- 22 Mayıs 2016
- 351
- 200
- 53
gaz yapan gıdalardan uzak dur canım ilaçlar cok yoruyor kasıkları. korkma sen. inşallah güzel sonuclar alırsın.Benımde dunden berı gaz krampları var kasıklarımda cnm ya dun transfer oldum korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gaz yapan gıdalardan uzak dur canım ilaçlar cok yoruyor kasıkları. korkma sen. inşallah güzel sonuclar alırsın.Benımde dunden berı gaz krampları var kasıklarımda cnm ya dun transfer oldum korkuyorum
Herturlu sebze meyve yemeye calısıyorum bana hersey gaz yapıyo sabah sabah ıcımde kasık altmda cok sacma yanıgaz yapan gıdalardan uzak dur canım ilaçlar cok yoruyor kasıkları. korkma sen. inşallah güzel sonuclar alırsın.
İnşallah öyledir canım vardır bunda da bir hayır elden birşey gelmiyor maalesef aslında buda bizim iyiliğimiz için ama biz göremiyoruz tabi. Önümüzde ki aylara bakıcaz artık bir an evvel ülkemiz şu durumdan kurtulsunBiliyorum canım benim ama hayırlısı buymuş belkide . Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur derler sabr canım sabır .
ozaman aynı zamanlar transfer oluruz nasılsın bugün benim kontrolüm var :)Benimde bugün ikinci günüm dü
kizlar hastaneden aradilara 14.12si.olgun cikmis 7si döllenmis cumartesi bidaha aricaklarmis
İnşallah canımİnşallah öyledir canım vardır bunda da bir hayır elden birşey gelmiyor maalesef aslında buda bizim iyiliğimiz için ama biz göremiyoruz tabi. Önümüzde ki aylara bakıcaz artık bir an evvel ülkemiz şu durumdan kurtulsun
Doktorumdan haber bekliyorum sonucları gonderdim bakalım ne diyecek. Progesteron 94 e çıkmış ama opudan beri 3-4 gündür fitil kullanıyorum yükselmesi normal değil mi. Yükselmemesi gerekiyorsa neden fitil kullanıyorum kafamda deli sorular. E2 de 840 çıkmış opudan sonraki 2. GünCanım aslında rahim dinlendirme yapmak daha iyi . Vücutt o kadar hormon iğnesi aldı narkoz aldı . Doktorlar şansın yükseldiğini söylüyorlar bence vardır bundada bir hayır de
Oh ne güzel heyecanlı bekleyişler sürüyorrrkizlar hastaneden aradilara 14.12si.olgun cikmis 7si döllenmis cumartesi bidaha aricaklarmis
aynn cnm önemli olan pgt saglam gelmesi daha o surec var bekleyis ❤Oh ne güzel heyecanlı bekleyişler sürüyorrr
Vallaha daha o aşamaya gelmedimki canım bilemiyorumDoktorumdan haber bekliyorum sonucları gonderdim bakalım ne diyecek. Progesteron 94 e çıkmış ama opudan beri 3-4 gündür fitil kullanıyorum yükselmesi normal değil mi. Yükselmemesi gerekiyorsa neden fitil kullanıyorum kafamda deli sorular. E2 de 840 çıkmış opudan sonraki 2. Gün
Benim bugün kontrolüm vardı sağda 9 mm solda 21mm yumurta olmuş sanırım artık tek yumurta alınacak tedavinin sonu gibi geliyor bana devlet hastanesi olunca hiç bir bilgi vermiyorlar bugün saat üçte yeniden orda olacağım bakalım ne diyecekler. Kist mi yumurta mı anlamamışlar çabuk büyüdüğü içinozaman aynı zamanlar transfer oluruz nasılsın bugün benim kontrolüm var :)
Allah yardımcın olsun canım .Kızlar benım dondurulcak embrıyom kalmamıs dna hasarımı varkı 6 so donneldı 3 u 3.gunde öldü ikisi 5.günle uyumlu ıcımde kalan 1 ı gerıden gelıyodu oda bugun gıtmıs ıns ıcımdekıler tutarda sıl bastan baslamam
hayirlisiolsun canım uzulme insallah annesine sımsıkı tutunur bebegini üzme annesi onla konus stres yapmaKızlar benım dondurulcak embrıyom kalmamıs dna hasarımı varkı 6 so donneldı 3 u 3.gunde öldü ikisi 5.günle uyumlu ıcımde kalan 1 ı gerıden gelıyodu oda bugun gıtmıs ıns ıcımdekıler tutarda sıl bastan baslamam
Evt cnm sevıyorum oksuyorum onu ıns tutunur bende rahatlarımhayirlisiolsun canım uzulme insallah annesine sımsıkı tutunur bebegini üzme annesi onla konus stres yapma
insallah kuzum ❤Evt cnm sevıyorum oksuyorum onu ıns tutunur bende rahatlarım
Sen de benim gibi endiselisin. Icini rahat tutmaya çalış kendine dikkat et elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri canım..Kızlar benım dondurulcak embrıyom kalmamıs dna hasarımı varkı 6 so donneldı 3 u 3.gunde öldü ikisi 5.günle uyumlu ıcımde kalan 1 ı gerıden gelıyodu oda bugun gıtmıs ıns ıcımdekıler tutarda sıl bastan baslamam