Şifa olsun İNŞALLAH canımmmÇok saol canım anneme şimdi kayısı hoşafı yaptırıyorum inşallah işe yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsun İNŞALLAH canımmmÇok saol canım anneme şimdi kayısı hoşafı yaptırıyorum inşallah işe yarar
Sende benim gibi cıktın ☹Kızlar selamm. Sonuç çıktı 19. Ama üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Dr pazartesi günü tekrar istedi.artis çok önemli dedi. Kimyasal da olabiliyor dedi. Bildiğiniz gibi
Benimde 9. Gün 41 di iki embriyo transferi 5. Gün. 11. Gün 122 çıktı. Bende 40 görünce sevinememiştim ama doktor 7 ile ikiz doğuranda gördüm ben deyince akışa bıraktım. Hala kafamda endişe var yok değil daha keseye gitmedik acaba görebilecekmiyiz diyorum ama çok düşünüp te kendimi hırpalamıyorum da. Çünkü Allah yazdıysa onun ömrünü 19 da olsaa 10 da olsa 300 de olsa tutunup gelecektir. Ama kaderde yoksa elden ne gelir ki hepimiz sadece dua ederek bekliyoruz yapacak hiç birşeyimiz yok. İnşaallah Rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin. Üzülmek ya da sevinmek için erken bence. Şimdi dua zamanı.Amin canım inşallah. Insan ister istemez üzülüyor. Sabır zor bir şey. Yattım şu an kafamı boşaltmaya çalışıyorum.
9. Gün için iyi sonucun çok şükür pazartesi daha da yüksek olacak inşallah listene kendini pozitif olarak yazacaksın sen daha moral bozmak yokkkkkKızlar selamm. Sonuç çıktı 19. Ama üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Dr pazartesi günü tekrar istedi.artis çok önemli dedi. Kimyasal da olabiliyor dedi. Bildiğiniz gibi
Transferi aynı günde olmuşuz şuan kendini nasıl hissediyorsun ?Yaaa 18 martta bende transfer olucam bolca dua istiyorum sizden kızlar. Bende sizlere çok dua ediyorum allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Mavi bugün 7.günüm kahve pembe arası lekelenmem oldu benım de . Keşke pozitif görsem... senjn başka belirtin var mıydı şuan kaç haftalıksınBenimde transferin 7. Günü Lekelenme olmuştu. Doktorum yerleşme lekelenmesi olabilir demisti. Çok şükür pozitif sonuçlandı. Morel bozmayın umarım sizinde öyledir
İnşallah öyledir icime su serptiniz moralim bozulmuştuBenimde transferin 7. Günü Lekelenme olmuştu. Doktorum yerleşme lekelenmesi olabilir demisti. Çok şükür pozitif sonuçlandı. Morel bozmayın umarım sizinde öyledir
Benimde transferin 7. Günü Lekelenme olmuştu. Doktorum yerleşme lekelenmesi olabilir demisti. Çok şükür pozitif sonuçlandı. Morel bozmayın umarım sizinde öyledir
Haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun. Hayatta en sevmediğim şey belirsizlik ve onda beni buldu ayrica bir de bugün başka sorunlarla da uğraştık. Çok yıpratıcı hele de etrafına bu durumu açıklamak, anlatmak ve seni sevenlerin tepkileri daha da zor hale getiriyor. Kime ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah'a dua ediyorum şu an elimden gelen bu.Benimde 9. Gün 41 di iki embriyo transferi 5. Gün. 11. Gün 122 çıktı. Bende 40 görünce sevinememiştim ama doktor 7 ile ikiz doğuranda gördüm ben deyince akışa bıraktım. Hala kafamda endişe var yok değil daha keseye gitmedik acaba görebilecekmiyiz diyorum ama çok düşünüp te kendimi hırpalamıyorum da. Çünkü Allah yazdıysa onun ömrünü 19 da olsaa 10 da olsa 300 de olsa tutunup gelecektir. Ama kaderde yoksa elden ne gelir ki hepimiz sadece dua ederek bekliyoruz yapacak hiç birşeyimiz yok. İnşaallah Rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin. Üzülmek ya da sevinmek için erken bence. Şimdi dua zamanı.
Sizler sayesinde moralim daha iyi inanın buna. Insan teselli arıyor... İnşallah yazarım..9. Gün için iyi sonucun çok şükür pazartesi daha da yüksek olacak inşallah listene kendini pozitif olarak yazacaksın sen daha moral bozmak yokkkkk
Ara ara oluyo hafiftenKızlar benim karnım adet olacakmış gibi ağrıyor sizlerdede oluyor mu
Var, ben hâlâ da maalesef kabızlık yaşıyorum duphalac önerdiler bana yarım ölçek.Arkadaşlar bir de bişey sormak istiyorum. Transferden sonra kabızlık yaşayan varmı varsa çözümler neler. Ikınmanın da çok riskli olduğunu duydum. Bilgilerinizi söyler misiniz ?
Ara ara oluyo hafiften
Transferi aynı günde olmuşuz şuan kendini nasıl hissediyorsun
Aslında belirti konusunda pek bişey yok bazen üşüme geliyor hafifte kaşıkta batma oluyor. Ama ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. 5. Gün embriyosu ilk 2 günde tutunur diyorlar ama inşallah tutunma belirtisidir. Onun haricinde yok bir belirti hatta bazen unutuyorum transfer olduğumu inşallah güzel sonuçlar alırız. Sen nasılsınTransferi aynı günde olmuşuz şuan kendini nasıl hissediyorsun ?
Tebrikler canım. Artabilir bu, herkesin değişiyo tutunma da farklı farklı oluyo. Tekrar ver bakalım nolucak, sakın stres de yapma bozma moralini.Kızlar selamm. Sonuç çıktı 19. Ama üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Dr pazartesi günü tekrar istedi.artis çok önemli dedi. Kimyasal da olabiliyor dedi. Bildiğiniz gibi
İnşallah canım sakın kalmaya çabalıyorumTebrikler canım. Artabilir bu, herkesin değişiyo tutunma da farklı farklı oluyo. Tekrar ver bakalım nolucak, sakın stres de yapma bozma moralini.
Katılıyorum bu şekilde günler de geçmez zaten 9 ay var önümüzde daha. Sabırlı olmak lazımYani burayı uzun zamandır takip ediyorum öyle oldu içim rahat degil, böyle oldu içim rahat degil. Allah için bir kendinizi salın ne olur. Transfer sürecindeyseniz yatın kalkın o anın keyfini çıkarın. Hamiş annelerseniz anın tadını çıkartın karnınızı sevin dua okuyun. Olabilir canım. Çünkü daha çok küçükler 1 haftada ne kadar büyüdüğüne tanık olacaksın diger hafta. İçin rahat olsun bak belki ikiz olabilir demiş.buna sevin, neden kese görünmüyor diye üzülmek yerine. Yasşdıgınız herşeyden şuan kan pıhtısı olan embriyolar hissediyor. Ve belki tutunacak olan bebegi biz yok ediyoruz gereksiz stresimizle. Ksurua bakmayın biraz sert bir yazı oldu ama, yazmak istedim. Bir salın kendinizi. Evet kolay degil ama akışına bırakın. Rahatlayın
Kesinlikle canımKatılıyorum bu şekilde günler de geçmez zaten 9 ay var önümüzde daha. Sabırlı olmak lazım