- 17 Mart 2015
- 316
- 234
- 37
Teşekkür ederim canım. Transferde beni en çok geren idrar tutmaYarim saat yatiriyirlar sonra eger cok sikisik degilsen kalkarken wc ye gideblrsn ben genelde oyle yapiom kalkacgm zmn gidiom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım. Transferde beni en çok geren idrar tutmaYarim saat yatiriyirlar sonra eger cok sikisik degilsen kalkarken wc ye gideblrsn ben genelde oyle yapiom kalkacgm zmn gidiom
Sonucu yaz bugunn bekliyoruz heyecanlaaCok tesekkur ediyorum , nasil moral verdiniz..
Kan verip bizle guzel haberi paylasin insallah
Gidip bi kan testi yaptırayım bari benKan verip bizle guzel haberi paylasin insallah
Teşekkür ederim canım. Bana da 12de gel 13.30da transfer dediler. Hayırlısı bakalım. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilirizBen baya sıkışmıştım doktorun işi çıkmıştı 11.30 da girmem gerekirken 12.45 de girdim. Sıkışıklık durumum iyi olmuş içerisi çok güzel belli falan demişlerdi. Ben giderken eşim Yasin okumaya başlamış 3. Sayfasını okurken içeri geri geldim. Hatta eşim ne çabuk dedi. O kadar kısa bir işlem düşün. Geldikten 25 dk sonra gittim tuvalete. Sadece yatarken başını kaldırma. Onun için uyarmışlardı beni. 1 saat yattıktan sonra çıktım. Bugünde transfer gününü saymıyorum. 5. Günüm. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Siz yanınızda hasta alezi götürün eşiniz altınıza sersin oraya birazını yapabilirsiniz. Her yer sürgü vermiyor çünkü kalkarsanız tuvalete vicdan yaparsınız sonra ,sıkışık şekilde kıvranmaktansa bu güzel bir çözümTeşekkür ederim canım. Ben pek idrarımı tutamıyorum korkum o aslında tutamayıp erken kalkmak. Sürgü veriyorlarsa iyi olur daha önce tepecikte sürgü de vermiyorlardı zorla sonda takmışlardı.
8. Günde kan testinde çıkar mı acabaGidip bi kan testi yaptırayım bari ben
Amin, inşallah.. cok sagolun..❤İnşallah hamilesino sana sıkı sıkı tutunmuştur annesi
Yarın için beni tek düşündüren kısım. Gereksiz kendimi sıkmak. Sıkışık olunca kafan sürekli orada oluyorBu idrara sıkışıklik olayi benimde korkulu ruyamdi ama doktor gelene kadar iki sefer bosaltmak zorunda kaldim en son transfere girerken sıkışıktım ama altima yapacak kadar da degil normal bir sıkısıklık yetiyor aslinda
Bugün kanda çıkar mı acaba sonucCok tesekkur ederim, insanin iki cift lafa ne kadar cok ihtiyaci oluyor. Ilk tup bebek denemem ,bakalim hayirlisi. Tek embryo transfer edildi.
Büyük ihtimalle hamilesiniz tebrikler kan verin bence hemen kesin sonucu kanda görebilirsiniz.Kızlar ilk resim 7.gün akşam yaptığım test birde bu var 8. Gün sabah silik olan test
Çıkar canım benim 8. günde 181 çıkmıştı8. Günde kan testinde çıkar mı acaba
Çok çok aşırı sıkışık olmanıza gerek yok idrar yapma hissiniz varsa yeterli oluyorYarın için beni tek düşündüren kısım. Gereksiz kendimi sıkmak. Sıkışık olunca kafan sürekli orada oluyor
Tebrikler test baya belirgin yüksek çıkacaktır kandaÇok teşekkür ediyorum, umarım öyledir.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. bugün 8. Günüm bakalım.. Hiç belirti de yok adet sancisi gibi agrım vardi ilk 3 4 gun. O da geçti. Bende dedim heralde bebis kayip gitti
Bana 1 lt su için işlem öncesi yeter dediler ben 2 lt içmişim çok sıkışmıştım birazını yaptım öncesinde. 1 litre iç çok fena olmazsın canımYarın için beni tek düşündüren kısım. Gereksiz kendimi sıkmak. Sıkışık olunca kafan sürekli orada oluyor
Tabiki de canim once kana sonra idrara karisiyor beta 200civari cikabilir tahminBugün kanda çıkar mı acaba sonuc
Tabiki de koş koş teste ay dur koşma yavaş git bebe var ordaaaaa8. Günde kan testinde çıkar mı acaba
Bende senin gibiyim tutamam genelde beze yaptim ben bez isteyebilirsin veya yaninda goturebilirsin vermezlerse surgu bazen sorun olabiliyor akiyor vsTeşekkür ederim canım. Ben pek idrarımı tutamıyorum korkum o aslında tutamayıp erken kalkmak. Sürgü veriyorlarsa iyi olur daha önce tepecikte sürgü de vermiyorlardı zorla sonda takmışlardı.
Hayırlısı olsun canım ama geç tutunma diye de bir şey var burada da çok gördük sen ilaçlarını bırakma test gününde kan baktır benceArkadaşlar günaydın, bugün benim 8. günümdü sabah iki tane test yaptım maalesef sonuç negatif.. Güzel haberi alan herkesi tebrik ederim, Allah sağlıkla kavuştursun..
İnşallah . Allah razı olsun hepinizden. Güzel dualarınız için. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınHiç umutsuz olma. Benim de hiçbir belirtim yoktu sadece karnım agriyordu. Ne göğüs şişmesi ne koku hiçbir şey hissetmemiştim. Bak neredeyse 6 haftalık olacağım inşallah hala da hiçbir şeyim yok arada bir kasıgim ağrıyor. İllaki belirti arama inşallah sana sımsıkı tutunacaktir