- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 27
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok güzel bir duyguHayırlı olsun canım inşallah inşallah sımsıkı tutunur bende dakikalar ı sayıyorum çok az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok güzel bir duyguHayırlı olsun canım inşallah inşallah sımsıkı tutunur bende dakikalar ı sayıyorum çok az kaldı
Bebisinin ilk fotografi insallah kucaginda da olsunTransferimi oldum şükür kızlar . Heyecandan hiç bişey sormamıştım ama şimdi sordum 5.gün embriyosu 4AA kaliteside inşallah bebeğimde bana tutunur . 12 gün nasıl zor geçecek şimdi Eki Görüntüle 2803887 I
Aaa masallah bebisinizin ilk fotosu bize vermediler insallah saglikla kucaginiza alirsinizTransferimi oldum şükür kızlar . Heyecandan hiç bişey sormamıştım ama şimdi sordum 5.gün embriyosu 4AA kaliteside inşallah bebeğimde bana tutunur . 12 gün nasıl zor geçecek şimdi Eki Görüntüle 2803887 I
Aynen bana da vermemislerdiAaa masallah bebisinizin ilk fotosu bize vermediler insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Canım 12 çok geç benım de 5.gün doktor once 9 dedi sonra 10 da yaptır dedi ama ben 8 de yaptırıcamTransferimi oldum şükür kızlar . Heyecandan hiç bişey sormamıştım ama şimdi sordum 5.gün embriyosu 4AA kaliteside inşallah bebeğimde bana tutunur . 12 gün nasıl zor geçecek şimdi Eki Görüntüle 2803887 I
Bana verdiler. Insan çok duygulaniyor.Aynen bana da vermemislerdi
Doktor oraya söyledi merkezde taktılar. Aile hekimi sanmamKızlar intralipit serum kullananlar aile hekimi yazıyor mu biliyormusunuz
Evet öyle yapacağım yarın bakalım. Çatlatma iğnesi vurulduğum için 14 gün içinde olmam gerekiyordu üstelik taze transferden dolayı. Hayırlısı olsun ama 0,80 olması doktorda onayladı.Hayırlısı canım ama yine de testini tekrarla derim ben
Ben bekliycem canım. 12 gün hiç test yapmıycam önceden negatif çıkıp sonra pozitif gören çok ve kendimi yıpratmak istemiyorum. SabredicemCanım 12 çok geç benım de 5.gün doktor once 9 dedi sonra 10 da yaptır dedi ama ben 8 de yaptırıcam
Bebisinin ilk fotografi insallah kucaginda da olsun
Beni ameliyat haneye alır almaz yattım sonra fotoğrafını verdiler. Koyulma aşamasını izlettiler çok güzeldi. Ben tabi durur muyum ağladımAaa masallah bebisinizin ilk fotosu bize vermediler insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Aminnnn inşallahBebisinin ilk fotografi insallah kucaginda da olsun
Anladım canım teşekkür ederimDoktor oraya söyledi merkezde taktılar. Aile hekimi sanmam
Canım çok dikkat et sen de kendine allahım yardımcın olsun inşallah pozitifi görürüzBende transferimi oldum çok şükür kızlar geldim en zor bekleme kısmına 10 gün sonra kan testim. İnşallah rabbim nasip eyler bana ve isteyen herkes e.
Aminn çok teşekkür ederim rabbim inşallah olmayan herkese nasip ederBugün transfer olan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun pozitifleri görürsünüz inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin RABBİM