• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar merhaba :) biz de tüp bebeğe başlayacağız merkez araştırıyoruz bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Antalya ıvf Antalya anadolu hastanesi Funda Erol yazıcı veya Antalya memorial düşünüyorum ama bilginiz var mı ??
Kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah yardımcı olur arkadaşlar

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler😊 benik oldugum hastanede de cumartesiden sonraki işlemleri iptal etmişler. Doktor açık yer bulursan kan testi yaptrırsın bulamazsan idrar testi yaparsın dedi. Hakkımızda hayırlısı 😊

Transfer anı çok güzel,ekranda embriyoyu gördüm.Allahım bu aşamalara bile gelmek bizim için mucizeydi sana şükürler olsun..
🥰🥰😍😍😍 yaaa alllahım nasip etsin bizlerede inşallah ♥️♥️💙💙 hakkında hayırlısı pozitif diye en kısa zamanda yazaraın buraları şenlendirelim canım

bundada var bir hayır dimi içimi rahatlattın canım çok sağol. peki embryo sürecinde sallamazlar dimi çünkü kimse işe gitmek istemiyor. İyice pimpirikli oldum
Yok kuzum onlar özel ortamda donduruluyor hiç kafana takma üzülme . Birsürü makale var dondurulmuş embrio taze transferden daha başarılı diye oku mutlaka ☺️ Bak benim doktorum başından berri hormonlu narkozlu vucüda kesinlikle taze transferi doğru bulmuyorum diyor 🥰için rahat olsun .iyi düşün

Yok kuzum onlar özel ortamda donduruluyor hiç kafana takma üzülme . Birsürü makale var dondurulmuş embrio taze transferden daha başarılı diye oku mutlaka ☺ Bak benim doktorum başından berri hormonlu narkozlu vucüda kesinlikle taze transferi doğru bulmuyorum diyor 🥰için rahat olsun .iyi düşünya
canım sanki böyle oldu bittiye getirliyormış hissi var içimde rahatlamam lazım bu virüs manyak etti. mikro chip yöntemi uygulayacaklar. 6 tane yumurtam oluşmuş inşallah kalitelidir. sizin durumlar nasıl

Sabah 11 gibi yumurtam toplandı yarın sabah 11 de arayıp bilgi alacağım döllenme olmuşsa pazartesi günü transfer olacak nasipse

sizinle aynı günlerde başlamıştık negüzel sizin transferiniz ertelenmemiş inşallah güzel haberler alırısınız.
Pazartesi günü yasal sokağa çıkma yasağı olmazsa transfer olacak ee tabi birde döllenirse yumurtam 😊

Back