sana merhaba diyor mucizen gozunaydin caniim kan verBenim gördüğümü siz de görüyor musunuz? 3. gün embriyosu bugün 10. gün dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım :) hamileyim diyebilir miyim?
Adetin 23.gunu oldum benMerhaba kizlar acaba adetten sonra kacinci gun transfer oldunuz
Aayy orada sana merhaba diyor mucizen gozunaydin caniim kan ver
Evettt gözün AydınBenim gördüğümü siz de görüyor musunuz? 3. gün embriyosu bugün 10. gün dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım :) hamileyim diyebilir miyim?
Gayet net görünüyor maşallah gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBenim gördüğümü siz de görüyor musunuz? 3. gün embriyosu bugün 10. gün dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım :) hamileyim diyebilir miyim?
Ben 18. Gün transfer oldum canım kişiden kişiye değişebiliyor bu durumMerhaba kizlar acaba adetten sonra kacinci gun transfer oldunuz
Teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallahGayet net görünüyor maşallah gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bekleyebilirsen tabiki daha iyi olur canim ama baktirmak istiyorsan da baktirP.tesi günü kan verme günüm öncesinde özel hastaneye gidip test versem mi valla hiç zaman geçmiyor nasıl heyecanlıyım
Canim hayirli olsun darisi basimakeseyi transferden kacinci gun gordunuz bi de kalp atisi icin ne zaman gideceksin?son belirtin var mi bende hic yok acaba belirtsizlik kotu mu korkuyorumKızlar hellooo, keseyi bugün gördük çok şükür yerinde rahatmış miniş
eşim izin vermiyor oturuyorum oturduğum yerde p.tesi gidersem tam net değeri görürüm aslında haklısınızBekleyebilirsen tabiki daha iyi olur canim ama baktirmak istiyorsan da baktir
Ben adetten itibaren 19.gun transfer oldumMerhaba kizlar acaba adetten sonra kacinci gun transfer oldunuz
Gozunuz aydin harikahamilesinizzBenim gördüğümü siz de görüyor musunuz? 3. gün embriyosu bugün 10. gün dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım :) hamileyim diyebilir miyim?
17.gunMerhaba kizlar acaba adetten sonra kacinci gun transfer oldunuz
Transferin kaçıncı günü canımEki Görüntüle 2809192 Kızlar kan testim çıkı şükür. 73.91 Allah’ıma bin şükür rabbim olmayanlara nasip etsin aratmasın
Hayırlı olsunTransferin kaçıncı günü canım
Cok sukur rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinkacinci gunu?Eki Görüntüle 2809192 Kızlar kan testim çıkı şükür. 73.91 Allah’ıma bin şükür rabbim olmayanlara nasip etsin aratmasın