- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım benim inşallah hepimiz sağlıcakla hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimizeAmin canım inşallah tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider transferini olur bebeğine kavuşursun
Insallah hayirli sonuclar aliriz hepimizIyi aksamlar bende 3.denemem icin hazırlıklara başlıyorum. Insallah hersey yolunda gider hepimiz icin
Insallah istanbulda memnun kalinan biyer varmiInsallah hayirli sonuclar aliriz hepimiz
Ben bahcecideym memnunumInsallah istanbulda memnun kalinan biyer varmi
Ben de bahcecideyim şuana kadar memnunum bir de cuma pozitifi alırsamBen bahcecideym memnunum
insallah guzel haberlerdondurulmus ta var dimiBen de bahcecideyim şuana kadar memnunum bir de cuma pozitifi alırsam
Goztepe medikal park, Nur Dokuzeğlül hem maddi acidan makul rakamlar hem ilgi alaka embriyalogInsallah istanbulda memnun kalinan biyer varmi
İnşaallah canım benim Evet 6 tane daha dondurulmuş varinsallah guzel haberlerdondurulmus ta var dimi
Onlar da kardes olsun insallahİnşaallah canım benim Evet 6 tane daha dondurulmuş var
Amh kacti masallah cok guzelİnşaallah canım benim Evet 6 tane daha dondurulmuş var
Ben de biraz wc gitmek iyidir odem tutmazsn insallahCanlarım ağız kuruluğu yaşayan var mı özellikle progesteron iğne kullananlar fitilini de kullanıyorum ben...su içiyorum dakkasına dilim yapışıyorusandım. İç iç tuvalete koş
Ama çok rahatsız ediciiii ağzımı sürekli kamıştırıyorumBen de biraz wc gitmek iyidir odem tutmazsn insallah
Su icmeni kolaylastirir zaten cok ilac alioz bol su icmek lazimAma çok rahatsız ediciiii ağzımı sürekli kamıştırıyorum
Benim de coook progesteron yapiyoorCanlarım ağız kuruluğu yaşayan var mı özellikle progesteron iğne kullananlar fitilini de kullanıyorum ben...su içiyorum dakkasına dilim yapışıyorusandım. İç iç tuvalete koş
Bende momarttayimBen bahcecideym memnunum
Bende momarttayim bakalm.Goztepe medikal park, Nur Dokuzeğlül hem maddi acidan makul rakamlar hem ilgi alaka embriyalog
Değil mi canım ben de ondan şüphelendim gıcık bir şey yaaa hele gece hele geceBenim de coook progesteron yapiyoor
İnşaallah canım ağzından bal damlıyorOnlar da kardes olsun insallah