- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 31
Benım sekızıncı gun kanda cıktı canımya kızlar perşembe transfer oldum kanda çıkar mı az da olsa? ben dayanamayacağım galiba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım sekızıncı gun kanda cıktı canımya kızlar perşembe transfer oldum kanda çıkar mı az da olsa? ben dayanamayacağım galiba...
Benim 5. DenememKaçıncı denemen. Bende de pek heyecan yok benım ilk. Sadece korku var ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. Transfer oncesi iğnelerde ve opudan sonra hiç yan etki ağrı yaşamadım. Şuanda da estrıfem2 tane - prog fitil 4 tane kullanıyorum. Yine hiçbir yan etki yok. Belki de vücudum tepki vermıyordur. İyi düşünmeye çalışıyorum hep ben
Onceki denemelerinde de hiç belirtin yok muydu pekiBenim 5. Denemem
Cumartesi evde test yap bakalimBikere kahve tupbebekte asla ve asla icilmemesi gereken bisey
cumartesi pazar gibi test yap bakalim insallah tutarMerhaba herkese
Benim geçen perşembe transferim oldu. 3. gün embriyosu hepsi orta kalite diyebiliriz çünkü fragmantasyon varmış çeşitli oranlarda. Tutunma kısmı zorlayıcı olabilir dedi doktorum. O kadar ağladımki... transfer öncesi ve transferimde. Ama doktorum benimle çok güzel konuştu, onunla sakinledim. Ve dedi ki ister A kalite koyalım ister düşük sonuç Allah’a bağlı. Eğer A kalite olsalardı da ben seninle aynı konuşmayı yapacaktım..
İlk defa hayırlısı dedim ve bıraktım... zaman zaman regl olacak gibi hissiyatım oluyor ve dün ilk defa kahve içemedim. Ağzımda zehir gibi tat oluştu. İlk defa umutlandım. Ama bir yanımda kendimi frenlemeye çalışıyor.. herkes için en hayırlısı olsun inşallah
Bugunde cikar idrarda bence yap bugun insallah cift cizgi gorursunİnşallah canım Bugün 11. Gün yarın kan verme günüm
Hayirli olsun tebrik ederim allah kicagina almayi nasip etsin saglikla insallah kac embriyo koydular insallah ikizdirBu sabah yaptığım canım ama gece de kalkıp çok su içiyorum koyu değildi idrar
KAcinci gununuz hayirli haberller insallahnormal ins tutunma belirtisiKızlar her ne kadar aranıza katılamayan da yazdıklarınızı takip ediyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum bu sayede. Pozitif olanlar için çok sevindim hepinize hayırlı olsun. Ben de bugün yapacaktım aslında ama erken olur diye yarın yapmaya karar verdim
Benim transfer yapıldığı günden beri kasığında kasığımda pıt pıt atma oluyor damarım seğiriyor sanki. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda. Olumsuz bir durum değildir inşallah.
Avakado ve ananas en cok bilinen tutekitmesi gerekenlerRica ederim faydam dokursa ne mutlu Bir de onu yiyin bunu yiyin çok deniyor bazen tersi zararlı olabilir en iyisi bu işi bilenlerin ne dediği bence.
Çok teşekkür ederim çarşamba günü oldum bugün 7.günümKAcinci gununuz hayirli haberller insallahnormal ins tutunma belirtisi
bana da ananas ve kabak çekirdeği dedi hemşireAvakado ve ananas en cok bilinen tutekitmesi gerekenler
Asallah cok az kalmis ins tutunmustirÇok teşekkür ederim çarşamba günü oldum bugün 7.günüm
Evde yapilan kedir tuketilir mi sizce? Normalde faydali da transferden sonra?bana da ananas ve kabak çekirdeği dedi hemşire
İnşallah tek dileğim o Allah hayırlısını versinAsallah cok az kalmis ins tutunmustir
Dondurulmis embriyo transferleri tazesinden daha fazla tutma ihtimali var rahim yorgun ilaclar hormonlar hersey vucutta etki ediyor artik bircok doktor taze transfer yerine dondurulmus yapiyorİnşallah ama canlı tazesi tutmadı dondurulan bana mantıklı gelmiyor
Kesınlıkle katolıyorum bnde bır aylık dınlenmeyle tranafer oldum yumurta topladıktan sonra sıskınlık rahatsızlık vardı zaten o ara konsada tutmazdı stres sıkıntıDondurulmis embriyo transferleri tazesinden daha fazla tutma ihtimali var rahim yorgun ilaclar hormonlar hersey vucutta etki ediyor artik bircok doktor taze transfer yerine dondurulmus yapiyor
Nasil eklicem bilemedimMerhaba arkadaşlar, benim gibi rahim dinlendirmede olan ve Mart'ta transferi bekleyenler olarak gelin hep birlikte sıkıntılarımızı, tecrübelerimizi ve hayırlısıyla neşemizi paylaşalım. Hep birlikte güzel haberlere...
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 11 Mart Sonuç 20 Mart gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF Sukuduk 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 3 Mart POZİTİF The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 15 Mart Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 15 Mart Edanmmm 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF bebeqimyoldamrc 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK Rananinannesi 2.deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart POZİTİF KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF BMerveee 2. deneme / Diyarbakır 5. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 5 Mart Sonuç 17 Mart sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 17 Mart Ecem Kelebek 2. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 18 Mart mellovin 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 9 Mart Sonuç 18 Mart seher bozkurt3 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart Sonuç 18 Mart cdkro 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo 3aa-3b Transfer yapıldı. 9 Mart Sonuç 19 Mart ozi140 4. deneme / Acıbadem Altunizade 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 9 Mart Sonuç 19 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF ıro_123 2. deneme 3. gün embriyosu 3 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 19 Mart Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart teacher16 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 10 Mart Sonuç 22 Mart aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 13 Mart Sonuç 22 Mart cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 5aa Transfer yapıldı. 16 Mart Sonuç 25 Mart Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer tarihi 17 Mart Sonuç 27 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer tarihi 18 Mart demede 5. deneme / Bahçeci Diyarbakır 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 18 Mart Hifa27 2. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 18 Mart seyma kaynak 1. deneme / Ankara Gürgan ? Transfer tarihi 18 Mart ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 22 Mart Obayram 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 17 Mart kontrol/ 22 Mart? mayamaya11 1.deneme / yurtdışı 5. gün embriyosu 1-2 embriyo Transfer tarihi 23 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab 17 Mart kontrol Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc 22 Mart kontrol demede 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 1 embriyo 4ab ? Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo Rahim dinlendirmede Alis88 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 1 embriyo ? dleksk 1. deneme/ Medicana İst. 2 embriyo ? Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam YILMAK YOK
3. Denemem tutmuştu onda belirtim vardı. Kese göründü kalp atışını duyamadan kaybettim malesef. Bugün benim ilk günüm belirti aramıyorum daha çok erken . Ben duygu olarak bişe hissetmiyorum heycan falan yok anlamında dedimOnceki denemelerinde de hiç belirtin yok muydu peki
Siz bilgilerinizi yazıyorsunuz ben listeye ekliyorum.Nasil eklicem bilemedim