• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Çok değişik bir süreçteyim. Kuzum insanlar abartıyor sanardım . Bu neymiş böyle 😔😏 ilaçlar ağır hormon ilaçları olduğundan galiba tüm bunlar . Ped alıyım canım sağol peki sonrasındaki ağrı ne durumda ?
şişkinlik olur ikigune agrin geçer bide gaz çok olur bunlara dikkaet benim agiralim geçti evet degisik heycanli bide o kadar ilaç aliyoz şuan ben bi hap vermis bide vitamin bide göbekten igne artik insan yoruluyo ama evlat için hersey yapiliyo balim🤗

şişkinlik olur ikigune agrin geçer bide gaz çok olur bunlara dikkaet benim agiralim geçti evet degisik heycanli bide o kadar ilaç aliyoz şuan ben bi hap vermis bide vitamin bide göbekten igne artik insan yoruluyo ama evlat için hersey yapiliyo balim🤗
Hala devammı iğnelere canım allah yardımcın olsun ben mor mor oldum

Ağzın bal yesin kuzum çok duaya ihtiyacım var çok korkum çok heycanım var 😔 inşallah herşey güzel olucak . Allahın izniyle.
Kuzum en iyisi vucüt direndi düşüyor bence bu ilaçlar iğneler . Herşey yoluna girsin sakinlesin başlarsın ♥ İlk kısmı cuma günü tamamlıyorum evet canım
heyecan normal ama korkulacak birşey yok çok kolay bir işlem zaten kaç tane yumurta görünüyor ?

heyecan normal ama korkulacak birşey yok çok kolay bir işlem zaten kaç tane yumurta görünüyor ?
Kuzum yumurta çok .. 😟 saymadı en büyükleri sağın 20 solun 19 dedi sağ daha güzel gözüküyor dedi . Ama adam sayamazki 😂çoktu diyoki arı peteği gibi gözükenlerin hepsi yumurta 🙄🙄 sadece büyüklerimi alıcaksınız dedim yok küçükleride alıcam bazen onlardan savaşcı kahramanlar çıkıyor dedi ☺️ 😟 inşallah 5 ci güne kalırlar 😬 çok fenalardayım

Kızlar merhaba :) biz de tüp bebeğe başlayacağız merkez araştırıyoruz bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Antalya ıvf Antalya anadolu hastanesi Funda Erol yazıcı veya Antalya memorial düşünüyorum ama bilginiz var mı ??

Henüz hiçbir şey söylemediler bu konuda bu ihtimali bende düşünüyorum zaten tedavinin ortasına gelince başladı Türkiye de bu virüs iptal edemedim tedaviyi hakkımızda hayırlısı olsun virüsler bizden uzak olsun 😔
benim pazartesi yumurta toplama işlemim var. ama malesef transferleri iptal etmişler :(

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler😊 benik oldugum hastanede de cumartesiden sonraki işlemleri iptal etmişler. Doktor açık yer bulursan kan testi yaptrırsın bulamazsan idrar testi yaparsın dedi. Hakkımızda hayırlısı 😊

Transfer anı çok güzel,ekranda embriyoyu gördüm.Allahım bu aşamalara bile gelmek bizim için mucizeydi sana şükürler olsun..

Back