Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Biliyorum canım benim ama hayırlısı buymuş belkide . Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur derler sabr canım sabır .
İnşallah öyledir canım vardır bunda da bir hayır elden birşey gelmiyor maalesef aslında buda bizim iyiliğimiz için ama biz göremiyoruz tabi. Önümüzde ki aylara bakıcaz artık bir an evvel ülkemiz şu durumdan kurtulsun

Canım aslında rahim dinlendirme yapmak daha iyi . Vücutt o kadar hormon iğnesi aldı narkoz aldı . Doktorlar şansın yükseldiğini söylüyorlar bence vardır bundada bir hayır de
Doktorumdan haber bekliyorum sonucları gonderdim bakalım ne diyecek. Progesteron 94 e çıkmış ama opudan beri 3-4 gündür fitil kullanıyorum yükselmesi normal değil mi. Yükselmemesi gerekiyorsa neden fitil kullanıyorum kafamda deli sorular. E2 de 840 çıkmış opudan sonraki 2. Gün

Vallaha daha o aşamaya gelmedimki canım bilemiyorum

Kızlar benım dondurulcak embrıyom kalmamıs dna hasarımı varkı 6 so donneldı 3 u 3.gunde öldü ikisi 5.günle uyumlu ıcımde kalan 1 ı gerıden gelıyodu oda bugun gıtmıs ıns ıcımdekıler tutarda sıl bastan baslamam

ozaman aynı zamanlar transfer oluruz nasılsın bugün benim kontrolüm var :)
Benim bugün kontrolüm vardı sağda 9 mm solda 21mm yumurta olmuş sanırım artık tek yumurta alınacak tedavinin sonu gibi geliyor bana devlet hastanesi olunca hiç bir bilgi vermiyorlar bugün saat üçte yeniden orda olacağım bakalım ne diyecekler. Kist mi yumurta mı anlamamışlar çabuk büyüdüğü için

Allah yardımcın olsun canım .

hayirlisiolsun canım uzulme insallah annesine sımsıkı tutunur bebegini üzme annesi onla konus stres yapma

Evet bu akşam çatlatma iğnesini vuruyorum 23.30 da Perşembe günü yumurtamı alıcaklar bitanecik

Sen de benim gibi endiselisin. Icini rahat tutmaya çalış kendine dikkat et elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…