Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Ben bizim doktordan duymustum histeroskopiyle duzeltiyolarmis kuzum onu merak etme
evet birtek onu sormamışım benim rahmim arkuat uterus yani kalp şeklinde.daha önce gittiğim doktor histereskopi yapılmasını söyledi.ona odaklandığımız için sormayı bile unuttum
Peki kesin gerek duyuldumu ?herkezde uygulanılmıyor histeroskopi galiba gerçekten ihtiyap olduğunda veya tekrarlıyan düşüklerde diye duymuştım ..

Bende hsgde gemiz çıktı ama rahim ağzı arkaya doğruymuş . O lafama takılmıştı . Zaten adet sancılarım sırtımı ve kalça kemiklerimi felan daha çok ağrıtır benim ..

ben 2017 de devlet hastanesinde çektirdim sıkıntısız görünüyordu rahim.
2019 kasım da echomarda tekrar hsg çektirdim ve arkuat uterus yani kalp eklinde rahim olduğunu öğrendim daha önce 3 denemem olduğu için ilk gittiğim doktor kesin ameliyat dedi
sonrasında Remzi beye gittim ve gerek olmadığını söyledi.hatta ondan önce devlete de gittim oradada tecrübeli bir doktor gerek yok ameliyata dedi.hatta buralarda fazla zaman kaybetme bahçeciye git dedi bana.

Kızlar herkese günaydın, öncelikle Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bende aslında Ocak ayında başlamıştım fakat yumurta fazla olduğu için doktorum transferi hemen yapmayalım dedi. Yani Mart ayında regl olunca transfer hazırlıklarına başlayıp Yüksel ihtimalle de mart ayının sonunda transferim yapılmış olacak

günaydın,amin inşallah
ohss oldunuz mu peki?yoksa doktorunuz rahim dinlendirme daha iyi olduğu için mi bekletti?
bu arada hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?

günaydın,amin inşallah
ohss oldunuz mu peki?yoksa doktorunuz rahim dinlendirme daha iyi olduğu için mi bekletti?
bu arada hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?
Hayır olmadım çok şükür opu sürecinden sonra da iğne kullandım. O yüzden ohss olmadım. Doktorum fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapılması gerektiğini söyledi. Ben Şişli memorial hastanesinde tedavi görüyorum.

gunaydin cnm hayirli olsun inşallahhh amin Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah kucagina alirsin yavrunu

Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah transferinizde sorunsuzca gerçekleşir.
çoğu yer rahim dinlendirme yapıyor zaten,benim amh 1.8 fazla yumurtam olmuyor doktorum belki gerek görürsek rahim dinlendirme yapabiliriz demişti

Allah kolaylık versinn Allah iyilik versin cnm benimde bi kaç gun isim yok bende buralarda geziniyom ne isle meskulsun cnm
saolasın canım:)patent firmasinda çalışıyorum ofis elemanı olarak,butik bir firma diyebiliriz
çok yoğun olmuyoruz 3 kişiyiz zaten o yüzden vakit bulabiliyorum:)

Amin inşallah canım. Bence yapılması da mantıklı sonuç itibariyle yumurta toplama işleminde rahime bir müdahele yapılıyor. Bir ay sonra daha sağlıklı oluyor diye düşünüyorum.

Amin inşallah canım. Bence yapılması da mantıklı sonuç itibariyle yumurta toplama işleminde rahime bir müdahele yapılıyor. Bir ay sonra daha sağlıklı oluyor diye düşünüyorum.
evet rahim kendini toparlıyor bu sürede.doktorlar en yerinde kararı veriyolar,önce Allaha sonra onlara teslimiz,onlar nasıl uygun bulursa artık..

Bende ecomarın ortak çalıştı yerde sonomed de çektirdim mıhteşem bişey ya ağrı sızı hiç bişey hissetmiyosun .. sen ne zamandır uğraşıyosun canım ? Ne zamandır istiyosunuz ? Ne zaman öğrendiniz ? Spermle ilgili olduğunu feelna

evet hiç ağrı hissetmedim sonrasında eşimle gezmeye bile gittik:)
ama devlet hastanesinde ölücem sandım ağrıdan.
canım biz 5 yıllık evliyiz.evlendikten bir kaç ay sonra eşim test verdi ve bize doktor direk tüp bebek dedi.düşünsene daha 6 ay olmuş evleneli doktor tüp bebek dedi psikolojimiz bozuldu resmen.sonra bekledik bir süre vitamin falan kullandı eşim baktık olmuyor 2016 da çapaya gittik,aralık ayında.2017 başında tüm evraklar tamam olunca ordan gün verdiler bize 2018 martta ilk denememi yaptım.negatif oldu.sonra 2019 şubatta dondurulmuşları denedim o da olmadı.
bu defa özele gidelim dedik hem yakın hem de doktor prof olduğu için medicana yavuz aydına gittik.ve sonuç pozitif oldu ama kalp atışı oluşmadığı için 12 temmuzda kürtaj oldum.şimdi de 4.deneme için rapor hazırlama sürecindeyiz.benim hikayem kısaca böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…