• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

İyiyim canım benim de gögüs ağrım geçti kasıklarda ince sızı oluyor o kadar
Benımde uclarda hafıf vardı daha cok erken sanırım belırtıler ııcın uc gun daha gecmesı lazım sanırım benım tutunmaya baslamıstır yavas yavas varda senınde kabugundan cıkmıstır hayırlısıyla sevıp oksuyorum karnımı bebbeklerıme seslenıyorum🤣sen nasıl beslenıyorsun

Benımde uclarda hafıf vardı daha cok erken sanırım belırtıler ııcın uc gun daha gecmesı lazım sanırım benım tutunmaya baslamıstır yavas yavas varda senınde kabugundan cıkmıstır hayırlısıyla sevıp oksuyorum karnımı bebbeklerıme seslenıyorum🤣sen nasıl beslenıyorsun
Çok iyi ya :) ananas havuç suyu kabak çekirdeği günlük tüketiyorum canım. Yumurta ceviz et tarzı besleniyorum

Çok iyi ya :) ananas havuç suyu kabak çekirdeği günlük tüketiyorum canım. Yumurta ceviz et tarzı besleniyorum
Ananas alladım ben bazıları ye bazıları yeme dedı kabakcekıpdegı havuc allah ne verdıyse yıyorum valla 🤣🤣🤣 cok özel bısey yapmıyorum dıkkat edıyorum su ıcıyorum bol 🤣

Canım nasılsın son durum ne
Kuzum selam . Allaha şükür iyim bulantılar felan var sadece o da ilaç bombardımanındaydım çok normal 😟 son cetrotide vurdum . Gonal f vurulmuyorum bıraktım dün sondu . Akşam saat 23:30 da ise çarlama iğnelerimi vurunucağım 🥰 allah izin verirse cuma 10:30 da opu ♥️♥️ 😌 çok yumurta gözüküyor 18/20 mm arası olmuş . Bazı küçük kalanlar var onlarıda alıcam dedi bazen bu küçüklerden kahraman savaşcılar çıkıyor dedi 😬 sende durum ne canım nasılsın ?

Kuzum selam . Allaha şükür iyim bulantılar felan var sadece o da ilaç bombardımanındaydım çok normal 😟 son cetrotide vurdum . Gonal f vurulmuyorum bıraktım dün sondu . Akşam saat 23:30 da ise çarlama iğnelerimi vurunucağım 🥰 allah izin verirse cuma 10:30 da opu ♥♥ 😌 çok yumurta gözüküyor 18/20 mm arası olmuş . Bazı küçük kalanlar var onlarıda alıcam dedi bazen bu küçüklerden kahraman savaşcılar çıkıyor dedi 😬 sende durum ne canım nasılsın ?
Maşallah canım dolu dolu çıksın inşallah hepsi ben beklemedeyim kuzum artık dua dan başka çare yok

Benim bugün kontrolüm vardı sağda 9 mm solda 21mm yumurta olmuş sanırım artık tek yumurta alınacak tedavinin sonu gibi geliyor bana devlet hastanesi olunca hiç bir bilgi vermiyorlar bugün saat üçte yeniden orda olacağım bakalım ne diyecekler. Kist mi yumurta mı anlamamışlar çabuk büyüdüğü için
inşallah yumurtadır canım peki transfer çin birşey dedilermi iptal olma durumu varmış virüsten dolayı

Maşallah canım dolu dolu çıksın inşallah hepsi ben beklemedeyim kuzum artık dua dan başka çare yok
İnşallah güzel sonuçların olur canım ♥️ İçimden bir ses hamilesin diyor ☺️ Dua edelim canım hayırlısıyla bu işlemlerin sonucu bebeklerimize kavuşuruz

İnşallah güzel sonuçların olur canım ♥ İçimden bir ses hamilesin diyor ☺ Dua edelim canım hayırlısıyla bu işlemlerin sonucu bebeklerimize kavuşuruz
İçindeki sesi sevsinler amin kuzum inşallah diyorum benim de dualarım seninle güzel embiryolar olsun hayırlısı ile gidin evinize

inşallah yumurtadır canım peki transfer çin birşey dedilermi iptal olma durumu varmış virüsten dolayı
Henüz hiçbir şey söylemediler bu konuda bu ihtimali bende düşünüyorum zaten tedavinin ortasına gelince başladı Türkiye de bu virüs iptal edemedim tedaviyi hakkımızda hayırlısı olsun virüsler bizden uzak olsun 😔

Kızlar bir saat sonra iki çatlama iğnesi yapacağım . Cuma sabahta opu . Opu’için ne gerekli neler götürdünüz yanınızda sonrasında nasıl oluyor insan ?

Neden bilmiyorum ama az önce son 2 iğnemi düşününce hüngür hüngür ağladım . Korku heycan bu ne değişik şey

Kızlar bir saat sonra iki çatlama iğnesi yapacağım . Cuma sabahta opu . Opu’için ne gerekli neler götürdünüz yanınızda sonrasında nasıl oluyor insan ?

Neden bilmiyorum ama az önce son 2 iğnemi düşününce hüngür hüngür ağladım . Korku heycan bu ne değişik şey
hayirli olsun canım hiç bisey goturmene gerek yok sadece ped gotur zaten fazla uzun surmuyor kuzum korkma heycan yaptin ondan oylesin

Selam kızlar nasılsınız? LadyNurr LadyNurr canım benim tedaviyi tamamlamışsın neredeyse hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı embriyoların olur. Bende bugün ki doktor randevumda doktorum ile aldığım bir kararla tedaviyi ertelemeye karar verdim. Şu süreci atlatana kadar erteledik. Onun için çok üzgünüm 😕

Selam kızlar nasılsınız? LadyNurr LadyNurr canım benim tedaviyi tamamlamışsın neredeyse hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı embriyoların olur. Bende bugün ki doktor randevumda doktorum ile aldığım bir kararla tedaviyi ertelemeye karar verdim. Şu süreci atlatana kadar erteledik. Onun için çok üzgünüm 😕
as aaa hadi hayirlisi olsun canım üzüldüm 😏😏

hayirli olsun canım hiç bisey goturmene gerek yok sadece ped gotur zaten fazla uzun surmuyor kuzum korkma heycan yaptin ondan oylesin
Çok değişik bir süreçteyim. Kuzum insanlar abartıyor sanardım . Bu neymiş böyle 😔😏 ilaçlar ağır hormon ilaçları olduğundan galiba tüm bunlar . Ped alıyım canım sağol peki sonrasındaki ağrı ne durumda ?

Ağzın bal yesin kuzum çok duaya ihtiyacım var çok korkum çok heycanım var 😔 inşallah herşey güzel olucak . Allahın izniyle.
Kuzum en iyisi vucüt direndi düşüyor bence bu ilaçlar iğneler . Herşey yoluna girsin sakinlesin başlarsın ♥️ İlk kısmı cuma günü tamamlıyorum evet canım

Back