Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Sen de benim gibi endiselisin. Icini rahat tutmaya çalış kendine dikkat et elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri canım..
Hıc kalmadıgı ıcın uzuldum cnm allah yardımcımız olsun ıns gerek kalmaz hayırlısıyla guzel habermalıp kucagımıza alırız

Çok geçmiş olsun canım. Bol bol vitamin al beslenmene dikkat et.

Zoru atlatmışsın çok geçmiş olsun inşallah bunlar anı olarak kalır evladını kucağına alırsın

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ama azönce genetikten raporumuz çıktı. 5 embriyomuz da yüksek anomalili. dondurduklarımızı da imha edeceğiz. en önemli kromozomların hasarlı geldiğini söyledi doktorum. 16 ve 18. kromozomlarımız. böylesi hayırlıymış.

aaa uzuldum kuzum benimde bu ay genetige gitcek kaç gunde geldi genetikten benimde kromozonum bozuk

aynn cnm bana havuz yontemi yaptilar sana aynn sukur yine tabi uzuluyoruz Allah yardimcin olsun sendemi sorun yoksa esindemi var
bizim şaun embriyolarımızda dna sorunu oluşuyor. bende de eşim de sorun yok görünüyor sayımız düşük sadece. ama embriyo oluşurken kromozomlar birbirini kopyalıyor. haayret edilesi br durum

Her şeyin hayırlısı canım ama üzülmemek elde değil bu durum nasıl düzelir peki

bizim şaun embriyolarımızda dna sorunu oluşuyor. bende de eşim de sorun yok görünüyor sayımız düşük sadece. ama embriyo oluşurken kromozomlar birbirini kopyalıyor. haayret edilesi br durum
zor bi durum evet bizim gibi olanlar için benimde şuan 5 embiriyom var dondurulmus 7 tanede dun ďöllendi cumartesi onlarla ilgili bilgi vercekler eger hepsi cumartesiye giderse 12 embiriyom olcak sonra genetik beklicem cnm hakkimizda hayirlisi olsun

Her şeyin hayırlısı canım ama üzülmemek elde değil bu durum nasıl düzelir peki
düzelebilecek bir durum değil maalesef. yaşın ve maddiyatın el verdiği sürece deneye deneye sağlıklı embriyo varmı diye bekleyebilirsin sadece.genetik söz konusu olunca hersey tıkanıyor maalesef.

inşallah sağlıklı haberler alırsın canım. 10.000 de 1 kişide görülen bişey geldi bizi buldu işte.

inşallah sağlıklı haberler alırsın canım. 10.000 de 1 kişide görülen bişey geldi bizi buldu işte.
aynn bundada vardir bi hayir rabbim en iyisini bilir mevlam ne eylerse guzel eyler artik eskisi gibi uzulmuyorum demekki ben bunu kaldira biliyomki rabbim vermis bize biz gucluyuz cnm herseyin ustesinden geliriz bi gun bizde anne oluruz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…