Ben bizim doktordan duymustum histeroskopiyle duzeltiyolarmis kuzum onu merak etme
Peki kesin gerek duyuldumu ?herkezde uygulanılmıyor histeroskopi galiba gerçekten ihtiyap olduğunda veya tekrarlıyan düşüklerde diye duymuştım ..evet birtek onu sormamışım benim rahmim arkuat uterus yani kalp şeklinde.daha önce gittiğim doktor histereskopi yapılmasını söyledi.ona odaklandığımız için sormayı bile unuttum
Remzi Bey gerek görmedi canım,bu formda rahim yapısına sahip olup çok sağlıklı doğum yapmış hastalarım var dedi.Ben bizim doktordan duymustum histeroskopiyle duzeltiyolarmis kuzum onu merak etme
ben 2017 de devlet hastanesinde çektirdim sıkıntısız görünüyordu rahim.Peki kesin gerek duyuldumu ?herkezde uygulanılmıyor histeroskopi galiba gerçekten ihtiyap olduğunda veya tekrarlıyan düşüklerde diye duymuştım ..
Bende hsgde gemiz çıktı ama rahim ağzı arkaya doğruymuş . O lafama takılmıştı . Zaten adet sancılarım sırtımı ve kalça kemiklerimi felan daha çok ağrıtır benim ..
hayırlı sabahlar canım.iyiyim çok şükür sen nasılsın:)hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
günaydın,amin inşallahKızlar herkese günaydın, öncelikle Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bende aslında Ocak ayında başlamıştım fakat yumurta fazla olduğu için doktorum transferi hemen yapmayalım dedi. Yani Mart ayında regl olunca transfer hazırlıklarına başlayıp Yüksel ihtimalle de mart ayının sonunda transferim yapılmış olacak ☺
Hayır olmadım çok şükür opu sürecinden sonra da iğne kullandım. O yüzden ohss olmadım. Doktorum fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapılması gerektiğini söyledi. Ben Şişli memorial hastanesinde tedavi görüyorum.günaydın,amin inşallah
ohss oldunuz mu peki?yoksa doktorunuz rahim dinlendirme daha iyi olduğu için mi bekletti?
bu arada hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?
Allah kolaylık versinn Allah iyilik versin cnm benimde bi kaç gun isim yok bende buralarda geziniyom ne isle meskulsun cnmhayırlı sabahlar canım.iyiyim çok şükür sen nasılsın:)
hem çalışıyorum hem de buralarda geziniyorum:)
gunaydin cnm hayirli olsun inşallahhh amin Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah kucagina alirsin yavrunuKızlar herkese günaydın, öncelikle Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bende aslında Ocak ayında başlamıştım fakat yumurta fazla olduğu için doktorum transferi hemen yapmayalım dedi. Yani Mart ayında regl olunca transfer hazırlıklarına başlayıp Yüksel ihtimalle de mart ayının sonunda transferim yapılmış olacak
Amin cümlemizin inşallahgunaydin cnm hayirli olsun inşallahhh amin Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah kucagina alirsin yavrunu
Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah transferinizde sorunsuzca gerçekleşir.Hayır olmadım çok şükür opu sürecinden sonra da iğne kullandım. O yüzden ohss olmadım. Doktorum fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapılması gerektiğini söyledi. Ben Şişli memorial hastanesinde tedavi görüyorum.
saolasın canım:)patent firmasinda çalışıyorum ofis elemanı olarak,butik bir firma diyebilirizAllah kolaylık versinn Allah iyilik versin cnm benimde bi kaç gun isim yok bende buralarda geziniyom ne isle meskulsun cnm
sende sağol cnm ohh masallah keyif senin keyfin kuzumsaolasın canım:)patent firmasinda çalışıyorum ofis elemanı olarak,butik bir firma diyebiliriz
çok yoğun olmuyoruz 3 kişiyiz zaten o yüzden vakit bulabiliyorum:)
Amin inşallah canım. Bence yapılması da mantıklı sonuç itibariyle yumurta toplama işleminde rahime bir müdahele yapılıyor. Bir ay sonra daha sağlıklı oluyor diye düşünüyorum.Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah transferinizde sorunsuzca gerçekleşir.
çoğu yer rahim dinlendirme yapıyor zaten,benim amh 1.8 fazla yumurtam olmuyor doktorum belki gerek görürsek rahim dinlendirme yapabiliriz demişti
öyle valla rahatim çok şükür sen çalışıyor musun canım:)sende sağol cnm ohh masallah keyif senin keyfin kuzum
evet rahim kendini toparlıyor bu sürede.doktorlar en yerinde kararı veriyolar,önce Allaha sonra onlara teslimiz,onlar nasıl uygun bulursa artık..Amin inşallah canım. Bence yapılması da mantıklı sonuç itibariyle yumurta toplama işleminde rahime bir müdahele yapılıyor. Bir ay sonra daha sağlıklı oluyor diye düşünüyorum.
Bende ecomarın ortak çalıştı yerde sonomed de çektirdim mıhteşem bişey ya ağrı sızı hiç bişey hissetmiyosun .. sen ne zamandır uğraşıyosun canım ? Ne zamandır istiyosunuz ? Ne zaman öğrendiniz ? Spermle ilgili olduğunu feelnaben 2017 de devlet hastanesinde çektirdim sıkıntısız görünüyordu rahim.
2019 kasım da echomarda tekrar hsg çektirdim ve arkuat uterus yani kalp eklinde rahim olduğunu öğrendim daha önce 3 denemem olduğu için ilk gittiğim doktor kesin ameliyat dedi
sonrasında Remzi beye gittim ve gerek olmadığını söyledi.hatta ondan önce devlete de gittim oradada tecrübeli bir doktor gerek yok ameliyata dedi.hatta buralarda fazla zaman kaybetme bahçeciye git dedi bana.
benim isimde rahat kuzum disardan is aliyom bi bos odam var orda calisiyom makinamlaöyle valla rahatim çok şükür sen çalışıyor musun canım:)
evet hiç ağrı hissetmedim sonrasında eşimle gezmeye bile gittik:)Bende ecomarın ortak çalıştı yerde sonomed de çektirdim mıhteşem bişey ya ağrı sızı hiç bişey hissetmiyosun .. sen ne zamandır uğraşıyosun canım ? Ne zamandır istiyosunuz ? Ne zaman öğrendiniz ? Spermle ilgili olduğunu feelna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?