Bu doktoru duymuştum.Allah yardımcınız olsun inşallah yavrunuza kavuşursunuz:)Ben doğudayım diyarbakıra gidicem zeki akkum
İnşallah canım sizin sorun neydiBu doktoru duymuştum.Allah yardımcınız olsun inşallah yavrunuza kavuşursunuz:)
fazla yumurta oluşumunda ohss riskinden dolayı yapılıyor diye biliyorum.benim 10-12 civarındav yumurtam oluşuyor doktor duruma göre bakarız demişti bana meselaRahim dinlendirme herkeste mi oluyor
sagol canım inşallahhh çıkar aminn masallah seninde çok iyi 15 tane insallah bu sene bize uğurlu gelir evlatlar getirir bende cuma gitcem ön hazirlik yapcayız mart basi yada subat sonu adet bekliyom hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inşallahhhOyy maşallah onların içinden muhakkak sağlıklı sana evlat olan çıkacaktır. Benim geçen ay yumurta toplamam oldu 15 tanesi donduruldu şuan rahim dinlendirme sürecindeyim. Mart adeti ile birlikte transfer hazırlıklarına başlayacağız.
bizim erkek infertilitesi.sperm sayısı düşük,hareket ve şekilde de sıkıntımız varİnşallah canım sizin sorun neydi
Bizim de morfoloji canım umarım bu son denemen ve olumlu olur bol bol dua edelimbizim erkek infertilitesi.sperm sayısı düşük,hareket ve şekilde de sıkıntımız var
4.denememe başlayacağım ben de canım
sizin sorununuz nedir?
Canım bende pcos var. 30 dan fazla yumurta oluştu. 25 adet toplandı çok ağrılarım oldu. haliyle doktor hemen transfer yapmayacağız. bir ay dinlendirelim rahmi dedi. ama herkeste yapmıyorlar diye biliyorum.Rahim dinlendirme herkeste mi oluyor
Bizde ön hazırlık falan olmamıştı. ilk öngörüşmeye gittik dosyamız açıldı muayene edildi. süreç belirlendi. sonra ben adetimin 2. günü gittim ilaçlarla birlikte başlamış olduk. mesela bana öyle takviye vitamin falanda vermedi doktorum. ama ben dünden beri d vitamini ve omega3 kullanmaya başladımsagol canım inşallahhh çıkar aminn masallah seninde çok iyi 15 tane insallah bu sene bize uğurlu gelir evlatlar getirir bende cuma gitcem ön hazirlik yapcayız mart basi yada subat sonu adet bekliyom hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inşallahhh
inşallah kuzum.dediğin gibi bol dua ve sabır.biz elimizden geleni yapalım gerisi ALLAH a kalmışBizim de morfoloji canım umarım bu son denemen ve olumlu olur bol bol dua edelim
aa ben araliktan beri vitamin ilaci kulaniyom doktorum verdi simdi gitcem cuma rahimi hazirlicak sonra adet gorcem ignelere baslicayiz cnm benim böyle her merkez farkliymis demekkiBizde ön hazırlık falan olmamıştı. ilk öngörüşmeye gittik dosyamız açıldı muayene edildi. süreç belirlendi. sonra ben adetimin 2. günü gittim ilaçlarla birlikte başlamış olduk. mesela bana öyle takviye vitamin falanda vermedi doktorum. ama ben dünden beri d vitamini ve omega3 kullanmaya başladım
Aynen hepsinin tedavi şekli farklı benim doktorum bu süreçte herşeyin olduğu gibi devam etmesinden yana vücudun düzenini bozmaya gerek yok yemek şeklinde bile radikal değişiklikler yapıp vücudu strese sokmaya gerek yok diyor. Bende yarın transferden önce istediği tahliller vardı yarın onları yaptıracağım kan pıhtılaşma,insülin falan bir sürü birşey çok gerginim inşallah birşey çıkmaz transfer öncesi.aa ben araliktan beri vitamin ilaci kulaniyom doktorum verdi simdi gitcem cuma rahimi hazirlicak sonra adet gorcem ignelere baslicayiz cnm benim böyle her merkez farkliymis demekki
Anladım canım teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyoruzCanım bende pcos var. 30 dan fazla yumurta oluştu. 25 adet toplandı çok ağrılarım oldu. haliyle doktor hemen transfer yapmayacağız. bir ay dinlendirelim rahmi dedi. ama herkeste yapmıyorlar diye biliyorum.
İçini ferah tut sen Allah görüyor biziinşallah kuzum.dediğin gibi bol dua ve sabır.biz elimizden geleni yapalım gerisi ALLAH a kalmış
ne guzel insallah tahlillerinde temiz cikar tez zamanda evladina kavusursun kuzumAynen hepsinin tedavi şekli farklı benim doktorum bu süreçte herşeyin olduğu gibi devam etmesinden yana vücudun düzenini bozmaya gerek yok yemek şeklinde bile radikal değişiklikler yapıp vücudu strese sokmaya gerek yok diyor. Bende yarın transferden önce istediği tahliller vardı yarın onları yaptıracağım kan pıhtılaşma,insülin falan bir sürü birşey çok gerginim inşallah birşey çıkmaz transfer öncesi.
amin canım benim hepimiz en kısa sürede inşallahne guzel insallah tahlillerinde temiz cikar tez zamanda evladina kavusursun kuzum
amin bende sizlerin canımAnladım canım teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyoruz
Sağol canım benim .. işte sonra sürekli buraya yazdım burdan okudum .. daha kabullendim zamanla durumu ilk zamanlar sürekli kanuslar görürdüm bide ben hep çok kafaya takarım yapım olarak böyle .a
Allah yardımcın olsun kuzum hiç canin sıkma Allah izniyle olur rahat ol zor bi sure gercekten anliyorum rabbim yâr ve yardimcin olsun agla ama kendini yipratma bundada vardir bir hayir de kuzum bide teksin burda konus biz dinleriz seni cnm benim
Kuzum inşallahh ağzından bal damliıyor sen nerde yaptıracaksın ? Birde taze transfermi ? Düşünüyor doktorum bende rahim dinlendirme olacak ohsss riskinden dolayı bide rahim ve vucüt ilaçları atsın istiyorum dediAynen çok şükür halimize okuduğum kadarıyla hiçbirimizin öyle büyük bir problemi yok er geç olacak yani. bir süredir işe güce dalmış unutmuştum süreci sizinle tekrardan heyecanlandım bak şimdimart ayında sırayla pozitiflerimizi paylaşalım inşallah
Hayır canım doktorun uygun görürse oluyor senin doktorun ne dedi ? Benimki ohss riskine ve ilaçları rahmin ve vucüdün atması için istedi rahim dinlendirme okadar hormon alıyosun üstüne narkoz vs derken bana uygulamak istedi .Rahim dinlendirme herkeste mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?