- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 34
İçinde yüzük gibi yuvarlak görüntü bu bebeğe dair ilk bulgu. Daha önce boş gebelik geçirmiştim ordan biliyorum yoktu bende. İnşallah bu sefer bende sağlıkla kavuşurum5+5 haftalık teyzesi yolk kese ne oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinde yüzük gibi yuvarlak görüntü bu bebeğe dair ilk bulgu. Daha önce boş gebelik geçirmiştim ordan biliyorum yoktu bende. İnşallah bu sefer bende sağlıkla kavuşurum5+5 haftalık teyzesi yolk kese ne oluyor
O sulu akıntı bende de oluyor canım sürekli ama fitilden kaynaklı sanırımBenim bugün hep belim ağrıdı biraz yürüdüm kızımı yıkadım ondan mı belirti mi bilemedim onun dışında çok sulu akıntı oluyor onu da fitilden diye düşünüyorum
Aynen benimde 5 yaşında kızım var şimdiden dert ortağım ilk onunla paylaştım beraber sevindikAmin çok teşekkür ederim kızıma büyük sürpriz oldu çok mutlu oldu
5 yılda 3 laparaskopi bir histereskopi 1 negatif deneme geçirdim çok istiyordu bi kardeşi olsun transfer olayına geçmemiz bile yumurta toplamadan 8 ay sonra olabildi doktorum çok emek verdin başkası olsa bırakırdı dedi kızının şansına olacak demişti bin şükür bugünü gördükAynen benimde 5 yaşında kızım var şimdiden dert ortağım ilk onunla paylaştım beraber sevindik
Yaaaa inşallah canım benim. Doktor bebeği de kalp sesini de ben duydum ama cihaz o kadar gelişmiş değil dedi inşallah iki hafta sonra kalbini ben de duyarım. İnşallah siz de sağlıkla yavrunuza kavuşursunuzİçinde yüzük gibi yuvarlak görüntü bu bebeğe dair ilk bulgu. Daha önce boş gebelik geçirmiştim ordan biliyorum yoktu bende. İnşallah bu sefer bende sağlıkla kavuşurum
Çok şükür bu günleri gördün kızının şansı evet. Bende kızımdan sonra 2. Denemem bu ilki boş gebelik le sonuçlandı malesef inşallah bu sağlıkla gelir kucağımıza a5 yılda 3 laparaskopi bir histereskopi 1 negatif deneme geçirdim çok istiyordu bi kardeşi olsun transfer olayına geçmemiz bile yumurta toplamadan 8 ay sonra olabildi doktorum çok emek verdin başkası olsa bırakırdı dedi kızının şansına olacak demişti bin şükür bugünü gördük
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımızaYaaaa inşallah canım benim. Doktor bebeği de kalp sesini de ben duydum ama cihaz o kadar gelişmiş değil dedi inşallah iki hafta sonra kalbini ben de duyarım. İnşallah siz de sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz
Hayirli olsun cok sevindirici allah kucaginiza almayi nasip etsin benim icinde bol dua edin pozitif goreyim5 yılda 3 laparaskopi bir histereskopi 1 negatif deneme geçirdim çok istiyordu bi kardeşi olsun transfer olayına geçmemiz bile yumurta toplamadan 8 ay sonra olabildi doktorum çok emek verdin başkası olsa bırakırdı dedi kızının şansına olacak demişti bin şükür bugünü gördük
Amin canım inşallah tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider transferini olur bebeğine kavuşursunKızlar merhabalar bende donmuş transfer olucam bu ay 2. Reglimi olmayı bekliyordum bugün oldum ve bismillah diyip başladık Rabbim hepimize tez vakitte bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla
Sağolun hiç kimsenin emekleri umutları boşa çıkmasın inşallah ederim dua etmez miyim hiçHayirli olsun cok sevindirici allah kucaginiza almayi nasip etsin benim icinde bol dua edin pozitif goreyim
İnşallah canım kızın tedaviyle mi olmuştu benim doğal yoldan oldu sonrasında tüplerim sıvı doldu bu sebele olmamıştıÇok şükür bu günleri gördün kızının şansı evet. Bende kızımdan sonra 2. Denemem bu ilki boş gebelik le sonuçlandı malesef inşallah bu sağlıkla gelir kucağımıza a
hayirli olsunİnşallah canım kızın tedaviyle mi olmuştu benim doğal yoldan oldu sonrasında tüplerim sıvı doldu bu sebele olmamıştı
Nerdeyse sıfır belirtim vardı sadece transferden sonra 6. Gün hafif bir karın ağrım oldu birde kokulara hassasiyet oluşmuştuBelortileriniz nelerdi transfer sonrasi bekleme surecinde
Sağol canım çook teşekkür ederimhayirli olsun
Canim hayirli olsun keseyi gorduk sukur saglikla kucagna alrsn insallah cok heyecanliiii YenidelhiHayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ayyyy minnoş gözükmüşEki Görüntüle 2808082
Teyzeleriiiiii
Evet 3. Tüp bebek denemesinde oldu kızımİnşallah canım kızın tedaviyle mi olmuştu benim doğal yoldan oldu sonrasında tüplerim sıvı doldu bu sebele olmamıştı