- 13 Mart 2021
- 295
- 172
Inankı dondurulmus aynı fark yokİnşallah ama canlı tazesi tutmadı dondurulan bana mantıklı gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inankı dondurulmus aynı fark yokİnşallah ama canlı tazesi tutmadı dondurulan bana mantıklı gelmiyor
Kaçıncı denemen. Bende de pek heyecan yok benım ilk. Sadece korku var ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. Transfer oncesi iğnelerde ve opudan sonra hiç yan etki ağrı yaşamadım. Şuanda da estrıfem2 tane - prog fitil 4 tane kullanıyorum. Yine hiçbir yan etki yok. Belki de vücudum tepki vermıyordur. İyi düşünmeye çalışıyorum hep benÖncekilerde hem stres hem heycan yapardım tık yok belkide iyiye işarettir bu bizim için. Güzel haberlerimizi veririz bizde inşallah
Yok canım 3. Gün ise çıkmaz büyük ihtimalle en az 9. Günde felan vermek lazım eğer kendimi üzmem negatif çıksa da günüme kadar takmam kafaya dersen bir dene belki çıkar3.gün embriyosu 3 adet :)
Kacinci gun embryosu 7 8 gunden once yapmayn bnceya kızlar perşembe transfer oldum kanda çıkar mı az da olsa? ben dayanamayacağım galiba... K
Olur mu dondurulmus bazen daha basarili rahin dinlenince. Benim ilk bebegim rahim dinlendirmeyle olduİnşallah ama canlı tazesi tutmadı dondurulan bana mantıklı gelmiyor
Yok erken gitmiyorum zaten canım haftaya çağırdılar o zaman gidicem. Kan için 2. Değere gerek yok için rahat etsin istiyorsan baktır dediler. Merak ediyorum ama yarın bi baktırırım daha da haftayı beklerim zaten.Bence erkenden baktırma canım söyledikleri zaman git keseyi göremezsen strese girersin üzülürsün boş yere zamanında git bence sana yine haftaya gel demişler bana 2 hafta sonra dediler. Sanırım hem kese hem kalp atışını duyabilelim diye
Süper oldu bu canım kendini yazmak da nasip olur inşallahKızlar sanırım sonunda başardım. @_Citlembik_ sayesinde.Artık listemizi sayfanın en başından ( 1. Mesaj) takip edebilirsiniz. Bol hamişli günler diliyorum.
AminnnnSüper oldu bu canım kendini yazmak da nasip olur inşallah
200 üzeri olunca başlıyorlar genelde ama bazı doktorlar 150 üzeri olunca başlıyorlarmış benim 181 çıkmıştı üç gün erteledi doktorum sonra estrofem kullandım 535 çıkınca gün verdiKizlar tedaviye baslarken e2 degeriniz kacti regl 2. Gunu merak ettim kac olunca basliyorlar
Histeroskopi ve laparoskopi diyorsan ben 2. Denemeden sonra yaptırmıştım. Daha sonra kendiliğinden olur dediler olmadı 2 yıl sonra yeniden başladık.Bu arada arkadaslar aranizda rahim cizdirme yaptiran var miydi bu denemesinde merak ettim?
Oylemi bak bunu bilmiyorum simdi baktm da 300 uzeri ama onceki tedavilermde farklimis dusuk200 üzeri olunca başlıyorlar genelde ama bazı doktorlar 150 üzeri olunca başlıyorlarmış benim 181 çıkmıştı üç gün erteledi doktorum sonra estrofem kullandım 535 çıkınca gün verdi
Evet hisyereskopi sonrasi kendiligindn de olan oluyrms hayirlisi bir de bebek tutunsun diye cizdirme oneriyorlar ben kararsız kalip yaptirmamistmHisteroskopi ve laparoskopi diyorsan ben 2. Denemeden sonra yaptırmıştım. Daha sonra kendiliğinden olur dediler olmadı 2 yıl sonra yeniden başladık.
Düşük olunca tutma ihtimalide düşük oluyormuşOylemi bak bunu bilmiyorum simdi baktm da 300 uzeri ama onceki tedavilermde farklimis dusuk
Hadi yaaa ilk iki transfermde düşükmüş ama 10 lu bisi. Ilki tuttu ikinci tutmadi insallah bunda nasip olr bu e2 her ay degsyr gecen ay 11 cikmisti bnmDüşük olunca tutma ihtimalide düşük oluyormuş
37 idi en son 1500 lerdeydi sanırım. 200 diyenler normali 35-50 bandında değil mi zaten adetken. İnt bakmıştım ben doktor da normal demişti. Yani hiç ilaç almadan adetle doktora gidiyosun daha rahim kalınlaştırma başlamadan değerim 37Kizlar tedaviye baslarken e2 degeriniz kacti regl 2. Gunu merak ettim kac olunca basliyorlar
Evet 20 nin ustu normaldir herhalde cnmm dr lar daha iyi bilir37 idi en son 1500 lerdeydi sanırım. 200 diyenler normali 35-50 bandında değil mi zaten adetken. İnt bakmıştım ben doktor da normal demişti. Yani hiç ilaç almadan adetle doktora gidiyosun daha rahim kalınlaştırma başlamadan değerim 37
Zaten uygun gormese baslamazlar ilaclarla sonra destekleyecekleri icin37 idi en son 1500 lerdeydi sanırım. 200 diyenler normali 35-50 bandında değil mi zaten adetken. İnt bakmıştım ben doktor da normal demişti. Yani hiç ilaç almadan adetle doktora gidiyosun daha rahim kalınlaştırma başlamadan değerim 37