kolay gelsin canım ne güzel rahatlık en önemlisi:)28 yaşındayımmm temmuza kadar:)))senin yaş kaç canımbenim isimde rahat kuzum disardan is aliyom bi bos odam var orda calisiyom makinamlabuarada yaşın kaç cnm
sagol aynn rahatlık iyi karisan yok bende 29 yasindayimkolay gelsin canım ne güzel rahatlık en önemlisi:)28 yaşındayımmm temmuza kadar:)))senin yaş kaç canım
akranmışız demek.)sen nerede tedavi görüyosun ?sorununuz nedir?sagol aynn rahatlık iyi karisan yok bende 29 yasindayimcnm
ayyy çok kotu olmus daha evliliginin tadini cikaramadan hayirlisi olsun uzulme allahin izniyle olur bak bikere olmus ne guzel o duyguyu yasamisin ben hiç yasayamadim 11 yildir çok şükür bunada yine bunda bi hayir var hepimiz için kuzumevet hiç ağrı hissetmedim sonrasında eşimle gezmeye bile gittik:)
ama devlet hastanesinde ölücem sandım ağrıdan.
canım biz 5 yıllık evliyiz.evlendikten bir kaç ay sonra eşim test verdi ve bize doktor direk tüp bebek dedi.düşünsene daha 6 ay olmuş evleneli doktor tüp bebek dedi psikolojimiz bozuldu resmen.sonra bekledik bir süre vitamin falan kullandı eşim baktık olmuyor 2016 da çapaya gittik,aralık ayında.2017 başında tüm evraklar tamam olunca ordan gün verdiler bize 2018 martta ilk denememi yaptım.negatif oldu.sonra 2019 şubatta dondurulmuşları denedim o da olmadı.
bu defa özele gidelim dedik hem yakın hem de doktor prof olduğu için medicana yavuz aydına gittik.ve sonuç pozitif oldu ama kalp atışı oluşmadığı için 12 temmuzda kürtaj oldum.şimdi de 4.deneme için rapor hazırlama sürecindeyiz.benim hikayem kısaca böyle.
Evet cnm bursada goruyom tedavimi sorun bende iki yil oldu ogreneli sorunumun oldugunu kromozonum bozuk cnm biraz zor gibi bakalim rabbim ol dedikten sonra bence zor degil rabbim herkesin gönlüne göre versin canımakranmışız demek.)sen nerede tedavi görüyosun ?sorununuz nedir?
inşallah güzel sonuçlar alırız arkadaşım
evet canım 5 yıldır hep sıkıntı stres.bugünümüze de hamd olsun.ayyy çok kotu olmus daha evliliginin tadini cikaramadan hayirlisi olsun uzulme allahin izniyle olur bak bikere olmus ne guzel o duyguyu yasamisin ben hiç yasayamadim 11 yildir çok şükür bunada yine bunda bi hayir var hepimiz için kuzum
rabbim istesin yeter ki ol desin olur.duanı et canım bir de ne güzel sorununu öğrenmişsin ona göre tedavi vs bişey varmı?umudunu hiç bi zaman kaybetmeEvet cnm bursada goruyom tedavimi sorun bende iki yil oldu ogreneli sorunumun oldugunu kromozonum bozuk cnm biraz zor gibi bakalim rabbim ol dedikten sonra bence zor degil rabbim herkesin gönlüne göre versin canım
11 yıl ne kadar uzun bir süre ve hala ona rağmen çok pozitifsiniz ne güzel inşallah en kısa sürede alırsınız yavrunuzu kucağınıza :)ayyy çok kotu olmus daha evliliginin tadini cikaramadan hayirlisi olsun uzulme allahin izniyle olur bak bikere olmus ne guzel o duyguyu yasamisin ben hiç yasayamadim 11 yildir çok şükür bunada yine bunda bi hayir var hepimiz için kuzum
Evet bugunumuze de hamd olsun sukur yinede evet erken evlendim amin isteyen herkese yaşatsin kuzum Allah emeklerimizi bosa cikarmasinevet canım 5 yıldır hep sıkıntı stres.bugünümüze de hamd olsun.
