- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 27
Her zaman dualarımdasınız tanıdığım tanımadığım kim varsa Rabbim inşallah nasip ederYa yol bitmiyor resmen bacaklar iptal bende dua et dua edelim birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman dualarımdasınız tanıdığım tanımadığım kim varsa Rabbim inşallah nasip ederYa yol bitmiyor resmen bacaklar iptal bende dua et dua edelim birbirimize
Canimm dun hemsire pozitif dediginde inanmadim defalarca tekrar etti cok komikti o anamin insallah canim hepimiz pozitfile ilerleyip kucaklayalimevet belirtim yok garip ama bilemedimCanı m seni hatırlıyorum sanki. Aşırı sevindim. Allah hep katlanarak artırsın inşallah. Hiç belirtinin olmaması benı ayrıca etkiledi. Çünkü benım de yok
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahnimm dun hemsire pozitif dediginde inanmadim defalarca tekrar etti cok komikti o anamin insallah canim hepimiz pozitfile ilerleyip kucaklayalimevet belirtim yok garip ama bilemedim
Zevkle canım. Güncelledim. Hayırlı olsun tarihin. Güzel haberlerle gel İnşallahMorDeno cuğumm 22 mart transfer günüm güncellensin bir ara
Ovu testlerine güvenmiyorum ben yumurtlama zamanı bile yanlış gösterdiği oluyor. Onu baz alma bence canım. Sen yarından sonra filan erken gebelik testi yap daha garanti.Günaydın kızlar,benim bugün 7. Günüm ve hadi dedim elimde gebelik testi ve ovulasyon testi var yapayım bir. Gebelik testi yaptım iki çizgi de oluşmadı, bozuk sanırım bir öyle yıkıldım. Ardında ovulasyon yaptım sadece c çizgisi var t boş,yani lh da yükselmemis. Ne düşünsem bilemedim.
Çok sevindim inşallah hep artsın değern.Canimm dun hemsire pozitif dediginde inanmadim defalarca tekrar etti cok komikti o anamin insallah canim hepimiz pozitfile ilerleyip kucaklayalimevet belirtim yok garip ama bilemedim
Teşekkür ederim canım. Evet hata ettim ama insan ister istemez korkuyor.. Benim evdeki testlerde sorun var bir tane daha ovulasyon testi yaptım bu seferde bomboş. Boşuna üzmeyeceğim kendimi. Ama insanoğlu işte merak adamı öldürür...Ovu testlerine güvenmiyorum ben yumurtlama zamanı bile yanlış gösterdiği oluyor. Onu baz alma bence canım. Sen yarından sonra filan erken gebelik testi yap daha garanti.
Tebrikler sağlıkla ilerlesin al kucağına inşallah canımCanim cok tesekkur ederim insallah ben hic bu duyguyu tatmamistim doğru düzgün sevinemedim bile dua edin artsin buranin verdigi manevi guc cok baska iyi ki varsiniz hepimizin kucaklari bebislerle dolsun
Aa evet hiç aklıma gelmemiştiKızlar hani fitili içeri iterken günden güne zorlandık dedik ya ben onu şuna bağlıyorum.İlişki olmadıkça daralma meydana geliyor olabilir...
Geç tutunmuş olabilir 7. gün erken değil mi?Kızlar transferin 7. günü kan testi yaptım malesef 0,80 yani olumsuz. İlk denememdi ve taze transferdi. Şuan transferin 9. günü opununda 15. Günü adet olmadım henüz. Biliyorsunuz taze transferde çatlatma iğnesi olduğu için iki hafta içinde adet olunuyor zaten. Böyle gecikenler var mı?
Keşke bu tezimi hiç söylemseydimNeyse sen pozitifi gördün sonuçta inş ben de görürüm belirtin var mıydı seninAa evet hiç aklıma gelmemişti
5. gün ve taze embriyo olunca 7. günde tutacağını düşündüm açıkçası. Doktorumda değer doğruysa olumsuz dedi.Geç tutunmuş olabilir 7. gün erken değil mi?
Önceki sayfalarda yazmıştım aslında gün gün. Transferin ilk günleri oldu biraz belirti. Ateşim 37.1’e çıktı grip gibi oldum bi akşam, sonlara doğru da hiç belirti kalmadı regl sancısına benzer çook hafif sancım oldu sırf ara ara hâlâ arada oluyor oKeşke bu tezimi hiç söylemseydimNeyse sen pozitifi gördün sonuçta inş ben de görürüm belirtin var mıydı senin
Hayırlısı canım ama yine de testini tekrarla derim ben5. gün ve taze embriyo olunca 7. günde tutacağını düşündüm açıkçası. Doktorumda değer doğruysa olumsuz dedi.
Hayırlı olsun canım inşallah inşallah sımsıkı tutunur bende dakikalar ı sayıyorum çok az kaldıTransferimi oldum şükür kızlar . Heyecandan hiç bişey sormamıştım ama şimdi sordum 5.gün embriyosu 4AA kaliteside inşallah bebeğimde bana tutunur . 12 gün nasıl zor geçecek şimdi Eki Görüntüle 2803887 I
Almanya siz? :)Aynen ben de kullanmadim bebek aspirini, kan sulandirici vs.. hangi ulkedesiniz siz?