Aynen canim hamd olsun derdimiz var ama dermansız derdimiz yok.Rabbim bizi de güldürsünEvet kuzum .. zaten boşverdimkonuşsunlar ağzı olan konuşuyor .. aynen kuzum onu bende diyorum ameliyat olur geçerdi normal yolla bi şansımız olurdu böyle nedeni belirsiz ama şükürki allaha tüp bebel şansımız var . Bizden daha zor durumda olanlar var ..
İnşallah canımm ..Aynen canim hamd olsun derdimiz var ama dermansız derdimiz yok.Rabbim bizi de güldürsün
Aynen canım benimaynn çok sukur tupbebek varki yapiyoz Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun yolumuz tasli yol hepsini tek tek temizliyip hedefimize ulascagiz allahin izniyle herzaman için umudumuz vardir
Ben bu cuma gidiyom ön hazirlik için basliyoz Martin basi yada subatin sonunda adet olcam cnm benim ❤❤Aynen canım benim ♥♥
Sen ne zamn başlıyosun inşallah ? Martın kaçı gibi görünüyo ?
Morfoloji biz de hep 0 maalesef.mikrocip ne oluyor acabaBizimde surekli 0 -2 -1 arasinda degisiyor morfoloji bize oyuzden microcip uygulayacaklarmis
Valla canim bende tam bilmiyorum spermleri bir yuzeye koyuyolar en hizli ve en kaliteli olanlari seciyorlarmis herhaldeMorfoloji biz de hep 0 maalesef.mikrocip ne oluyor acaba
Anladım canim benim tam bir bilgim yok ama zaten tup bebek yapan her merkezin bunu yapması gerekmiyor muValla canim bende tam bilmiyorum spermleri bir yuzeye koyuyolar en hizli ve en kaliteli olanlari seciyorlarmis herhalde
Valla canim bende tam bilmiyorum spermleri bir yuzeye koyuyolar en hizli ve en kaliteli olanlari seciyorlarmis herhalde
Canım mikro cip bizede uygulanacak .. 800 bin kat daha büyütüp bakılıyormuş buna mikrocip diyolar .. her yer yapmıyor galiba ..Morfoloji biz de hep 0 maalesef.mikrocip ne oluyor acaba
Yok canim mesela ilk yaptrfigim yerde bunu uygulamamislar haberimde yoktuAnladım canim benim tam bir bilgim yok ama zaten tup bebek yapan her merkezin bunu yapması gerekmiyor mu
Ayy insallah en iyisini secsinlerde kaliteli embryolarimiz olsunCanım mikro cip bizede uygulanacak .. 800 bin kat daha büyütüp bakılıyormuş buna mikrocip diyolar .. her yer yapmıyor galiba ..
Vayy çok iyiymiş canim ya ben hiç sormadim öyle bişey yapacaklar mi bilmiyorum ama doktor ozel tekniklerimiz var dediCanım mikro cip bizede uygulanacak .. 800 bin kat daha büyütüp bakılıyormuş buna mikrocip diyolar .. her yer yapmıyor galiba ..
Benim doktorum özel tekniklerimiz var sperm ayrıştırma gibi bi şey söyledi ama mikroçip i bilmiyodumYok canim mesela ilk yaptrfigim yerde bunu uygulamamislar haberimde yoktu
Ben nasıl olacak çok az vs dediğimde mikro cip yapıcaz dedi araştıra bilirsin ama canım hangi hastanede yaptıracaksan.. yazarsan çıkar varmı yokmuVayy çok iyiymiş canim ya ben hiç sormadim öyle bişey yapacaklar mi bilmiyorum ama doktor ozel tekniklerimiz var dedi
Bahçeci tup bebek merkezinde canimBen nasıl olacak çok az vs dediğimde mikro cip yapıcaz dedi araştıra bilirsin ama canım hangi hastanede yaptıracaksan.. yazarsan çıkar varmı yokmu
Bahçecide yapıyolar kuzum doğru demiştin zaten .. yapıyolar kesinlikle .. doktoun kim peki ?Bahçeci tup bebek merkezinde canim
Doktorum Remzi Abalı canım. Oh rahatladım şimdiBahçecide yapıyolar kuzum doğru demiştin zaten .. yapıyolar kesinlikle .. doktoun kim peki ?
belki ondan bahsediyordurBenim doktorum özel tekniklerimiz var sperm ayrıştırma gibi bi şey söyledi ama mikroçip i bilmiyodum
evet birtek onu sormamışım benim rahmim arkuat uterus yani kalp şeklinde.daha önce gittiğim doktor histereskopi yapılmasını söyledi.ona odaklandığımız için sormayı bile unuttumbelki ondan bahsediyordur
Ben bizim doktordan duymustum histeroskopiyle duzeltiyolarmis kuzum onu merak etmeevet birtek onu sormamışım benim rahmim arkuat uterus yani kalp şeklinde.daha önce gittiğim doktor histereskopi yapılmasını söyledi.ona odaklandığımız için sormayı bile unuttum
Rahat ol kuzum bahçecide en son tektiklerle çalışıyorlar dünyanın en iyi 3 hastanesi arasındaDoktorum Remzi Abalı canım. Oh rahatladım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?