Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

ayyy çok kotu olmus daha evliliginin tadini cikaramadan hayirlisi olsun uzulme allahin izniyle olur bak bikere olmus ne guzel o duyguyu yasamisin ben hiç yasayamadim 11 yildir çok şükür bunada yine bunda bi hayir var hepimiz için kuzum

akranmışız demek.)sen nerede tedavi görüyosun ?sorununuz nedir?
inşallah güzel sonuçlar alırız arkadaşım
Evet cnm bursada goruyom tedavimi sorun bende iki yil oldu ogreneli sorunumun oldugunu kromozonum bozuk cnm biraz zor gibi bakalim rabbim ol dedikten sonra bence zor degil rabbim herkesin gönlüne göre versin canım

evet canım 5 yıldır hep sıkıntı stres.bugünümüze de hamd olsun.
aa baya erken evlenmissin sen o zaman
rabbim sana da yaşatsın inşallah hepimize isteyen herkese.dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır.Rabbim demekki böyle uygun görmüş.sınavımızın sonu güzel olur inşallah

Evet cnm bursada goruyom tedavimi sorun bende iki yil oldu ogreneli sorunumun oldugunu kromozonum bozuk cnm biraz zor gibi bakalim rabbim ol dedikten sonra bence zor degil rabbim herkesin gönlüne göre versin canım
rabbim istesin yeter ki ol desin olur.duanı et canım bir de ne güzel sorununu öğrenmişsin ona göre tedavi vs bişey varmı?umudunu hiç bi zaman kaybetme

11 yıl ne kadar uzun bir süre ve hala ona rağmen çok pozitifsiniz ne güzel inşallah en kısa sürede alırsınız yavrunuzu kucağınıza :)

Evet bugunumuze de hamd olsun sukur yinede evet erken evlendim amin isteyen herkese yaşatsin kuzum Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

rabbim istesin yeter ki ol desin olur.duanı et canım bir de ne güzel sorununu öğrenmişsin ona göre tedavi vs bişey varmı?umudunu hiç bi zaman kaybetme
aynn cnm yeterki mevlam ol desin ben buna inaniyom herzaman herkes için dua ediyom tek kendime etmem rabbim kimseyi darda birakmasin evet yillarca bosa tedavi gordum çok sukur ogrendim hastaligimi havuz yontemi yapiyoz embriyolarim genetige yollucayiz allahin izniyle saglam gelirse transfer olcam bugunumuze sukur tupbebek yapabiliyoz

11 yıl ne kadar uzun bir süre ve hala ona rağmen çok pozitifsiniz ne güzel inşallah en kısa sürede alırsınız yavrunuzu kucağınıza :)
tsk ederim canım evet uzun sure baya olsun rabbim böyle uygun gormus rabbime karsi gelemem o bizim için en guzelini bilir verir aminn cümlemizin kavustursun yavrusuna Allah razi olsun hepinizden

Kuzum tek değilsin .. bende evliliğimin 6 cı ayında öğrendim .. eylülde istanbuldaydık biz başından berri korunmadık derken .. dedim birde burda doktora gidiyim oda baktı herşey güzel yolunda sorun yok sende dedi sonrada eşime sen sperm testi versene dedi .. pehriz süresi vsde tutunca verdik . Sonra durumu öğrendik tatil bitmek üzere geri almanyaya dönücez hemen prof . Bir ürologa gittik gitmeseydik . Aynen şunları dedi kısırlık var diyemem ama çocuğunuz olmaz . Boşa uğraşmayın . Eşimin dünyası başına yıkıldı ben realize edemedim kolay kolay . Onu toparlamak için umursamıyo gibi yaptım . İşte martta 6 ay geçmiş olucak öğreneli . Çok zor du piskolojikmen uykular tutmuyo ağlıyorum tek başımayım derdimi açsam anlıyacak kimse yok . Ah vah edilsin arkamdan konululsun istemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…