- 27 Nisan 2015
- 40
- 39
- 42
Ne kadar kısa canım 8 yıl oldu onca umut gittiDemek ki daha zamanı var umarım en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar kısa canım 8 yıl oldu onca umut gittiDemek ki daha zamanı var umarım en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.
Ayy sen böyle diyince içim bir tuhaf oldu ben her hamile arkadaşıma özellikle tembih ederdim dua et diye. Ben henüz kalp atışı duymadan kendimi hamile gibi hissetmiyorum canım ama sen böyle diyince çok mutlu oldum inşallah allah bize bu duyguları yaşamayı nasip etsin.Amin canım dua edin lütfen... hamilelerin duası kabul olur çünkü
Dondurulmus var mi cnm Rabbim rn kisa zamanda bu mutlulugu size yasatsin insallahNe kadar kısa canım 8 yıl oldu onca umut gitti
Ben 15 yıllık evliyim bu 5. denemem ve 11 / 12 yıldır uğraşıyoruz çok zor çok acı ama pes etmek yok Allahtan umut kesilmez. Lütfen sizde kesmeyin bir gün olacağına inanın.Ne kadar kısa canım 8 yıl oldu onca umut gitti
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim çok arattırmadan hamile kalabilmeyi nasip etsinDayanamadım bu gün kanda gebelik testi yaptırdım doktora yolladım 5. Gün enbriyosu ve 11. Gün bu gün doktor negatif seher hanım maalesef olumsuz gibi görünüyor 3.4 gün sonra tekrar test yaptırın yükselmezse tutmamış görünüyor dedi
Var iki ay yumurtalıkların dinlenecek dedi doktor 10 gün 10 yıl gibiydi iki aydan sonra bi 10 gün ve aynı stres endişe yaşar mıyım bilmiyorumDondurulmus var mi cnm Rabbim rn kisa zamanda bu mutlulugu size yasatsin insallah
Son denemeniz pozitifse farkli biseyler yapildi mi merak ettim.. hayırlı olsun..Ben 15 yıllık evliyim bu 5. denemem ve 11 / 12 yıldır uğraşıyoruz çok zor çok acı ama pes etmek yok Allahtan umut kesilmez. Lütfen sizde kesmeyin bir gün olacağına inanın.
Dondurumuş varmış ne güzel benim hiç olmadı her seferinde yeniden başladım. İnşallah dondurulmuşlarla hamile kalırsınız.Var iki ay yumurtalıkların dinlenecek dedi doktor 10 gün 10 yıl gibiydi iki aydan sonra bi 10 gün ve aynı stres endişe yaşar mıyım bilmiyorum
Kaçıncı gün embriyosu bugün beş gün olmuş çıkmayabilir bir iki gün daha sabredin benceya kızlar perşembe transfer oldum kanda çıkar mı az da olsa? ben dayanamayacağım galiba...
İnşallah ama canlı tazesi tutmadı dondurulan bana mantıklı gelmiyorDondurumuş varmış ne güzel benim hiç olmadı her seferinde yeniden başladım. İnşallah dondurulmuşlarla hamile kalırsınız.
Mikroçip genetik tarama gebelik aşısı embriyo yapıştırıcı rahim kasılma önleyici ilaç bağışıklık baskılayıcı ilaç ve bu denememde kullandığım ilaçlarda önceki denemelerime göre ekstra şeyler vardı. Dr. um Bülent TıraşSon denemeniz pozitifse farkli biseyler yapildi mi merak ettim.. hayırlı olsun..
Benim 3 negatifim var.. 4.denemede rezerv iyice azaldigindan 4 toplamada ancak elde ettik o yuzden genetik ve mikrocip kısmı benim icin gecti.. haftasonu transferim olabilir yarin son kontrolum var..bakalim digerlerini sorayim doktor ne diyecek.. cevap icin tesekkur ederim..Mikroçip genetik tarama gebelik aşısı embriyo yapıştırıcı rahim kasılma önleyici ilaç bağışıklık baskılayıcı ilaç ve bu denememde kullandığım ilaçlarda önceki denemelerime göre ekstra şeyler vardı. Dr. um Bülent Tıraş
Sağol canım ah birde kalp atışını duyabilsem
3.gün embriyosu 3 adet :)Kaçıncı gün embriyosu bugün beş gün olmuş çıkmayabilir bir iki gün daha sabredin bence
Insallah digerinde olur canim vakti o zaman belki icini ferah tutVar iki ay yumurtalıkların dinlenecek dedi doktor 10 gün 10 yıl gibiydi iki aydan sonra bi 10 gün ve aynı stres endişe yaşar mıyım bilmiyorum
3. Gün embriyosu için çok erken biraz daha bekleyin bence3.gün embriyosu 3 adet :)
Transfer hariç 3. GünSizin kaçıncı gününüz?
Uzulmeyin canim insallah rabbim goruyor duam seninle ben seni anliyom bende10 seneden sonra anne oldum insallah sende bebislerin tutunur kanin dahada yukselirNe kadar kısa canım 8 yıl oldu onca umut gitti
Öncekilerde hem stres hem heycan yapardım tık yok belkide iyiye işarettir bu bizim için. Güzel haberlerimizi veririz bizde inşallahTransfer hariç 3. Gün