aa baya erken evlenmissin sen o zaman
rabbim sana da yaşatsın inşallah hepimize isteyen herkese.dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır.Rabbim demekki böyle uygun görmüş.sınavımızın sonu güzel olur inşallah
aynn cnm yeterki mevlam ol desin ben buna inaniyom herzaman herkes için dua ediyom tek kendime etmem rabbim kimseyi darda birakmasin evet yillarca bosa tedavi gordum çok sukur ogrendim hastaligimi havuz yontemi yapiyoz embriyolarim genetige yollucayiz allahin izniyle saglam gelirse transfer olcam bugunumuze sukur tupbebek yapabiliyozrabbim istesin yeter ki ol desin olur.duanı et canım bir de ne güzel sorununu öğrenmişsin ona göre tedavi vs bişey varmı?umudunu hiç bi zaman kaybetme
tsk ederim canım evet uzun sure baya olsun rabbim böyle uygun gormus rabbime karsi gelemem o bizim için en guzelini bilir verir11 yıl ne kadar uzun bir süre ve hala ona rağmen çok pozitifsiniz ne güzel inşallah en kısa sürede alırsınız yavrunuzu kucağınıza :)
Merhaba hayirli olsun tedaviniz cnm ilk tedavinmi yoksa dondurulmuslarini olcakMerhaba ben de şubat 29 da başlıycam tüp bebek tedavisine inşallah olumlu sonuçlar alırız
Olumsuz aşılamam var tüp bebek ilk olacak canımMerhaba hayirli olsun tedaviniz cnm ilk tedavinmi yoksa dondurulmuslarini olcak
hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğinizi alırsınız kucağınızaOlumsuz aşılamam var tüp bebek ilk olacak canım
Kuzum tek değilsin .. bende evliliğimin 6 cı ayında öğrendim .. eylülde istanbuldaydık biz başından berri korunmadık derken .. dedim birde burda doktora gidiyim oda baktı herşey güzel yolunda sorun yok sende dedi sonrada eşime sen sperm testi versene dedi .. pehriz süresi vsde tutunca verdik . Sonra durumu öğrendik tatil bitmek üzere geri almanyaya dönücez hemen prof . Bir ürologa gittik gitmeseydik . Aynen şunları dedi kısırlık var diyemem ama çocuğunuz olmaz . Boşa uğraşmayın . Eşimin dünyası başına yıkıldı ben realize edemedim kolay kolay . Onu toparlamak için umursamıyo gibi yaptım . İşte martta 6 ay geçmiş olucak öğreneli . Çok zor du piskolojikmen uykular tutmuyo ağlıyorum tek başımayım derdimi açsam anlıyacak kimse yok . Ah vah edilsin arkamdan konululsun istemedim .evet hiç ağrı hissetmedim sonrasında eşimle gezmeye bile gittik:)
ama devlet hastanesinde ölücem sandım ağrıdan.
canım biz 5 yıllık evliyiz.evlendikten bir kaç ay sonra eşim test verdi ve bize doktor direk tüp bebek dedi.düşünsene daha 6 ay olmuş evleneli doktor tüp bebek dedi psikolojimiz bozuldu resmen.sonra bekledik bir süre vitamin falan kullandı eşim baktık olmuyor 2016 da çapaya gittik,aralık ayında.2017 başında tüm evraklar tamam olunca ordan gün verdiler bize 2018 martta ilk denememi yaptım.negatif oldu.sonra 2019 şubatta dondurulmuşları denedim o da olmadı.
bu defa özele gidelim dedik hem yakın hem de doktor prof olduğu için medicana yavuz aydına gittik.ve sonuç pozitif oldu ama kalp atışı oluşmadığı için 12 temmuzda kürtaj oldum.şimdi de 4.deneme için rapor hazırlama sürecindeyiz.benim hikayem kısaca böyle.
Nerde yaptırıcaksın canım ?Olumsuz aşılamam var tüp bebek ilk olacak canım
amin kuzucum inşallah.Evet bugunumuze de hamd olsun sukur yinede evet erken evlendim amin isteyen herkese yaşatsin kuzum Allah emeklerimizi bosa cikarmasin
anladim cnm simdi ilk tupbebek heycanlisindirda hayirlisi olsun Allah tez zamanda sana evladina kavustursun cnmOlumsuz aşılamam var tüp bebek ilk olacak canım
anladim cnm simdi ilk tupbebek heycanlisindirda hayirlisi olsun Allah tez zamanda sana evladina kavustursun cnmOlumsuz aşılamam var tüp bebek ilk olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?