- 18 Mart 2021
- 94
- 144
- 39
İnşallah canım cuma günü kan ver dediler bana 9. Gün oluyor işteCanmm gozunaydinn kanda da gorursun inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım cuma günü kan ver dediler bana 9. Gün oluyor işteCanmm gozunaydinn kanda da gorursun inşallahhh
Amin insallah hicbirimizin cabasini karsiliksiz birakmasinHah aynennn canım ilaç ilaç mahvolduk Allahım emeğimizin karşılığını versinAyağa kalkıyorum enerjim bitiyor yahu bayılcam sanıyorum geri yatıyorum nolduk böyle ya
Hah aynennn canım ilaç ilaç mahvolduk Allahım emeğimizin karşılığını versinAyağa kalkıyorum enerjim bitiyor yahu bayılcam sanıyorum geri yatıyorum nolduk böyle ya
Amiin amiin inşallahhAmin inşallah Allah razı olsun darısı dileyen isteyen herkesin başına inşallah Rabbim bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Canım 3. Gün embriyoları hemen çıkmayabiliyor bence hiç takılma günün geldiğinde kan testini yaptırırsın idrarda gebelik belirtisi daha geç görünüyormuş ben de yaptım 5. Gün embriyosu 4.gün yaptım boşu boşuna moralimi bozdum iyi düşünelim güzel sonuçlar alalımMerhaba arkadaşlar. 16 martta 3. Gün transferi yapıldı. Bugün hassas testlerden yaptım ama maalesef negatif çıktı. Belimde ve kasıklarımda ağrı var. Hassas testlerde yanılma oluyor mu bilginiz var mı?
İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Rabbim yormasın inşallah. Sizin ne zaman test tarihiniz?Canım 3. Gün embriyoları hemen çıkmayabiliyor bence hiç takılma günün geldiğinde kan testini yaptırırsın idrarda gebelik belirtisi daha geç görünüyormuş ben de yaptım 5. Gün embriyosu 4.gün yaptım boşu boşuna moralimi bozdum iyi düşünelim güzel sonuçlar alalım
Bende 4.gun yani dun test yapmistim dayanamayip bisey cikmadi ama bugun hafif leke geldi kasik agrisi var erken test yapmamamak gerekiyor cumartesi insallah tekrarCanım 3. Gün embriyoları hemen çıkmayabiliyor bence hiç takılma günün geldiğinde kan testini yaptırırsın idrarda gebelik belirtisi daha geç görünüyormuş ben de yaptım 5. Gün embriyosu 4.gün yaptım boşu boşuna moralimi bozdum iyi düşünelim güzel sonuçlar alalım
Merhaba.İslem genel anestezi ile oldu.Benim 2 tane negatif denemem olduğu icin doktorum önerdi.Baska yöntemle rahme çizik atiliyormu bilmiyorum.Bana histeroskopi ile atıldı.Cnm merhaba rahme çizk attırmak için histerekopi mi olunuyor? Kaç dakika sürdü genel anestezi mi oldu ayrıntılı anlatır mısın
Amin canım cuma günü 8. Gün oluyor transferiminİnşallah olumlu sonuçlar alırız. Rabbim yormasın inşallah. Sizin ne zaman test tarihiniz?
Aynen canım dayanamıyoruz işteBende 4.gun yani dun test yapmistim dayanamayip bisey cikmadi ama bugun hafif leke geldi kasik agrisi var erken test yapmamamak gerekiyor cumartesi insallah tekrar
Testi daha yaparken keske yapmasaydim diyorum ama is isten geciyo malesef nefsimize yenik dusuyoruzAynen canım dayanamıyoruz işte
Ben 10. Gün yapmıştım evde pozitif çıkmıştı 12. Gün kan verdim orda da pozitif gördüm çok şükür kese günü için bekliyorum5.gün embriyosu için 12.gün test yapıyorlar benm 3.gün olduğu için 14.gün yapıcaklar sizin sonucunuz nedir evde test yapmışmıydınız
Kaç olması gerekiyor benimde düşüktü baya iğneyle toparlandıKızlar progesteron değerim şimdi de 8.56 çıkmış doktor ilaç verdi. Benim için de dua edin inşallah
Değer aralığını söylemedi doktor ama herkesin yüksek genelde bana da duphaston verdi proluton depot iğneyi de haftada ikiye çıkardı korkuyorum inşallah bir şey olmazKaç olması gerekiyor benimde düşüktü baya iğneyle toparlandı
Korkma canım progesteron takviyesiyle düzelir.Değer aralığını söylemedi doktor ama herkesin yüksek genelde bana da duphaston verdi proluton depot iğneyi de haftada ikiye çıkardı korkuyorum inşallah bir şey olmaz
İnşallah sağ olKorkma canım progesteron takviyesiyle düzelir.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim tek çizgi malesef tekrar yaptım şimdi yarın belki bir mucize olur kanda çıkarBen 10. Gün yapmıştım evde pozitif çıkmıştı 12. Gün kan verdim orda da pozitif gördüm çok şükür kese günü için bekliyorum