- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Benımde uclarda hafıf vardı daha cok erken sanırım belırtıler ııcın uc gun daha gecmesı lazım sanırım benım tutunmaya baslamıstır yavas yavas varda senınde kabugundan cıkmıstır hayırlısıyla sevıp oksuyorum karnımı bebbeklerıme seslenıyorumİyiyim canım benim de gögüs ağrım geçti kasıklarda ince sızı oluyor o kadar
Çok iyi ya :) ananas havuç suyu kabak çekirdeği günlük tüketiyorum canım. Yumurta ceviz et tarzı besleniyorumBenımde uclarda hafıf vardı daha cok erken sanırım belırtıler ııcın uc gun daha gecmesı lazım sanırım benım tutunmaya baslamıstır yavas yavas varda senınde kabugundan cıkmıstır hayırlısıyla sevıp oksuyorum karnımı bebbeklerıme seslenıyorumsen nasıl beslenıyorsun
Ananas alladım ben bazıları ye bazıları yeme dedı kabakcekıpdegı havuc allah ne verdıyse yıyorum vallaÇok iyi ya :) ananas havuç suyu kabak çekirdeği günlük tüketiyorum canım. Yumurta ceviz et tarzı besleniyorum
Aynı canım ben de senin gibiyim test günün ne zaman öncesinden test yapacak mısınAnanas alladım ben bazıları ye bazıları yeme dedı kabakcekıpdegı havuc allah ne verdıyse yıyorum vallacok özel bısey yapmıyorum dıkkat edıyorum su ıcıyorum bol
Bılmıyorum kı cnm 27 mart test gunu cok var dahaAynı canım ben de senin gibiyim test günün ne zaman öncesinden test yapacak mısın
Geç olsun pozitif olsun diyelim bekleriz mecburBılmıyorum kı cnm 27 mart test gunu cok var daha
Aynen cnm zaten hazır oldugumu sanmam bekleyelımGeç olsun pozitif olsun diyelim bekleriz mecbur
Kuzum selam . Allaha şükür iyim bulantılar felan var sadece o da ilaç bombardımanındaydım çok normalCanım nasılsın son durum ne
Maşallah canım dolu dolu çıksın inşallah hepsi ben beklemedeyim kuzum artık dua dan başka çare yokKuzum selam . Allaha şükür iyim bulantılar felan var sadece o da ilaç bombardımanındaydım çok normalson cetrotide vurdum . Gonal f vurulmuyorum bıraktım dün sondu . Akşam saat 23:30 da ise çarlama iğnelerimi vurunucağım allah izin verirse cuma 10:30 da opu ♥♥ çok yumurta gözüküyor 18/20 mm arası olmuş . Bazı küçük kalanlar var onlarıda alıcam dedi bazen bu küçüklerden kahraman savaşcılar çıkıyor dedi sende durum ne canım nasılsın ?
inşallah yumurtadır canım peki transfer çin birşey dedilermi iptal olma durumu varmış virüsten dolayıBenim bugün kontrolüm vardı sağda 9 mm solda 21mm yumurta olmuş sanırım artık tek yumurta alınacak tedavinin sonu gibi geliyor bana devlet hastanesi olunca hiç bir bilgi vermiyorlar bugün saat üçte yeniden orda olacağım bakalım ne diyecekler. Kist mi yumurta mı anlamamışlar çabuk büyüdüğü için
İnşallah güzel sonuçların olur canımMaşallah canım dolu dolu çıksın inşallah hepsi ben beklemedeyim kuzum artık dua dan başka çare yok
İçindeki sesi sevsinler amin kuzum inşallah diyorum benim de dualarım seninle güzel embiryolar olsun hayırlısı ile gidin evinizeİnşallah güzel sonuçların olur canım ♥ İçimden bir ses hamilesin diyor ☺ Dua edelim canım hayırlısıyla bu işlemlerin sonucu bebeklerimize kavuşuruz
Henüz hiçbir şey söylemediler bu konuda bu ihtimali bende düşünüyorum zaten tedavinin ortasına gelince başladı Türkiye de bu virüs iptal edemedim tedaviyi hakkımızda hayırlısı olsun virüsler bizden uzak olsuninşallah yumurtadır canım peki transfer çin birşey dedilermi iptal olma durumu varmış virüsten dolayı
İçindeki sesi sevsinler amin kuzum inşallah diyorum benim de dualarım seninle güzel embiryolar olsun hayırlısı ile gidin evinize
hayirli olsun canım hiç bisey goturmene gerek yok sadece ped gotur zaten fazla uzun surmuyor kuzum korkma heycan yaptin ondan oylesinKızlar bir saat sonra iki çatlama iğnesi yapacağım . Cuma sabahta opu . Opu’için ne gerekli neler götürdünüz yanınızda sonrasında nasıl oluyor insan ?
Neden bilmiyorum ama az önce son 2 iğnemi düşününce hüngür hüngür ağladım . Korku heycan bu ne değişik şey
as aaa hadi hayirlisi olsun canım üzüldümSelam kızlar nasılsınız?LadyNurr canım benim tedaviyi tamamlamışsın neredeyse hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı embriyoların olur. Bende bugün ki doktor randevumda doktorum ile aldığım bir kararla tedaviyi ertelemeye karar verdim. Şu süreci atlatana kadar erteledik. Onun için çok üzgünüm
Çok değişik bir süreçteyim. Kuzum insanlar abartıyor sanardım . Bu neymiş böylehayirli olsun canım hiç bisey goturmene gerek yok sadece ped gotur zaten fazla uzun surmuyor kuzum korkma heycan yaptin ondan oylesin
Ağzın bal yesin kuzum çok duaya ihtiyacım var çok korkum çok heycanım varSelam kızlar nasılsınız?LadyNurr canım benim tedaviyi tamamlamışsın neredeyse hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı embriyoların olur. Bende bugün ki doktor randevumda doktorum ile aldığım bir kararla tedaviyi ertelemeye karar verdim. Şu süreci atlatana kadar erteledik. Onun için çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?